Kongeparet med strømtips – slå av lys man ikke trenger, eller gjør som vi sier, ikke gjør som vi gjør

 

 

Man skal være rimelig bra naiv hvis man tror at de kongelige slår av lyset for å spare strøm når det er skattebetalerne som betaler strømregninga deres. Tror du kongen og dronninga kommer til å fryse eller sulte til vinteren? Kongeparet har overhodet ikke noen viktig samfunnsviktig funksjon med mindre det å reise på ferie for skattebetalernes penger blir ansett som viktig. Det blir påstått at de er viktig for turistnæringen, men hvor finner man den dokumentasjonen som viser det?

 

Sønnen deres, Haakon Magnus, er en av World economic forums unge ledere, som jobber for massemilliardærene og deres agenda, og han bryr seg ikke en døyt om hva den vanlige mann og kvinne sliter med, enda det er oss skattebetalere som betaler lønna hans. Og i fjor fikk Norges mest kostbare “sosialklienter” en lønnsøkning på 3, 6 prosent.

Kongehuset er heller ikke interessert i å offentliggjøre dokumentene som viser millioninvesteringene deres gjennom de 16 siste årene. Og hvem tror du har betalt for dette? Kan det nok en gang være oss skattebetalere?

 

De samlede utgiftene til monarkiet har vokst minst 37 prosent på seks år, fra 336 millioner kroner i 2010 til minst 460 millioner kroner i 2016.
• Lønnsutgiftene til hoffet er mer enn doblet siden 2002. Da brukte hoffet 52 millioner kroner til å lønne faste og midlertidig ansatte. I 2014 var tallet økt til 119 millioner. Antallet fast ansatte økte i samme periode fra 136 til 153, ifølge hoffets årsberetninger.
• Siden 2002, da kronprins Haakon avsluttet studiene, har staten over tredoblet overføringen til kronprinsparets stab, som i 2016 mottar 18,8 millioner kroner.
• I samme periode er kronprinsparets skattefrie apanasje doblet til 9,3 millioner kroner i 2016.

 

Og så har vi Haakon Magnus sin ektefelle Mette Marit, som flere ganger møtte avdøde sexovergriper Epstein

 

Man skal være særdeles naiv hvis man ikke forstår at kongefamilien er hyklere av rang når de kommer med strømtips.

 

https://www.skup.no/sites/default/files/metoderapport/metoderapport-kongemakta.pdf

 

https://www.dagsavisen.no/debatt/kommentar/skurrende-slottssignaler-1.1627570?fbclid=IwAR0mJm9CNQq9J3cUwIk1r8jGfkAW-QrjBhdZ7WHu3yESGtRo9EvH_ofvgtY

 

https://www.dagbladet.no/kultur/det-virker-bevisstlost/71889144?fbclid=IwAR3wh_UhBrwBnI28455aB7jEJo4QbCQq-Vlgo0l2pXTfiCn8UuJgCI07ug8

 

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/6jMe3Q/de-kastet-glans-over-et-monster?fbclid=IwAR0VOBC1TPUlLmF7EPt9VxqftBMAy6B6nDZ14CwH5xIp0DhJgXr1lAca2iA&utm_campaign=bunn&utm_content=deleknapp&utm_medium=social+media&utm_source=facebook

 

https://www.dagbladet.no/kultur/handteringen-av-kritikken-mot-kongehuset-begynner-a-bli-flau-og-komisk/69807428?fbclid=IwAR0uvDOq-RiWA_CqMWnA2qpbH-KEJo9T4P_mESb52j_fBuBGbaGKbsEvtEY#_ga=2.145024500.1760382641.1525346639-476186389.1525019974

 

https://www.dagbladet.no/nyheter/kritikken-av-kongens-pengebruk-vokser-pa-stortinget/60229468?fbclid=IwAR1-AaQhYciVTaJk2G4QUkaIwDtDBwK5bNAKpd4mD1IXERsMWCNt_MLMbv8

 

https://www.dagbladet.no/kultur/johnny-fra-stovner-er-blitt-utleie-haakon-fra-asker/60236982?fbclid=IwAR2G7J3PTziYKMIOCMfe2vTTbNWT4KDfoM83nPoTHon8ONbSQbhY6bpy4_A

 

https://www.dagbladet.no/nyheter/hemmeligholder-givere-av-86-millioner/68830044?fbclid=IwAR2O8_q5lM5Ry2vUp3q332jTngpsYN-ITjXP1aIndIx8GaRh2JR9GxGjAks

 

https://www.aftenposten.no/okonomi/i/8W81/kronprinsens-nettverk-beskrives-som-demokratisk-trussel

 

https://www.nrk.no/norge/kun-25-prosent-gar-til-formalet-1.11801704?fbclid=IwAR1rsnG3LuxfUPAA-nGM8DCDHfvfdNZSZUYDu359HpglOYdT8Hy4pNKlNSQ

 

https://underholdning.tv2.dk/royale/2016-04-04-det-norske-kongehus-i-modvind-faar-hundredvis-af-millioner-i-det-skjulte?fbclid=IwAR1i-V6Idsani2T_9IkUeT-Zz9hAa7EvL7imtkpnvYHVn8ArdO37CRRE7o0

 

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/8mLdAA/slottet-i-storm?fbclid=IwAR197xfwHAjgE0GAugj9L4H8M6VW4pjoW9Ph0dtlLq_6k0D8Ay1O-EqIBsU

 

https://www.bt.no/btmeninger/kommentar/i/GGJE2x/er-det-mogleg-aa-be-om-eit-litt-meir-kommunegraatt-kongehus?fbclid=IwAR0C9YEwtHQqRK63iE2KLmfIX43L7fKUXSgM8zckeDDrxdpkndnPE3KeUAQ

 

https://steigan.no/2019/12/kronprinsesse-mette-marits-forklaring-om-kontakten-med-epstein-holder-ikke/?fbclid=IwAR1udIbxFNQiMZeDEXPULLZh0XfxqY2066M5HD9zjjW4mLe8mbBSq64defA

 

https://steigan.no/2020/01/hvor-ble-det-av-epsteins-horemamma/?fbclid=IwAR1zyZLuJCcM26AcR-SDAy3sD0cC0C42UAbOLWQSdqj3E9RudeHOWNvfdzs

 

 

“– Slå av lys man ikke trenger, sa kongen da han tirsdag fikk spørsmål om strøm-råd.

Dronningen stemte i:

– Jeg har bodd i Sveits i to år, for lenge, lenge siden. Der sparte man på strømmen hele tiden. Man hadde kun ett lys hvert rom og dusjet én gang i uken. Vi flommer over med lys og varme. Jeg tror vi har litt godt av å tenke at det går an å kutte lite grann ned. Hvis alle gjør litt, så hjelper jo det også, sa hun.

– Vi må være samlet om det, så går det sikkert bra. Men jeg har jo ikke noen løsning på hvordan det skal gjøres. Det er det for øyeblikket ingen som har, tror jeg, sa kongen.

