Der kameraderi og korrupsjon florerer, der vil man også finne konspirasjoner.

Unbrainwashing Yourself: How to Deprogram and Free Yourself from Brainwashing, Mind Control, Manipulation, Negative Influence, Controlling Peop

 

En konspirasjon er når to eller flere individer kommer sammen og planlegger noe i hemmelighet for å oppnå et eller flere mål de har satt seg. Sammensvergelse eller komplott er synonymer til ordet konspirasjon. Der det er kameraderi og korrupsjon inne i bilde, der vil man også finne reelle konspirasjoner 

 

“Ikke glem at de som ikke tror på en konspirasjonsteori også har et godt grunnlag for det.” Den muligheten er selvfølgelig tilstede, men ofte også ikke.

 

Mange som utbryter at: “nei dette er jo en konspirasjonsteori” bruker den frasen som en hersketeknikk, fordi de selv ikke har gått i dybden på det temaet det snakkes om og derfor bruker det for å dekke over sin uvitenhet.  

 

Det er enkelt å gjenkjenne mennesker som ikke har kunnskap om et emne men som prøver å skape et inntrykk av at de har det. De utelater alltid å konkretisere og tyr til retorikk der de prøver å latterliggjøre både person og sak. Dette inntrykket skal altså skape et skinn av intellektuell overlegenhet, men dette skinnet er tynt og stikkes fort hull på hvis man vet hvordan hersketeknikker fungerer og hvis man selv har god innsikt i emnet som diskuteres.


 

Når strategi blir et stygt ord

Da jeg for ca ti år siden begynte å forstå at verden ikke var slik jeg hadde lært at den var gjennom skole, media og familie så ble jeg ekstremt ivrig etter å fortelle alle andre hva jeg hadde oppdaget. Det var ikke strategisk lurt, da jeg slukte mye av den nye informasjonen jeg tilegnet meg rått uten å se etter om noe av den var feilaktig.

 

Når man forteller andre om ting som de ikke har satt seg inn i og som høres så fantastisk ut at man skulle tro at man gjenfortalte noe i fra en scifi eller fantasy bok eller at man hadde spist fleinsopp og fortalte om hallusinasjonene man fikk av soppen, da skyter man seg selv i beinet, og representerer man andre enn seg selv, så skyter man de i beina også.

 

Hvis man på død og liv må si noe om disse tingene så må minimumskravet være at man forklarer hva det er man snakker om på en lett forståelig måte og legger ved dokumentasjon som viser at det man sier stemmer overens med virkeligheten, fordi flertallet skjønner ikke bæret når det blir snakket om disse tingene hvis de ikke får enkle forklaringer som høres vettuge ut. Gir man ikke jordnære forklaringer så blir ikke folk flest nysgjerrige, da blir det heller slik at den/de som snakker om dette, de blir sett på som sære, skumle, ja en dog kansje også som farlige.

 

At folk som akkurat har våknet opp og er vitebegjærlige rundt alt det vi ikke blir fortalt om fra offentlig hold og snakker om det i hytt og pine det kan jeg forstå, men når folk som har gravd i denne materien i årevis ikke skjønner at hvis men skal informere de uinnvidde, så må man begynne med saker som folk flest kan kjenne seg igjen i, som berører deres daglige liv, og ikke ting som blir ansett som skrullete og som kun er interessant for spesielt interesserte, da hjelper det ikke hvor intelligent man ellers er, for da mangler man den viktigste biten, nemlig evnen til å tenke strategisk. 

 

Jeg var en av dem som bablet om UFO, Illuminati, new age og gud vet hva av ting som bare fikk meg til å virke som en idiot i folk flest sine øyne, og sånn holdt jeg på, ihvertfall i to år, hvis ikke tre, men så gikk det opp et lys for meg, og jeg forsto at skulle jeg nå grasrota, så måtte jeg endre strategi.

Jeg tror ikke det er myndighetene som er den største trusselen mot de som vil forkynne sannheten, men ukritiske individer som forsøker å formidle noe de tror er opplysende men som i realiteten heller er dumt, irriterende, ubehagelig, skremmende eller flere av disse tingene kombinert. Om det er noen som gjør det med vilje for å få dem som er seriøse til til å bli sett på som endel av de useriøse vet jeg ikke, men det er ihvertfall en mulighet. At det også er individer som bruker det alternative for å få drivstoff (oppmerksomhet) til eget ego, og som blåser en lang marsj i om det de formidler er sant eller ikke, dem finnes det også noen av. Og i et miljø der det ofte ikke er krav til dokumentasjon på det som formidles, så har de stort spillerom.

