Robot fra Skien ble statsråd. Første offisielle bekreftelse på at en norsk minister er en NPC

 

Hovedproblemet til våre “kjære” folkevalgte og andre toppledere er at alt det de analyserer og setter ut i livet det mangler den medmenneskelige faktor, den er ikke tatt med i beregningen. Politikerne og topplederne ser ut til å ha kommet med en “programvare” det ikke er noe å gjøre med, og denne programmeringen er også uten langsiktige analyser og prognoser. Er disse  NPCer? 

En NPC følger manuset til punkt og prikke uten selvstendig tankegang. Det er kun input og output. De har blitt programmert av skole, presse, politikk og religion, og de stiller ikke spørsmål ved programmeringen de har blitt utsatt for. Uansett hvor mye fakta og dokumentasjon de får som viser at programmeringen deres er feil, så preller det av dem som vann på gåsa. Alt de ikke vet noe om avviser og stempler de som idiotisk eller dumt uten å konkretisere hvorfor det er dumt eller idiotisk. 

 

“Folk som måtte tro at Marte Mjøs Persen representerte det nederste nivå for å bli landets olje- og energiminister, bør tro om igjen. Etterfølgeren representerer et nytt nullpunkt.

Terje Aasland fra Skien opptrer som en robot. Han ter seg helt forhåndsprogrammert. Når statsråden blir spurt om hva Regjeringen akter å gjøre med de urimelige strømprisene, svarer han at «Regjeringen følger utviklingen nøye». Når det spørres om Regjeringens syn på Statnetts iver etter å bygge nye overføringslinjer mellom nord og sør i landet, er svaret at dette noe som «skal vurderes». Aasland er ikke programmert for å gi klare svar.”

 

 

Relatert lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/mennesker-er-programmerbare-men-det-betyr-ikke-at-vi-er-datamaskiner.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvorfor-historien-gjentar-seg-til-det-kjedsommelige-the-missing-link-som-vil-gjore-deg-i-stand-til-a-forsta-hvorfor-verden-er-som-den-er.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/samarbeide-mellom-intellekt-og-hjerte-mennesker-med-sjel-og-de-som-ikke-har-en.html