 

– Med klimatrusler, krig i Europa og stor bekymring for økende kostnader kan det være lett å se litt mørkt på fremtiden. Vi må stå sammen og prøve å gi hverandre styrke til å møte utfordringene, sa han.

Også Slottet har fått merke de økende strømprisene. Strømutgiftene til Kongehuset økte med 111 prosent i fjor, sammenlignet med året før, ifølge årsrapporten, som kom i april. Det tilsvarer 3,7 millioner kroner. Tall for i år er ennå ikke klare.”

 

“Hva slags samfunn er det milliardærene ønsker seg ? Det vi iallefall kan være sikre på, er at milliardærene ønsker seg et samfunn der de får bestemme mer og vanlige folk mindre. Et samfunn der de rike frivillig får bestemme hvor mye de vil betale i skatt, og folk står med lua i handa og takker pent for det de får.
Der rammebetingelsene ligger fast uavhengig av valg, og folk bærer de superrike på gullstol gjennom gatene for å feire deres innsats for å ha skapt arbeidsplasser. Kort fortalt er det et samfunn der slavene kjenner sin plass, slik de gjorde det i det gamle Grekenland. De rikes revolusjon har ennå ikke kommet til Norge.
Men overlater vi rattet til de superrike, kan vi våkne opp i den samme grøften som store deler av verden havnet i da finanskrisen slo inn over oss. Vi er nødt til å sette ned foten overfor milliardærene. Kansje fører det til at noen av dem flytter. Men alternativet er verre. Alternativet er at alle vi andre må flytte i stedet.”
Fra boken “De superrike, sytekultur og kravmentalitet blant norske milliardærer” Av Mímir Kristjànsson 2011
Anbefalt relatert lesing som forteller historien om de adeliges sadistiske forbryteler mot menneskeheten:

Så langt tilbake som det er mulig å gå i historien så har de adelige over hele verden begått grusomme overgrep mot egen befolkning. Det er altså snakk om overgripere og sadister av verste sort. De har levd i sus og i dus mens resten av befolkningen har lidd og slavet for dem.

I vår tid så har de moderert seg, i det minste utad, men selv om de ikke viser den samme brutale framferden de gjorde tidligere, så lever de fremdeles overdådige liv finansiert av skattebetalerne, mens den vanlige mann og kvinne sliter økonomisk.

Og når en av disse kongelige dør, et individ som aldri har gjort noe nyttig, og som tilhører noen av historiens mest blodtørstige og umenneskelige slekter, så blir hun hyllet.

Det vitner om en nedarvet underdanighet og slavementalitet kombinert med Stockholmsyndromet hos dem som hyller slike, og man legger merke til dem ved at de blir aggressive når man kaller de adelige for deres rette navn, nemlig snyltere.

Hva er det folk flest lærer av historien? Absolutt ingenting tydeligvis.

“Despite our romantic traditions, monarchs were never wise, just, nor generous. The briefest review of history shows that, without exception, kings were the most vicious criminals who ever lived. They were serial killers who preyed upon nations.

And the only path for survival in the ancient world required unquestioningly obeying- and blindly believing- anything the king said.”

https://www.adlibris.com/no/bok/kings-conquerors-psychopaths-9780578680590

https://www.adlibris.com/no/bok/entitled-9781784160661

 

 

Hva er hensikten med smartmålerne, og hvorfor trodde de fleste at de MÅTTE godta installasjon av dem?

 

De fleste trodde at man måtte installere de såkalte smartmålerne, og mange av strømselskapene var veldig aggressive mot de kundene som nektet og koblet ut strømmen deres, slik at de ble tvunget til å installere målerne. Andre strømselskaper var ikke like aggressive. Så ble det rettsak, der dommen som til slutt falt, viste at strømselskapene ikke hadde lov til på tvinge målerne på oss.

 

Men hvorfor var og er fremdeles strømselskapene så hissige på å få slike målere inn i alle husstander?

 

Målerne skal bidra til å tilpasse det norske strømforbruket til den ustabile kraftforsyningen vi skal importere fra EU, der løsningen altså blir å regulere enkeltpersoners og geografiske områders strømforbruk gjennom døgnet. Forbrukerne skal svi økonomisk dersom husstandene lager middag på vanlig dagtid, dersom de dusjer og koker kaffe om morgenen eller om el-bilen settes til ladning når man kommer fra jobb.

I verste fall skal kraftselskapene kunne kople ut deler av folks forbruk eller deler av forbruket i større områder. Dette framgår av forskriftene for ordningen. Metoden for beregning av kraftprisen endres: Vi har hittil betalt for forbruket vårt (antall kilowattimer), men skal nå betale for ”effekt” (kilowatt), altså høyest pris når alle trenger mest energi.

Resultatet av dette er at norske forbrukere etter hvert skal betale mer enn EU-pris på strømmen. I den opprinnelige markedsføringen av de ”smarte” strømmålerne het det riktignok at hensikten var at forbrukerne skulle få en lavere strømpris.

En statsråd sa det slik: De ”smarte” strømmålerne vil bli ”en vidunderkur mot høye strømregninger”.  Erfaringene fra områder som har innført systemet, er at strømprisen allerede har steget for de fleste. Dessuten vil også nettleien stige fordi de norske strømkundene også skal dekke investeringskostnadene for de nye eksportkablene (over nettleien).”

 

Med andre ord så er altså disse målerne smarte for staten og strømselskapene, men ikke for forbrukerne.

 

Fordeler ved å ikke ha “smartmåler”:
– Strømselskapet kan ikke vite når man bruker strøm. De er fratatt kontrollen over strøm forbruket i boligen.
-Det blir gjennomsnittsmåling av forbruk i døgnet. Man slipper å tenke på timeforbruk, og om det vaskes klær, oppvaskmaskin, lader bilen etc. samtidig.
-De må fysisk inn i huset el. dra til felles strømboks i boligområde hvis de skal ta strømmen.
– Hos de som har smartmålere så kan strømselskapet slå av strømmen når som helst. 

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/vil-store-gi-bort-strom-til-belgia-ogsa.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/miljoorganisasjonene-og-miljoforkjemperne-kjemper-giftprodusentenes-kamp-2.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/elektrifiseringen-av-oljeplatformene-vil-gi-oss-skattebetalere-en-ekstraregning-pa-50-milliarder-og-enda-dyrere-strom.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/visste-du-at-politikerne-far-gratis-strom.html

 

 

Vil Støre gi bort strøm til Belgia også

 

“Det har i lengre tid pågått samtaler mellom norske og belgiske myndigheter om overføring av strøm til Belgia.
Teknisk Ukeblad kunne 22. februar melde at det 16.2. ble inngått en avtale om energisamarbeid mellom Norge og Belgia.

Hva er det statsministeren driver med? Er han i ferd med å føre landets befolkning fra vondt til verre? Hva er det som egentlig foregår? Er han i ferd med å gi bort enda mer av strømmen vår til utlandet. Støre gjør tilsynelatende hva som helst for å tekkes Brussel.”