Og nei, dette har ikke noe med at jeg tror jeg er bedre  enn noen, det jeg forsøker å formidle er, at skal man få folk til å trekke hodene sine opp av sanden, så MÅ man være strategisk lur. Det er jo derfor det er så mange som fremdeles har tiltro til Mainstream media, ikke fordi de formidler korrekt informasjon, selv om de også gjør det av og til, men fordi de er strategisk smarte, det er jo derfor mye av propagandaen de videreformidler blir sett på som fakta.

Når jeg opplyser så retter jeg meg ikke lenger mot de som allerede har forstått hvordan verden er, jeg forsøker heller ikke å få kontakt med de som er helt fastlåste for dem når man ikke inn til, i stedet sikter jeg meg inn mot de som det er mulig å endre oppfatning hos. Jeg snakker ikke til koret, men det er det veldig mange som gjør, og da blir det en religiøs halleluja stemning som er selvforsterkende, der opplyserne er like mye inne i sin egen lille boble som de de forsøker å vekke er, ja kansje til og med enda mer.

I denne videoen her, så forklarer Max Igan det jeg vil frem til mer utfyllende og han gjør det på en enkel måte slik at alle kan forstå hva han formidler. Har du ikke helt skjønt hva jeg vil fram til med det jeg skriver over her så vil du forstå det etter å ha sett videon til Max Igan. 

Hastverk er lastverk

Jeg finner det interessant at det ofte blir manet til at vi må ta raske avgjørelser, vi blir fortalt at det tiden renner ut og at vi ikke kan somle, det haster blir det sagt.

Men hvem er det som står igjen med svarteper etter at slike hastetiltak har blitt satt ut i livet, du og jeg eller den/de som fortalte oss at det hastet ?

Hvis man forstår at det finnes individer blant oss mennesker som er uten samvittighet og som vil gjøre hva som helst for å nå sine mål uansett hva slags lidelser andre måtte gjennomgå og bli rammet av, så vil vi kunne se at disse individene har tenkt langt og lenge over hva disse hastetiltakene vil forårsake, og hvis vi, du og jeg, også får tid til å tenke gjennom hva konsekvensene av disse tiltakene vil kunne bli, så vil vi sannsynligvis kunne forstå hva de samvittighetsløse har planlagt, det er derfor det det er så viktig for dem at deres forslag blir satt ut i livet så fort som mulig slik at vi ikke skal forstå hva slags hensikter de har.

Men det er noe disse samvittighetsløse har tatt med i beregningen som de fleste av oss ikke gjør. De vet nemlig det, at flertallet av oss tror at fordi vi ikke ville ha gjort noe slikt nedrig og ondskapsfullt så vil heller ingen andre være i stand til å gjøre det. Og de vil fortsette med sin utspekulerte planer og onde handlinger til vi forstår det og setter foten ned og sier NEI, nå er det nok.

 

Psykopatene kontrollerer verden, og det kan dokumenteres – http://olehartattordet.blogg.no/1474108490_psykopatene_kontrolle.html

Politikerne (herrefolket, vi, den vanlige borger (undermenneske)

 

 

Burde ikke de uføre være merket på en måte slik at vi kan kjenne de igjen når de er ute blant normale folk ? Det burde jo få dovenskapen ut av kroppen deres. Finnes det andre simulanter rundt om i det ganske land tro ? Jeg har en mistanke om at de som ligger i koma er de verste snylterne. Hvis man kaster dem ut i vannet og de begynner å svømme, så er de jo avslørt, synker de, ja så var de i koma allikevel, og da har man jo bare utført aktiv dødshjelp, og så vil staten spare noen penger der også.

