Er president Biden pedofil?

Det naturlige her blir jo å spørre om Biden er pedofil:

Tucker Carlson hadde i natt et innslag som kommer til å ryste Amerika: Joe Biden har allerede et frynsete rykte som far pga. sønnen Hunter. Nå viser det seg at datteren Ashley skriver i sin dagbok at hun ble «hyperseksualisert» av sin far som ung pike, slik at hun kom til å bli sex- og narko-avhengig. Hun skriver selv i 2019 at sex-avhengigheten kan ha noe å gjøre med hennes forhold til faren i ung alder.

Det er blitt sagt at Bidens er en dysfunksjonell familie. Det er vanskelig ikke å trekke den konklusjon at det skyldes Biden selv. Han er en overgriper mot sin egen datter. Jenter som blir grensekrenket som barn, har ofte vanskelig for å trekke grenser i puberteten og senere. Ashley viser alle tegn på å oppfylle denne definisjonen.”

 

 

I stedet for å skrive om Ashley Biden, eller Hunter for den saks skyld vil dere skriver en oppdatering om Bidens katt Willow, som CNN gjorde i går. Samme dag som nye opplysninger om Bidens datter kom ut. Og som NRK gjorde i januar, under en av den mest destruktive president USA har sett maken til.

En kvinne fra Florida ved navn Aimee Harris er under etterforskning av FBI for å ha solgt Ashley Bidens dagbok etter at presidentens datter etterlot den på et «halfway house».

Det er vel Biden som burde være under etterforskning for pedofili.

Presidentens datter skrev at hun var «hyperseksualisert [i] ung alder», hun beskriver hennes kroniske narkotikamisbruk, forhold utenfor ekteskapet hennes, hvordan økonomien hennes var «helt nede» og hvordan hun fikk Joe til å gråte av bekymring over henne i forkant av en demokratisk primærdebatt.

Dagboken viser også at Ashley kan ha brukt narkotika mens hun hjalp til med president kampanjen for faren i 2019.

«Jeg har alltid vært guttegal,» skrev hun. ‘Hyperseksualisert i ung alder … Jeg husker at jeg ble seksualisert med [et familiemedlem]; Jeg husker at jeg hadde sex med venner i ung alder; dusjer med faren min (sannsynligvis ikke passende).’

Nå kan vi vel kanskje forstå hvorfor Biden har en forkjærlighet for å klå på unge jenter, noe som også ble feid under teppet av medie Norge. Og for ikke å snakke om #metoo skandalene hans. Kanskje dere burde ta dere tid til å lese alle gangene Joe Biden har blitt anklaget for å opptre upassende mot kvinner og jenter.”

0 kommentarer

Siste innlegg