 

 

Det kommer ikke til å hjelpe noe som helst at man demonstrerer foran Stortinget pga av høye strøm og bensinpriser, men noe jeg tror ville vært effektivt, ville vært hvis tusenvis av nordmenn møtte opp hos hver eneste politiker her til lands som har satt oss i den situasjonen vi nå er i, der man forlangte å få komme inn til dem for å lage mat, dusje og varme seg. Våre kjære folkevalgte har jo under hele nedstenginga fremstilt seg som altruister ut av en annen verden, og nå har de virkelig sjansen til å bevise at de faktisk er det.

 

 

Det er godt over fem millioner innbyggere i Norge, og ut av dem så har vi altså klart å velge de mest inkompetente og udugelige individene som holder til her til å forvalte makta for oss. Og ikke nok med det, flertallet fortsetter å stemme på dem. Det sier mere om oss enn det sier om våre “kjære” folkevalgte. Er det ikke på høy tid å tenke nytt?

 

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/miljoorganisasjonene-og-miljoforkjemperne-kjemper-giftprodusentenes-kamp-2.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/elektrifiseringen-av-oljeplatformene-vil-gi-oss-skattebetalere-en-ekstraregning-pa-50-milliarder-og-enda-dyrere-strom.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/visste-du-at-politikerne-far-gratis-strom.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/22-august-blir-norge-offisielt-medlem-av-eu-uten-noen-folkeavstemning.html?fbclid=IwAR2FlP-CRj-KLahYCRwrl-IFSfntxHIZLNG12DvUh3CIHkAxcd4z0lu98Zc

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvilke-partier-vil-ha-oss-ut-av-eos.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/store-tatt-med-buksa-nede-denne-to-minutter-lange-videoen-ma-du-se.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/for-a-fa-slutt-pa-stromkrisa-sa-ma-eos-avtalen-sies-opp-de-som-pastar-noe-annet-juger-eller-sa-er-de-uvitende-om-innholdet-i-acer-avtalen.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/vi-ma-ut-av-eos-for-a-bli-kvitt-acer-avtalen-men-det-er-noe-regjeringa-ikke-en-gang-vurderer.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/det-er-statnett-som-bestemmer-over-strommen-ikke-store-og-regjeringa.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/lo-leder-peggy-hessen-folsvik-stotter-utenlandskablene-og-stromeksporten-som-vil-knuse-norsk-industri-og-fore-til-hundretusenvis-av-tapte-norske-arbeidsplasser.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/illusjonen-om-bitcoin.html

 

 

 

Trump har blitt utpekt som syndebukken som skal ta skylda for alle de dødlige bivirkningene av c 19 vaksinene

 

 

Trump blir nå utpekt som den som har skylda for distribusjonen av de dødlige c 19 vaksinene. Og det stemmer jo da han var en pådriver for produksjon og distribusjon av dem. Men de som forsøker å legge all skyld på ham for selv å slippe unna ansvaret, det være seg helsepersonell, de som har fremstilt vaksinene, politikere og presse, som klart og tydelig har promotert noe de ikke har hatt innsikt i det hele tatt, der de har skydd fakta som pesten og trodd som dogmatiske religiøse at det de har blitt fortalt om vaksinene det var sant, de er av samme ulla som nazistene som forsøkte å bedyre sin uskyld under Nuremberg rettsakene etter andre verdenskrig.

 

Det finnes tonnevis av dokumentasjon i aviser, fjernsynsopoptak, videoer, artikler og bøker der de som har fremstilt seg som eksperter på vaksinene og promotert dem. Disse er minst like skyldige som Trump. Vi kan IKKE la disse slippa unna, de må også stå til ansvar for det de har gjort.

 

Men hele konstruksjonen som er rigget for å legge skylden på Trump alene faller sammen med mindre man hengir seg til voldsomt føleri og fullstendig undertrykker fornuften. Jeg og svært mange med meg fant jo ut at vaksinene var ekstremt dårlig testet ut og farlige for mere enn to år siden, og vi ble alle sett på som idioter og skrullinger når vi fortalte sannheten om vaksinene. Svært mange av oss som fant ut av dette gjennom inngående etterforskning har ikke en gang noen utdannelse innen helse og medisin. Når ufaglærte klarte å se skrifta  på veggen, mens flertallet av helsevesenet, politikere og presse ikke klarte å forstå det, da er de i beste fall inkompetente.

 

De som har promotert vaksinene og de som har trodd blindt på propagandaen, uten at de selv har gått i dybden og undersøkt saken nærmere, de kan i bunn og grunn ikke skylde på noe andre enn seg selv. Det har ingen rot i virkeligheten at en mann alene, altså Trump, at han er hjernen bak dette. Tror man det så er man rett og slett dum og en nyttig idiot som er med på å la masssemordere slippe unna ugjerningene sine.

 

Relatert og anbefalt lesing:

https://olehartattordet.blogg.no/vitenskapen-og-forskningen-har-blitt-gjennomkorrupt-sier-den-tidligere-direktoren-for-the-british-medical-journal-bmj-richard-smith.html

 

 

 

Vitenskapen og forskningen har blitt gjennomkorrupt sier den tidligere direktøren for The British Medical Journal (BMJ) Richard Smith

 

 

Den tidligere direktøren for The British Medical Journal (BMJ), Richard Smith, har skrevet en meningsartikkel for tidsskriftet som antydet at helseforskning har blitt så korrupt og upålitelig at folk bør anta at den er uredelig og falsk inntil det motsatte er bevist.
Smiths artikkel avslører hvordan forskningssvindel er et systemisk problem som går flere tiår tilbake – og som bare blir verre.

 

Vitenskapen er det beste verktøyet vi har til å finne sannheten med, men hvis de som bruker dette verktøyet ikke har rent mel i posen, så vil dette verktøyet bli deretter, i verste fall så kan det brukes til å fremme usannheter og propaganda. Vitenskapen vil være særlig utsatt for dette når økonomien sitter i førersetet, og når vitenskapsmenn og kvinner vet at de kan miste jobben hvis de ikke viser til resultater som støtter det oppdragsgiveren forventer seg. Og at forskningen mere og mere har blitt et verktøy for politisk og økonomisk vinning og ikke et verktøy for å finne sannheten, det finnes det dokumentasjon på i bøtter og spann:

 

 

 

Elektrifiseringen av oljeplatformene vil gi oss skattebetalere en ekstraregning på 45 milliarder og enda dyrere strøm

 

 

“Redaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen sier at oljeselskapene får mer strømstøtte enn vanlige folk – og strømmen på billigsalg.

Vi skattebetalere får regningen på 50 milliarder kroner og enda dyrere strøm, når oljeplattformene skal elektrifiseres.

– I løpet av neste år vil oljeselskapene i Nordsjøen få inntil 15 terawattimer (TWh) fra fastlandet. Det er omtrent like mye som vi eksporterer til Europa, og det vil føre til at strømprisene blir enda høyere, skriver Stavrum i Nettavisen.