 

Nazistene hadde et knep for å avsløre om rullestolbrukere virkelig trengte rullestolene de brukte, de kastet dem ut fra balkonger https://www.youtube.com/watch?v=ckecFWRLdTE, de likte ikke handikappede, da de ikke helt passet til overmenneskeidealet til nazistene. Regjeringen ser ut til å ha en del likheter med nazistene, for det første så støtter de den fascistiske regjeringen i Ukraina

 

http://https://www.youtube.com/watch?v=r8u1Mf0UOdQ&hc_location=ufi – https://radikalportal.no/2015/05/14/drap-undertrykking-og-mediesensur-av-opposisjonen-i-ukraina-hvorfor-sa-stille-fra-norge/ – http://steigan.no/2014/05/25/kapital-mediemakt-og-tankekontroll/ – http://steigan.no/2015/05/17/porosjenko-hyller-hitlers-partnere-upa-et-eksempel-for-patriotisme/ – http://www.nytid.no/krigshissernes-logner/ – http://steigan.no/2014/10/19/hvor-var-du-under-nazi-massakren-i-odessa/ – 

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/communist-party-banned-in-ukraine-by-kiev-court-a6777586.html – https://da.sott.net/article/856-SOTT-EKSKLUSIV-USA-Kanda-Ukraine-hvidvasker-fascismen-CrossTalk – http://steigan.no/2015/12/12/ukrainske-nazister-vil-kjempe-sammen-med-usa-i-syria/ – http://www.jpost.com/Diaspora/Ukrainian-Jews-shocked-after-city-elects-neo-Nazi-mayor-437975 – 

http://steigan.no/2014/05/12/ukraina-og-den-liberale-intelligensiaens-fallitt/ – http://steigan.no/2015/06/19/hvorfor-er-hl-senteret-taust-om-nazismen-i-ukraina/ – https://dninews.com/article/ukraine-presents-nazis-ss-symbols-european-parliament – https://www.nytid.no/nato-kritiseres-for-fordreid-og-uaerlig-dokumentarfilm/, og for det andre så tar de fra de svakeste og gir til de rikeste, og de henger også ut de uføre som snyltere slik som nazistene hang ut jødene:

 

– http://www.dagbladet.no/2015/09/07/kultur/meninger/debatt/kronikk/arbeidsliv/40962614/ – http://www.vg.no/nyheter/innenriks/solberg-regjeringen/erna-amp-co-foreslaar-milliard-skattekutt-for-tredje-gang/a/23519446/ – http://https://www.document.no/2009/04/det_korrupte_norge/ – http://www.vg.no/nyheter/innenriks/solberg-regjeringen/nytt-erna-eksempel-om-barnetillegget-gjelder-bare-fire-personer/a/23326950/ – http://www.vg.no/nyheter/innenriks/statsbudsjettet-2015/ssb-de-rikeste-fem-prosentene-faar-49-prosent-av-skattekuttene/a/23311994/ – https://www.bi.no/forskning/News/Nyhetsarkiv-2006/Privilegier-gir-politikerforakt/ – 

https://www.bi.no/forskning/News/Nyhetsarkiv-2006/Privilegier-gir-politikerforakt/ – http://www.dagbladet.no/2015/04/11/kultur/meninger/leder1/dbmener/offentlighetsloven/38641180/ – http://m.db.no/2015/06/10/kultur/debatt/kronikk/meninger/velferdsstaten/39577211/?www=1 – http://www.vg.no/nyheter/innenriks/solberg-regjeringen/erna-amp-co-foreslaar-milliard-skattekutt-for-tredje-gang/a/23519446/ – http://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Norges-nye-okonomiske-overklasse-ser-helst-at-debatten-om-dem-dor–Knut-Olav-Amas-22936b.html – 

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/Det-regelstyrte-samfunn-176183b.html – http://www.ranablad.no/meninger/leserbrev/lonninger/pa-godt-norsk-kalles-dette-for-gradighet-tyveri-og-en-ukultur-som-regelrett-er-svineri-hos-de-hoytlonte-og-rike/o/5-42-137135 – http://standpunktet.no/2015/12/14/tiltal-forvalterne/ – https://radikalportal.no/2016/01/03/fortellinga-om-en-blabla-regjering/ – 

https://www.nrk.no/ytring/lobbyisme-pa-skattebetalernes-regning-1.12633066 – http://www.vg.no/nyheter/innenriks/stoltenberg-regjeringen/sparkede-og-avgaatte-statssjefer-beholder-superloenn/a/10059411/ – https://www.nrk.no/ytring/flere-politikere-bor-slutte-1.12981142 – http://www.klassekampen.no/article/20160603/ARTICLE/160609988 – http://www.nettavisen.no/na24/gode-lnninger-for-de-norske-topp-politikerne/3423230744.html – http://www.vg.no/nyheter/innenriks/hoeyre/solberg-lev-for-70-kroner-dagen-eller-jobb/a/10049864/ – http://standpunktet.no/2016/06/08/provosert-over-stortingslonningene/ – 

