Pest eller kolera ?

Når vi har forsøkt pest (H/FrP) og synes det er ubehagelig vil vi ha tilbake kolera (Ap/Sv/Sp). Og når vi har hatt kolera og synes det var ubehagelig vil vi heller ha tilbake pest. Når skal nordmenn forstå at de bare ved å engasjere seg, i annet enn fotball, kan kreve ekte forandringer og bli kvitt både pest og kolera. Nordmenn er ubeskrivelig naive og trangsynte som fremdeles tror på det norske demokratiet.

Få bort partisystemene og stem inn kandidater som er uavhengige (ikke har lojalitet til korrupte partiledelser men til velgerne som velger dem inn) og som forplikter seg til i Stortinget å stemme etter egen overbevisning, etter de standpunktene de har gått til valg på, og ikke etter noen landsfiendtlig partipolitisk pisk.

Våre politiske partiledelser kontrolleres av de samme globale kreftene – når skal du begynne å fatte at det er derfor du bare har valget mellom pest og kolera? De som ikke etter hvert forstår dette burde sannelig umyndiggjøres, noe som aldri vil skje, da den politiske ledelsen i landet er avhengige av disse samfunnets akk så nyttige idioter…

Tom Lægreid

0 kommentarer

Siste innlegg