– Likevel er det en total mangel på vilje til å ettergå kalkylene på nytt og revurdere tiltaket i lys av at Sør-Norge har ekstreme strømpriser og Europa mangler energi.

Stavrum peker på at Equinor har beregnet at elektrifiseringen vil koste rundt 50 milliarder kroner. Av dette tar selskapene bare rundt 10 prosent etter skatt. Det er altså staten – og skattebetalerne – som betaler de resterende 45 milliardene. Det er noe mer enn strømstøtten til alle landets husstander i år.” Kilde

 

Enten så er politikerne de dummest og mest inkompetente individene vi har her til lands, eller så ødelegger de for oss med vilje.

 

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/visste-du-at-politikerne-far-gratis-strom.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/22-august-blir-norge-offisielt-medlem-av-eu-uten-noen-folkeavstemning.html?fbclid=IwAR2FlP-CRj-KLahYCRwrl-IFSfntxHIZLNG12DvUh3CIHkAxcd4z0lu98Zc

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvilke-partier-vil-ha-oss-ut-av-eos.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/store-tatt-med-buksa-nede-denne-to-minutter-lange-videoen-ma-du-se.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/for-a-fa-slutt-pa-stromkrisa-sa-ma-eos-avtalen-sies-opp-de-som-pastar-noe-annet-juger-eller-sa-er-de-uvitende-om-innholdet-i-acer-avtalen.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/vi-ma-ut-av-eos-for-a-bli-kvitt-acer-avtalen-men-det-er-noe-regjeringa-ikke-en-gang-vurderer.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/det-er-statnett-som-bestemmer-over-strommen-ikke-store-og-regjeringa.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/lo-leder-peggy-hessen-folsvik-stotter-utenlandskablene-og-stromeksporten-som-vil-knuse-norsk-industri-og-fore-til-hundretusenvis-av-tapte-norske-arbeidsplasser.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/illusjonen-om-bitcoin.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/1515484324_den_strste_trusselen_mot_arbeidsplasser_og_kosystemet_er_de_planlagte_strmkablene_til_eu_dette_angr_oss_alle.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/infralyd-mennesker-kan-do-av-vindkraft-stoy.html

 

 

I 2021 så var Kjetil Rolness en ihuga vaksine forkjemper, i dag er han ikke det. Hva har fått ham til å endre standpunkt?

 

Hva er det som har fått Rolness til å skifte mening? I dag stiller han spørmål ved skremselspropagandaen myndighetene og pressa har spydd ut i mere enn to og et halvt år. Men i desember 2021 så var han av en helt annen oppfatning, da hadde han uten tvil slukt løgnene sammen med flertallet av den norske befolkningen. Når en så ihuga vaksineforkjemper som Rolness har skiftet mening om c 19 vaksineringa, hvor mange andre med samme holdning til temaet har i ettertid forståttt at de har blitt lurt mon tro?

 

Begynner myndighetenes propaganda maskineri å gå opp i liminga? Vi ser daglig at myndighetene og størstedelen av pressa juger så det renner av de når det gjelder strømprisene, og det er med på å få folk til å forstå at når de juger om en ting, så kan de juge om mye annet også.

 

Dette skrev Rolness om vaksinering på facebook veggen sin i fjor:
13. des-21:

 

“TVANG MOT DE MANGE, MEN IKKE MOT DE FÅ?

Det jeg ikke forstår: Store deler av Norge er i praksis nedstengt for ikke å overbelaste helsevesenet, og vi må tåle en rekke inngripende tiltak i jula (og enda flere er nå annonsert). Men sykehusene er nesten like belastet med UVAKSINERTE koronapasienter som fullvaksinerte. Og selv om de er yngre, trenger de i større grad intentivbehandling (med alt vi nå vet om de kroniske kapasitetsproblemene her). 18 prosent av de uvaksinerte pasientene er på intensiven, mot 14 av de vaksinerte.

Svært få av 315.000 uvaksinerte i Norge har medisinske grunner til ikke å la seg vaksinere. De vet ikke bedre, de vil ikke, eller begge deler.

Da er spørsmålet: Hvorfor er det helt utelukket å bruke noen som helst form for tvang mot vaksinevegrere og vaksinemotstandere, mens myndighetene åpenbart har få betenkeligheter med å utøve tvang mot hele befolkningen? Selv om det første ikke ville medført noen frihetsinnskrenkning bortsett fra tvangen til stikket, mens det andre innbærer en sterk inngripen i mange, mange fleres liv, næring og samvær?

Og – dersom tvang er et uakseptabelt eller urealistisk virkemiddel: Hvorfor settes det ikke inn mye større innsats på å få de uvaksinerte til å gjøre noe som er gratis, (bortimot) smertefritt, praktisk enkelt og ellers ikke inngripende?

Og hvorfor kommer ikke politikerne med mer enn pliktmessige oppfordringer til denne problemgruppen, uten engang noen henvisning til at det er en borgerplikt å vaksinere seg, slik situasjonen er nå? Mens vi andre blir bedt om å utholde nok en «dugnad», der noen risikerer levebrødet, mens andre merker lite i sin hverdag, eller endog tjener på det, og det fortsatt moraliseres friskt over brudd på smittevernregler?”

 

Og dette skriver Rolness i dag:

“Hvor mange nordmenn var redd for korona de to første årene av pandemien? De aller fleste. Hvor mange døde? 2000.

Hvor mange nordmenn har vært redd for korona de siste fem månedene? Nesten ingen. Hvor mange døde? Nesten like mange. De fleste over 80, og på sykehjem.

Hva forteller dette? At frykt ikke har noe særlig med objektive forhold å gjøre. Men hva slags virkelighet myndigheter og medier greier å skape, når de samkjører budskapet, og kjører det ut som toppsak i alle medier, dag ut og dag inn. For eksempel via mannen på bildet.

Det skal bli interessant å se hva ettertiden vil si om pandemiperioden. Kanskje den vil mene at det som gikk mest “viralt” ikke hadde så mye med sykdom og død å gjøre.”

 

Den tidligere direktøren for The British Medical Journal (BMJ)
Richard Smith har skrevet en meningsartikkel for tidsskriftet som antydet at helseforskning har blitt så korrupt og upålitelig at folk bør anta at den er uredelig og falsk inntil det motsatte er bevist.
Smiths artikkel avslører hvordan forskningssvindel er et systemisk problem som går flere tiår tilbake – og som bare blir verre.

 

Vitenskapen er det beste verktøyet vi har til å finne sannheten med, men hvis de som bruker dette verktøyet ikke har rent mel i posen, så vil dette verktøyet bli deretter, i verste fall så kan det brukes til å fremme usannheter og propaganda. Vitenskapen vil være særlig utsatt for dette når økonomien sitter i førersetet, og når vitenskapsmenn og kvinner vet at de kan miste jobben hvis de ikke viser til resultater som støtter det oppdragsgiveren forventer seg. Og at forskningen mere og mere har blitt et verktøy for politisk og økonomisk vinning og ikke et verktøy for å finne sannheten, det finnes det dokumentasjon på i bøtter og spann:

 

 

 

Visste du at politikerne får gratis strøm?