http://forskning.no/sprak-kommunikasjon-politikk/2009/11/slik-driver-politikere-utenomsnakk – https://www.nrk.no/norge/disse-uttrykkene-bruker-politikerne-mest-1.12414250 – http://www.dagbladet.no/kultur/naeringslivet-er-blitt-sa-bortskjemt-at-de-betrakter-staten-som-en-senil-tante/60140370 – https://www.nrk.no/nordland/_-politikeryrket-er-i-ferd-med-a-bli-fullstendig-profesjonalisert-1.13027426 – http://www.dagbladet.no/kultur/stortingets-broilerfabrikk/60310265 – http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/all-makt-til-den-akademinske-elite-i-denne-sal-1.674261 – 

http://www.dagbladet.no/2012/11/30/magasinet/regjeringen_stoltenberg/ledelse/24621774/ – http://www.vg.no/nyheter/innenriks/skatt/siv-anklages-for-aa-fjerne-20-000-arbeidsplasser/a/23500378/ – http://www.aftenposten.no/norge/politikk/Frp-og-Hoyre-vil-sette-sosialklienter-til-snomaking-110949b.html – http://www.dagbladet.no/a/13457938/ – http://sosialdemokraten.no/2014/10/08/frp-og-hoyre-vil-nekte-lavtlonte-sykepenger.html/

https://radikalportal.no/2015/10/13/uforebloffen/ – http://www.dagbladet.no/2012/10/14/kultur/debatt/kronikk/nav/arbeidslinja/23867659/ – https://radikalportal.no/2016/01/07/nav-ma-tilbake-til-tillitssystem/ – https://www.nrk.no/dokumentar/innleide-nav-leger-tjener-seg-rike-1.7817817 – http://www.dagbladet.no/2016/03/29/kultur/meninger/reformpsykose/debatt/kronikk/43625093/ – https://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/mdup11001311/04-10-2011 – 

http://www.dagbladet.no/2016/04/14/kultur/debatt/meninger/kronikk/dagpenger/43859727/ – https://radikalportal.no/2014/03/01/hvorfor-vi-misunner-de-ufore/ – http://www.klikk.no/kvinneguiden/kommentarer/a-vaere-uforetrygdet-1678695.ece – http://www.itromso.no/meninger/2016/05/21/%C2%ABKan-de-ikke-bare-ta-seg-sammen%C2%BB-12768308.ece – 

http://www.dagbladet.no/2012/03/26/kultur/debatt/debattinnlegg/sosialpolitikk/ufore/20845754/ – http://www.itromso.no/nyheter/2016/09/30/%C2%ABForakten-for-de-svakeste%C2%BB-13576625.ece#.V_GDD153a7d.facebook – http://www.bt.no/nyheter/lokalt/–NAV-knekker-brukere-166906b.html#.VC7fX6a1scd.facebook – https://www.nrk.no/kultur/kritiserer-nav-systemet-fra-innsida-1.10997596 – http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arbeidsliv/lo-topp-ufoere-og-sosialklienter-faar-svi/a/23311166/

For å orke å være politiker så må man være ressurssterk for å kunne takle en hektisk hverdag, og er man ressurssterk så vet man svært lite om hvordan det virkelig er å ha psykiske eller fysiske plager som kan føre til at man blir eller er ufør. Mange mennesker tror de kan sette seg inn i en slik situasjon fordi de vet noe om det på teoretiske plan, men det er ikke mulig, for skal man virkelig kunne vite noe om hvordan det er å være fysisk eller psykisk syk så må man ha erfart det selv. Man ville aldri innenfor helsevesenet latt en ufaglært få lov til å behandle pasienter eller stille diagnose. Politikerne er ufaglærte som tar seg til rette i hvilket fag det skal være uansett hvor mangelfull deres ekspertise er.

 

Hvis politikerne skal ha en høyere lønn enn gjennomsnittet, så må jo minstekravet være at de beviser at de har fortjent en slik lønn. Dagens politikere viser det motsatte. De har med glans klart å demonstrere at de er de verste korrupte parasittene vi ha sett innenfor norsk politikk noen gang. De er kun ute etter å mele sin egen kake og tjene storfinansen slik at de kan sikre seg en godt lønnet jobb etter endt stortingsperiode som de har blitt lovet fra en eller flere sjefer for kameraderiet de har ytt. Folket og landet de skulle tjene har de ingen respekt for, samtidig som de mener at vi, folket skal ha respekt for deres kriminalitet og hærværk.