 

Dette vitner om at politikerne overhodet ikke lever i den samme virkeligheten som folk flest. Hvordan kan de da tjene folkets interesser når de selv har fått sydd puter under armene og ikke sliter med det samme som befolkningen de er satt til å tjene gjør? 

Her har vi et særdeles godt eksempel på hvor virkelighetsfjerne våre “kjære” folkevalgte er:

“- Strømmen er ikke spesielt mye dyrere for deg og meg gitt det som er verdens rauseste strømstøtteordning, sier statsråd Espen Barth Eide.”

Og det burde jo heller ikke overraske noen at pengene sitter løst når det ikke kommer i fra deres egen lommebok. “Med strømpris over 6 kroner, sender Norge bistandspenger til Kina for å gi dem billigere strøm: – Dette er helt absurd.”

 

 

Hele det grønne skifte og strømkrisa er en gedigen svindel. I løpet av den kommende vinteren, så vil det bli klinkende klart for hele den norske befolkningen at de som forvalter krafta vår, det være seg politikerne eller sjefene i strømselskapene som regelerett stjeler strømmen og selger tyvegodset med en vanvittig fortjeneste, de er rett og slett kriminelle og det må nødt til å komme et rettslig oppgjør som får konsekvenser for kjeltringene.

Hadde det vært du eller jeg som hadde begått de samme kriminelle handlingene som politikerne og strømsjefene nå åpenlyst gjør, så hadde vi fått enorme erstatningskrav, bøter og mange år bak murene, mens disse får lov til å fortsette med å plyndre en hel nasjon uten at det får konsekvenser for dem.
Er det ikke på høy tid av de som bedriver denne mildt sagt grove kriminaliteten får passet sitt påskrevet og nanvgis?
Dama i denne artikkelen hører vel til denne gjengen, og det gjør også Støre, Erna, Søviksnes, og Barth Eide for å nevne noen. Det blir ikke bedre av at vi går rundt grøten og ikke kalller en spade en for en spade, det vil bare forverre situasjonen.
Jonas Gahr Støre sier i denne 1 minutt og 56 sekunder lange videoen, at det er norske innbyggere og norsk industri som skal nyte godt av den norske krafta, og at vi må tenke oss veldig godt om før vi bygger utenlandskabler, altså det stikke motsatte av det han sier i dag. Hvis ikke denne videoen knuser all troverdighet til AP lederen for all framtid så er det ingenting som gjør det. MÅ SEES!!! https://olehartattordet.blogg.no/store-tatt-med-buksa-nede-denne-to-minutter-lange-videoen-ma-du-se.html

https://olehartattordet.blogg.no/22-august-blir-norge-offisielt-medlem-av-eu-uten-noen-folkeavstemning.html?fbclid=IwAR2FlP-CRj-KLahYCRwrl-IFSfntxHIZLNG12DvUh3CIHkAxcd4z0lu98Zc

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvilke-partier-vil-ha-oss-ut-av-eos.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/store-tatt-med-buksa-nede-denne-to-minutter-lange-videoen-ma-du-se.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/for-a-fa-slutt-pa-stromkrisa-sa-ma-eos-avtalen-sies-opp-de-som-pastar-noe-annet-juger-eller-sa-er-de-uvitende-om-innholdet-i-acer-avtalen.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/vi-ma-ut-av-eos-for-a-bli-kvitt-acer-avtalen-men-det-er-noe-regjeringa-ikke-en-gang-vurderer.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/det-er-statnett-som-bestemmer-over-strommen-ikke-store-og-regjeringa.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/lo-leder-peggy-hessen-folsvik-stotter-utenlandskablene-og-stromeksporten-som-vil-knuse-norsk-industri-og-fore-til-hundretusenvis-av-tapte-norske-arbeidsplasser.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/illusjonen-om-bitcoin.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/1515484324_den_strste_trusselen_mot_arbeidsplasser_og_kosystemet_er_de_planlagte_strmkablene_til_eu_dette_angr_oss_alle.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/infralyd-mennesker-kan-do-av-vindkraft-stoy.html

 

Siste frist for høringssvar i dag. Blir dette direktivet stemt igjennom, så mister Norge all makt over egen vannkraft og strøm

Bildet illustrerer hva slags ideologi EU ser ut til å ha

 

Hele direktivet er gjennomsyret med forakt for naturvern og naturtap, og forakt for lokaldemokratiet og de interessenter som berøres direkte av disse alvorlige inngrepene. Fokus i direktivendringen er kostnadseffektivitet og økt rettsikkerhet og bistand for utbyggerne. Er det virkelig utbyggerne med sine milliardformuer som er «den svake part», og som trenger beskyttelse?

Fristen for å legge inn høringssvar på «forslag til endringer i fornybardirektivet, energieffektiviseringsdirektivet og bygningsenergidirektivet» er mandag 22. august. Alle som er engasjert i kampen mot de naturødeleggende vindkraftprosjekter bør sende inn høringssvar her.”

 

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/22-august-blir-norge-offisielt-medlem-av-eu-uten-noen-folkeavstemning.html?fbclid=IwAR2FlP-CRj-KLahYCRwrl-IFSfntxHIZLNG12DvUh3CIHkAxcd4z0lu98Zc

 

https://olehartattordet.blogg.no/hoyre-frp-ap-mdg-og-venstre-stemte-for-acer-avtalen-og-na-vil-svaert-mange-nordmenn-ha-hoyre-og-frp-tilbake-i-regjering.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvilke-partier-vil-ha-oss-ut-av-eos.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/store-tatt-med-buksa-nede-denne-to-minutter-lange-videoen-ma-du-se.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/for-a-fa-slutt-pa-stromkrisa-sa-ma-eos-avtalen-sies-opp-de-som-pastar-noe-annet-juger-eller-sa-er-de-uvitende-om-innholdet-i-acer-avtalen.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/vi-ma-ut-av-eos-for-a-bli-kvitt-acer-avtalen-men-det-er-noe-regjeringa-ikke-en-gang-vurderer.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/det-er-statnett-som-bestemmer-over-strommen-ikke-store-og-regjeringa.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/lo-leder-peggy-hessen-folsvik-stotter-utenlandskablene-og-stromeksporten-som-vil-knuse-norsk-industri-og-fore-til-hundretusenvis-av-tapte-norske-arbeidsplasser.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/illusjonen-om-bitcoin.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/1515484324_den_strste_trusselen_mot_arbeidsplasser_og_kosystemet_er_de_planlagte_strmkablene_til_eu_dette_angr_oss_alle.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/infralyd-mennesker-kan-do-av-vindkraft-stoy.html

Forskning viser at de fleste politikere er psykopater

 

Psykopater finner man overalt – også i politikken.

 

Flere av egenskapene som definerer en psykopat samsvarer også med egenskapene som gir effektive ledere. For politikere er dette sant.

 

Mange mennesker har på et tidspunkt sannsynligvis lurt på om sjefen deres er en psykopat. Det viser seg at hvis sjefen din er en politiker, så er det en god sjanse for at han eller hun er det. Flere av egenskapene som definerer en psykopat stemmer også overens med de samme egenskapene som gir effektive ledere.

 

 

Teksten fortsetter under bildet

 

Det er utvilsomt lettere å se noen ledere som psykopater enn andre. Antagelig vil ingen bestride at Hitler og Stalin var psykopater på den ytterste enden av spekteret: der de var totalt blottet for empati og skyldfølelse og villige til å si eller gjøre hva som helst for å oppnå sine mål. Dette forsterker imidlertid oppfatningen av psykopater som galninger som er ute av kontroll og tvers igjennom onde. Kan det være andre, mer mainstream politiske ledere som har psykopatiske trekk, men som faller nærmere det “normale” området?

 

Forskning har vist at narsissisme og psykopati kan gi visse fordeler som gjør de som har slike personlighetsforstyrrelser spesielt egnet til et liv på den offentlige scenen og i stand til å håndtere pressede situasjoner: psykopater skårer lavt på mål for stressreaktivitet, angst og depresjon, og høyt når det gjelder konkurranseprestasjon, positive inntrykk ved første møter og fryktløshet.

 

teksten fortsetter under bildet

 

 

Man trenger altså ikke å være en øksesvingende morder for å ha noen av de klassiske psykopatiske egenskapene: mangel på anger og empati, en følelse av grandiositet, overfladisk sjarm, manipulerende oppførsel og manglende skamvett. For politikere vil det å ha overdreven sjarm, et kalkulerende sinn og evnen til å lyve overbevisende bli ansett som en stor fordel.

 

I 2003 hevdet nevropsykolog Paul Brok at statsminister Tony Blair var en “plausibel psykopat” som var hensynsløst ambisiøs, egosentrisk og manipulerende. Den respekterte psykologen og forsker David Lykken har skrevet:

Hvis vi kan tro Robert Caro sin biografi om Lyndon Johnson, så eksemplifiserte Johnson dette syndromet. Han var relativt fryktløs, skamløs, fornærmet sin kone og underordnede, og var villig til å gjøre eller si nesten alt som krevdes for å nå sine mål.

 

 

Teksten fortsetter under bildet

 

 

 

Patologiske ledere er fullstendig ute av stand til å forstå demokratiets prinsipper, siden de ser på seg selv som overlegne og livet som en konkurransekamp der de mest hensynsløse fortjener å dominere andre. Når de først har oppnådd makt, gjør de sitt ytterste for å avvikle eller diskreditere demokratiske institusjoner, inkludert pressens frihet og legitimitet.

Med andre ord, å velge narsissister og psykopater til offentlige verv er ensbetydende med nasjonalt hara-kiri, den ritualiserte handlingen av selvutslettelse, selvdestruksjon og selvmord. Det signaliserer bortfallet av demokratiet og legger grunnlaget for et totalitært regime som er legalistisk, militaristisk, lite fleksibelt, intolerant og umenneskelig.

 

 

Teksten fortsetter under bildet

 

 

Den typen individer som ønsker makt mest, de mest hensynsløse og ikke-empatiske, er de som overhodet ikke burde ha makt. Alle potensielle ledere og medlemmer av en regjering bør bli inngående undersøkt og testet av psykologer for å finne ut om de har en eller flere personlighetsforstyrrelser, som dermed bestemmer deres egnethet for makt.

 

Antallet psykopater i lederstillinger er dobbelt så høyt som for befolkningen generelt. De tiltrekkes av makt, og de såkalt sosialt tilpassede psykopatene besitter ofte høye stillinger i samfunnet.

De siste årene har media nærmest eksplodert av saker om ledere som har misbrukt systemet for egen private gevinst. De manipulerer seg frem til ledende stillinger med bedrag, løgner og trusler. De skaper intriger og herser med kollegene. De nekter å lytte til andre, og de tråkker på andre for å fremheve seg selv.

 

 

Teksten fortsetter under bildet

 

 

Psykopatens kjennetegn er maktsyk, egoisme, manglende skyldfølelse, hensynsløshet, hevnlyst og trang til å nedverdige. De dreper livsgnisten hos sine ofre, med sin sykelige egoisme. De har behov for å pine og ydmyke andre med hån, løgner og intriger.

Psykopaten kjenner ingen lojalitet mot bedrifter, kolleger eller samfunnet, kun mot seg selv. De hater kreative mennesker, og ser på de som farlige konkurrenter. Gode ideer, tiltak og tanker blir møtt med mistro og avvisning. De tar gjerne æren for andres innsats.

 

Teksten fortsetter under bildet

 

 

På grunn av kameraderi og prestisje beskytter de profesjonelle og forståsegpåerne hverandre. Når de gjør feil lar de gjerne offeret gå til grunne for å skjule feilen. Da er sporet borte, og de selv er berget. De kan drive rene hekseprosesser mot en person for og ikke bli avslørt.

Regler, avtaler og vedtak brytes ettersom det passer. Går det bra, tar de æren alene, går det galt er det felles ansvar, hvis de da ikke finner en syndebukk. I sin egen virkelighetsoppfatning er psykopaten feilfri.

Når psykopaten har nådd sitt mål, skjer det uunngåelige, de ødelegger det de har erobret. Når da skipet synker tenker han kun på å redde sitt eget skinn og forsvinner først av alle.

 

 

Teksten fortsetter under bildet

 

 

Forskning med fMRI viser at svekkelser i det empatiske senteret av hjernen er fellesnevneren til en lang rekke personlighetstrek som narsissisme, psykopati, sosiopati, med flere.

 

Svært mange tror ikke at politikerne er i stand til å begå bevisste ondskapsfulle handlinger mot egen befolkning fordi folk flest selv ikke er i stand til å gjøre noe slikt, og det vitner om en farlig kunnskap og historieløshet.
Mange av dem som sitter i maktposisjoner mangler samvittighet, men er dyktige til å late som om de er både empatiske og forståelsesfulle, jeg snakker da om narsissister og psykopater som er mestere i å føre folk bak lyset.

 

Pressen har stemplet Donald Trump som en narsissist, noe han uten tvil er, men den samme pressen er overhodet ikke interessert i å stille spørsmål om maktmennesker her hjemme har slike personlighetsforstyrrelser.

Det er på høy tid å rette søkelyset mot dem som bruker vår empati mot oss, som bruker propaganda og hersketeknikker for å dekke over sine egne synder og medmenneskelige mangler og som fremstiller seg som altruistiske, enda de er det stikk motsatte.