Vi kaller dem politikere, men de er jo kriminelle som aldri skulle hatt makt eller ansvar, men et lengre opphold bak lås og slå. I hvilke andre yrker  kan man være så inhabil og gjøre en så dårlig jobb som i politikeryrket uten at man må stå til ansvar for de blemmene man har begått ? Blemmer som andre steder ville blitt kalt ved deres virkelige navn og ikke pakket inn i bomull, nemlig korrupsjon, kameraderi og kriminelle handlinger. 

 

Når du ser at handler blir gjort, ikke ved samtykke, men ved tvang – når du trenger tillatelse av menn som ikke produserer noe som helst for at du skal få lov til å produsere – når du ser at pengene strømmer inn, ikke til de som gjør jobben, men til de som tilbyr tjenester 


– når du ser at menn blir rikere av å spekulere enn ved ved å arbeide, og lovene beskytter dem og ikke deg – når du ser at korrupsjon blir belønnet og ærlighet blir spyttet og tråkket på, da burde du forstå at vi lever i en verden der de få snylter på de mange.

 

Hvis det generelle stemmeberettigede publikum ikke er klar over at det finnes en kategori mennesker som oppfattes som nesten mennesker, som ser ut som oss, som jobber som oss, som finnes i hver rase, enhver kultur, snakker alle språk, men som mangler samvittighet hvordan kan publikum da blokkere dem og hindre dem i å innta hierarkiene og overta dem ? Generell uvitenhet om psykopati kan vise seg å være menneskehetens største trussel som kan oppløse vår sivilisasjon. Vi står som beitende sauer og ser på at politikere og storfinans bruker vår sønner og døtre som kanonføde mot fabrikkerte fiender i fabrikkerte kriger som generer milliarder i overskudd, der de kjemper mot hverandre for at en eller annen psykopat skal stige i gradene og få enda mer makt. 

 

Tenk på hvordan mennesker som er helt uvitende om psykopatens tilstedeværelse, hvor lett det vil være for psykopatene å manipulere dem, og hvor enkelt de vil kunne tilrane seg makt i mange land ved at de utgir seg for å være lojale mot befolkningen, mens de samtidig bruker hersketeknikker der de spiller på rase, hudfarge, religion, etc. Vanlige mennesker vil bli satt opp mot hverandre pga uvesentlige forskjeller, mens avvikerne i kraft av en fundamental forskjell fra resten av oss, en manglende samvittighet, en totalt fraværende evne til medfølelse for andre levende vesener, trekker i trådene og høster fordelene av det falske spillet de har konstruert og manipulerer.

 

Fram til kunnskapen og bevissthet om psykopati får den oppmerksomheten den fortjener, og blir en del av den generelle kunnskapen om alle mennesker, er det på ingen måte noen som kan endres effektivt over lengre tid. Hvis halvparten av de som kjemper for sannheten, som kjemper for å stoppe krig eller som vil redde jorden ville fokusert sin innsats, tid og penger på å eksponere psykopati, så ville vi fått utrettet mer enn menneskeheten noen gang tidligere har fått utrettet.

 

Først når 75% av menneskeheten med en sunn samvittighet forstår at vi har en flokk med rovdyr blant oss, en gruppe mennesker som lever blant oss, som ser på oss som maktesløse ofre som de kan mishandle og misbruke som de vil for å dekke sine behov, først da vil vi gå til de skritt vi må ta for å stoppe dem og beskytte oss selv. Avvikerne må fjernes fra alle maktposisjoner. Folk må bli gjort oppmerksomme på at slike rovdyr finnes blant oss og hvordan de skal klare og avsløre dem og deres manipulasjoner, slik at de ikke faller som offer for dem.

 

Det virkelige problemet er at kunnskapen om psykopati og hvordan psykopater styrer verden effektivt har blitt skjult. Folk har ikke tilstrekkelig kunnskap som de trenger for å virkelig kunne gjøre en endring fra bunnen og opp. Hvis det er noe som fortjener vår fulle oppmerksomhet så er det psykopati og viten om det, det er det som kan hjelpe menneskeheten ut av mørket og vi må spre informasjon om det til så mange som mulig.  