 

 

Teksten fortsetter under bildet

 

 

Hele det grønne skifte og strømkrisa er en gedigen svindel. I løpet av den kommende vinteren, så vil det bli klinkende klart for hele den norske befolkningen at de som forvalter krafta vår, det være seg politikerne eller sjefene i strømselskapene som regelerett stjeler strømmen og selger tyvegodset med en vanvittig fortjeneste, de er rett og slett kriminelle og det må nødt til å komme et rettslig oppgjør som får konsekvenser for kjeltringene.
Hadde det vært du eller jeg som hadde begått de samme kriminelle handlingene som politikerne og strømsjefene nå åpenlyst gjør, så hadde vi fått enorme erstatningskrav, bøter og mange år bak murene, mens disse får lov til å fortsette med å plyndre en hel nasjon uten at det får konsekvenser for dem.
Er det ikke på høy tid av de som bedriver denne mildt sagt grove kriminaliteten får passet sitt påskrevet og nanvgis?
Dama i denne artikkelen hører vel til denne gjengen, og det gjør også Støre, Erna, Søviksnes, og Barth Eide for å nevne noen. Det blir ikke bedre av at vi går rundt grøten og ikke kalller en spade en for en spade, det vil bare forverre situasjonen.
Teksten fortsetter under bildet
Psykopater blir ikke deprimerte på den måten at de opplever meningsløshet, blir trist eller energi-løs. Psykopater har så store begrensninger i sitt følelsesliv, at de er nærmest usårbare for depressive plager. Grunnen er at de mangler introverte følelser.
De introverte følelsene er f.eks. skyld, tristhet og angst. Disse følelsene tar oss bort fra nuet, og får oss til å reflektere over hvor vi står i vårt eget liv, hvor vi er på vei og ikke minst hvor meningsfullt vi opplever at livet er. Psykopater kan fremstå deprimert, men bak masken er de alltid den samme.
De eksperter på å spille sårbare, noe som kan gi deg uventet motstand når du velger å bryte ut. Selv din egen familie kan komme til å bebreide deg fordi du forlater en så hyggelig person. Et annet fenomen som er særlig vanlig i parforholdet med psykopaten, er at partneren blir deprimert.
Teksten fortsetter under bildet
Psykopaten mangler indre liv, er svært grunn og dermed også en person det er trist å omgås. Den tristheten du selv opplever når du er sammen med et eksemplar, kan lett få deg til å tro at også psykopaten må være trist, så dystert og tomt som livene deres er blitt. Dessverre er det bare du som er deprimert.
Den dystre fremtoningen psykopaten har når dere to er alene, skyldes at det ikke er noe å hente på å være blid og imøtekommende. Med en gang det dukker opp en mulighet, endrer humøret seg. Det er som om psykopaten går inn i en dvaletilstand, når vedkommende ikke er i opptatt av å vinne innpass.
Denne tilstanden kan også minne om en depresjon. Dvaletilstanden som psykopater går inn i, har imidlertid ingenting med en depresjon å gjøre. Den skyldes igjen mangelen på indre liv og indre motivasjon. Psykopater får energi gjennom å jakte på noen de kan utnytte, manipulere og tyrannisere.
Teksten fortsetter under bildet
I perioder hvor de ikke har noe å jakte på, kan de fremstå som fullstendig fraværende og interesseløse. Hvis du gjør den tabben at du forsøker å muntre dem opp med vennlighet, blir det bare verre. Den gode samtalen gir dem ingenting, og fører bare til at du blir latterliggjort og avvist. Jo hardere du prøver, desto sterkere blir avvisningen psykopaten møter deg med.”
Jonas Gahr Støre sier i denne 1 minutt og 56 sekunder lange videoen, at det er norske innbyggere og norsk industri som skal nyte godt av den norske krafta, og at vi må tenke oss veldig godt om før vi bygger utenlandskabler, altså det stikke motsatte av det han sier i dag. Hvis ikke denne videoen knuser all troverdighet til AP lederen for all framtid så er det ingenting som gjør det. MÅ SEES!!! https://olehartattordet.blogg.no/store-tatt-med-buksa-nede-denne-to-minutter-lange-videoen-ma-du-se.html
Teksten fortsetter under bildet

Er det sant at en sosiopat blir skapt og en psykopat blir født? Forskjellene mellom en personlighetsforstyrrelse og den andre er ikke lett å fastslå. Imidlertid vil vi i denne artikkelen prøve å kaste litt lys over emnet.

Forskjellen mellom en narsissist, psykopat og sosiopat

Relatert og anbefalt lesing:

https://www.spiked-online.com/2021/03/18/the-eu-is-behaving-like-a-psychopath/

 

https://www.thedailyexaminer.co.nz/best-selling-author-observes-ardern-to-be-really-creepy-psychopathic-and-honestly-im-scared-for-the-people-of-new-zealand/

 

https://theconversation.com/justin-trudeaus-narcissism-reveals-canadas-divisions-95767

 

https://www.westernstandard.news/news/watch-peterson-says-trudeau-has-a-narcissistic-personality/article_a461d6f0-2550-11ed-8981-cb8b11050e94.html

 

https://www.skynews.com.au/world-news/global-affairs/hes-a-narcissist-trudeau-corrupted-by-power/video/a188e26df9642715c666e8358d50abee

 

https://www.tellerreport.com/news/2022-04-24-the-majesty-of-the-child–emmanuel-macron-from-a-psychoanalytic-perspective.BJI582fB9.html

 

https://www.dailymail.co.uk/debate/article-10935793/This-preening-narcissist-pushed-French-voters-arms-extremists-writes-JONATHAN-MILLER.html

 

https://www.express.co.uk/news/world/1658754/emmanuel-macron-narcissist-france-politics-crisis-opposition-autumn-agenda-update

 

https://www.spectator.co.uk/article/narcissist-vs-fantasist-frances-gruesome-choice/

 

https://euroweeklynews.com/2021/01/02/macron-humiliated-own-father/

 

https://www.forbes.com/sites/stephaniesarkis/2020/03/25/narcissists-get-rid-of-people-they-see-as-disloyal/?sh=2c04bdcb2d8a

 

https://www.researchgate.net/publication/344379988_The_Political_Personality_of_2020_Vice-Presidential_Nominee_Kamala_Harris

 

https://www.psychologytoday.com/intl/blog/politics-psychiatry-and-psychoanalysis/202010/kamala-harriss-personality-experts-comment

 

https://resett.no/2022/11/13/mange-aktivister-er-oppmerksomhetssyke-narsissister/

 

https://hbr.org/2004/01/narcissistic-leaders-the-incredible-pros-the-inevitable-cons

 

https://www.newyorker.com/magazine/2022/08/22/the-untold-history-of-the-biden-family

 

https://www.washingtontimes.com/news/2015/nov/2/tammy-bruce-hillary-clinton-case-study-narcissism/

 

Obama is a malignant narcissist

https://samvak.tripod.com/eir45vaknin.pdf

 

https://www.currentaffairs.org/2016/07/the-political-sociopath

 

https://www.researchgate.net/publication/317389262_A_Psychobiography_of_Barack_Hussein_Obama_The_Unlikely_Narcissist

 

https://www.spectator.co.uk/article/barack-obama-narcissist/

 

https://www.thedailybeast.com/why-the-right-thinks-obamas-a-narcissistand-why-theyre-wrong

 

https://www.newsweek.com/most-narcissistic-presidents-modern-united-states-history-ranked-1743670

 

Higher narcissism may be linked with more political participation https://www.sciencedaily.com/releases/2020/09/200925134722.htm

 

https://www.psypost.org/2020/09/psychology-study-indicates-that-narcissists-are-more-involved-in-politics-than-the-rest-of-us-58112

 

https://www.academia.edu/22069995/Large_group_Narcissism_and_Political_Leaders_with_Narcissistic_Personality_Organization

 

https://www.psychologytoday.com/intl/blog/evolution-the-self/201112/narcissism-why-its-so-rampant-in-politics

 

https://vocal.media/theSwamp/most-narcissistic-politicians

 

https://theconversation.com/pathological-power-the-danger-of-governments-led-by-narcissists-and-psychopaths-123118

 

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8781613/Narcissists-likely-involved-political-activities-study-reveals.html

 

https://www.bps.org.uk/volume-34/november-2021/problem-pathocracy

 

https://www.psychologytoday.com/us/blog/out-the-darkness/202010/disordered-leaders

 

https://www.researchgate.net/publication/223046510_Narcissistic_Leadership

 

https://www.researchgate.net/publication/279839204_Narcissism_And_Leadership_A_Review_And_Research_Agenda

 

https://www.researchgate.net/publication/317351495_Leader_Narcissism_and_Outcomes_in_Organizations_A_Review_at_Multiple_Levels_of_Analysis_and_Implications_for_Future_Research

 

https://www.researchgate.net/publication/346797502_Impact_of_narcissistic_leadership_on_employee_work_outcomes_in_banking_sector_of_Pakistan

 

https://www.researchgate.net/publication/346513271_The_Narcissistic_Appeal_of_Leadership_Theories

 

https://narcopath.info/npd-in-context/narcopaths-in-communities/narcissistic-politicians/

 

Hubris syndrome https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4952940/pdf/428.pdf

 

Hubris syndrome: An acquired personality disorder? A study of US Presidents and UK Prime Ministers over the last 100 years https://academic.oup.com/brain/article/132/5/1396/354862

 

https://www.cambridge.org/core/journals/the-psychiatrist/article/psychiatry-and-politicians-the-hubris-syndrome/46643F663C0E79B9CE3FFE0A0F97F09B

 

https://www.newyorker.com/news/daily-comment/is-political-hubris-an-illness

 

https://theconversation.com/dangerous-link-between-power-and-hubris-in-politics-20169

 

The Intoxication of Power https://link.springer.com/chapter/10.1057/9781137439666_2

https://www.adlibris.com/no/bok/the-intoxication-of-power-9781137439642

 

https://raywilliams.ca/our-obsession-with-narcissistic-leaders-when-humble-leaders-are-better/

 

The effect of narcissistic leaders https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9301298/

 

Differentiating leader hubris and narcissism on the basis of power https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/1742715019885763

 

Leader narcissism https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5437163/

 

Leader Narcissism, Inflated Self-Image Maintenance, and War Duration https://mershoncenter.osu.edu/sites/default/files/2021-04/HardenNWRII2021.pdf

 

I’m simply the best, better than all the rest https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0191886920305080

 

https://www.theguardian.com/commentisfree/2022/nov/08/trump-and-elon-musk-are-dangerous-narcissists-tailored-to-2022-america

 

https://www.academia.edu/6058675/Narcissistic_and_Psychopathic_Leaders

 

Vladimir Putin : What Is He? https://narcsite.com/2022/03/18/vladimir-putin-what-is-he/

 

What You Get is What You See: Other‑Rated but not Self‑Rated Leaders’ Narcissistic Rivalry Afects Followers Negatively https://link.springer.com/article/10.1007/s10551-020-04604-3

 

The Biggest Threat to an Organization During the Information Age: Narcissistic Leaders https://www.academia.edu/65134154/The_Biggest_Threat_to_an_Organization_During_the_Information_Age_Narcissistic_Leaders

 

In Times of Global Crisis, Narcissistic Leaders Can Be Dangerous https://socialsciences.nature.com/posts/in-times-of-global-crisis-narcissistic-leaders-can-be-dangerous-ce0b0580-31e4-4954-a8f1-8cb43ddc88ef

 

Narcissistic Leaders–Promise or Peril? The Patterns of Narcissistic Leaders’ Behaviors and Their Relation to Team Performance https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8273342/

 

How Narcissistic Leaders Destroy from Within https://www.gsb.stanford.edu/insights/how-narcissistic-leaders-destroy-within

 

Transformational Leader or Narcissist? How Grandiose Narcissists Can Create and Destroy Organizations and Institutions https://cmr.berkeley.edu/assets/documents/promo/62-3-oreilly.pdf

 

Conceit and Deceit: Lying, Cheating and Stealing Among Grandiose Narcissists https://www.gsb.stanford.edu/faculty-research/working-papers/conceit-deceit-lying-cheating-stealing-among-grandiose-narcissists

 

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0191886919305598

 

https://broad.msu.edu/news/the-danger-of-narcissistic-ceos-especially-during-a-crisis/

 

https://chiefexecutive.net/beware-the-narcissistic-leader/

 

Narcissistic Leaders and Their Victims https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpsyg.2018.00422/full

 

the top 25 most narcissistic CEO leaders in tech https://www.forbes.com/sites/ericjackson/2013/09/16/the-top-25-most-narcissistic-ceos-in-tech/?sh=4aa7c78a68a7

 

Narcissistic Leaders: The Incredible Pros, the Inevitable Cons https://hbr.org/2004/01/narcissistic-leaders-the-incredible-pros-the-inevitable-cons

 

Narcissistic CEOs Weaken Collaboration and Integrity https://www.gsb.stanford.edu/insights/narcissistic-ceos-weaken-collaboration-integrity

 

9 Famous Narcissists in History and Today’s World https://www.learning-mind.com/famous-narcissists/

 

Dissecting narcissism within politics’ highest ranks https://medicine.yale.edu/news/yale-medicine-magazine/article/dissecting-narcissism-within-politics-highest-ranks/

 

10 Monumental Malignantly Narcissistic Sociopaths https://listverse.com/2011/11/14/10-monumental-malignantly-narcissistic-sociopaths/

 

https://www.samfunnet.org/samfunnsblogg/empatibrist/

 

https://www.nettavisen.no/na24/i-disse-yrkene-jobberdetflestpsykopater/3423147728.htmlfbclid=IwAR28aduJAqskY50agNAJco__sbmmwn_D18w5qgMBbvjpAmlOCdMHqLp-7Qw

 

https://olehartattordet.blogg.no/1520970611_konstruktive_og_destruktive_karismatiske_ledere.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/1474108490_psykopatene_kontrolle.html