 

Psykopatene kontrollerer verden, og det kan dokumenteres – http://olehartattordet.blogg.no/1474108490_psykopatene_kontrolle.html

Når de få snylter på de mange

 

Når du ser at handler blir gjort, ikke ved samtykke, men ved tvang – når du trenger tillatelse av menn som ikke produserer noe som helst for at du skal få lov til å produsere – når du ser at pengene strømmer inn, ikke til de som gjør jobben, men til de som tilbyr tjenester 


– når du ser at menn blir rikere av å spekulere enn ved å arbeide, og lovene beskytter dem og ikke deg – når du ser at korrupsjon blir belønnet og ærlighet blir spyttet og tråkket på, da burde du forstå at vi lever i en verden der de få snylter på de mange.

Når mennesket blir redusert til en bunke med papirer

NAV - 
 David Friman

Boken NAV fra innsiden kan kjøpes her – http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=10519339 – Anbefales på det sterkeste

 

Når man kommer innenfor NAV systemet så blir man kartlagt av NAV, det naturlige spørsmålet for meg blir da, burde ikke jeg kartlegge NAV, burde ikke jeg få vite hva slags saksbehandler det er som har min fremtid i sine hender ? Burde ikke jeg få innsikt i hva et slikt menneske har av holdninger, om han eller hun ser på meg som et likesinnet menneske eller om jeg blir sett på som en bunke med papirer som må vekk før endt arbeidsdag ? Hvor mange jobber i yrker der de er helt malplasserte der de gjør mer skade enn nytte ? Noen ganger så får man nesten en mistanke om at systemet er konstruert slik, så man skal bli sliten og trett, så man ikke orker å kjempe, så det å godta blir det eneste valget.

Men man kan ikke slå alle over en kam, det finnes også hjelpsomme og sympatiske ansatte innen for NAV, og det samme gjelder leger. Man har leger som jobber for systemet, som jeg har skrevet om blant annet her – http://olehartattordet.blogg.no/1474571809_dr_skavlan_klager_p_a.html – og her – http://olehartattordet.blogg.no/1444652509_gjr_nav_folk_syke_ell.html – og man har leger som jobber for pasientenes skyld, en slik lege er jeg selv så heldig å være pasient hos, og man kan jo spørre seg om slike empatiske leger er mangelvare. Jeg tror de er i mindretall, men jeg håper jeg tar feil.

Arkiv om NAV sin mentalitet og holdning til folk flest, arkivet er åpent for alle – https://www.facebook.com/olejohn.saga/media_set?set=a.10204611902008508.1073742201.1563436195&type=3

 

Arkivbilder

Bilderesultat for pics of the brave new world

 

“Jeg lever i et samfunn – noe av meg er sett og oppbevart i byråkratenes arkiver. Jeg er et nummer på listen, registrert og kontrollert. Med personnummer og navn. Noe av meg er kodet inn i et datanettverk. Der ved skrankene, fremstår jeg som massemenneske.

 

I en bank eller på en kundeliste fremkalles den offentlige versjonen av meg selv. Kredittverdighet og lånemuligheter avspeiler min offentlige anstendighet. Jeg er holdt under oppsikt. Jeg er homo politicus. Gjennom rutinemessige skjemaer og rapporter til den offentlige sentraladministrasjonen samkjøres opplysninger om min person og mitt liv over datasystemet. Vi blotter oss selv for å oppnå de fordeler velferdsstaten tilbyr oss. Den sosialteknokratiske staten vokter oss fra fødselsøyeblikket til disseksjonsrapporten.

 

Med få unntak overgir vi oss selv til den kollektive omsorgshjerne. Vi blir lært opp til en type passivitet der vårt jeg blir modellert av ekspertisen. Spørsmålene om våre liv, våre drømmer, og det grunnleggende, hvorfor, forstummer og erstattes av de instanser som ser det som sin oppgave å forvalte vår skjebne. Vi lever under den konstante risikoen: At den offentlige versjonen av oss selv blir stående, uimotsagt.”

 

Fra boken Myten om det velintegrerte menneske av Ralph Ditlef Kolnes, utgitt av Genesis forlag- Boken kan leses i sin helhet her – http://www.nb.no/nbsok/nb/d3984633bbcf5dbcc0efe1f5ca096c0b?index=4#7