En test som finner ut om du har med politikere å gjøre som jobber for folket, eller som kun vil mele sin egen kake

Relatert bilde

 

Dette er altså det politiske systemet vi har her i Norge, et system som overhodet ikke gagner velgerne, men de som velgerne stemmer på:

“Parlamentsvalg spiller åpenbart ingen rolle i alle grunnleggende politiske beslutninger i kapitalistiske demokratier. De store politiske beslutningene blir i stadig større grad bestemt av myndigheter og deltagere som ikke er underlagt velgernes kontroll. Så mens skallet av representativt demokrati finnes formelt intakt, har det nesten blitt fratatt sin demokratiske kjerne. Demokrati utgjør altså ikke noen risiko for de faktiske maktsentrene lenger.

Denne utviklingen var allerede en del av planen da det representative demokratiet ble oppfunnet, og har siden da vært fulgt, både strukturelt og ideologisk. I de siste tiårene har utviklingen fått sitt høydepunkt med den nyliberale ekstreme formen for kapitalismen. De resulterende organisasjonsformene av en autoritær kapitalisme har tatt over staten, det gjenværende skallet av et representativt demokrati og alle fellesskapets relevante beslutningsmekanismer, på en totalitær måte.” https://steigan.no/2017/09/representativt-demokrati-som-elitedemokrati/

Som vi har sett opp igjennom årene, så er det ekstremt upålitelige individer som dras mot politikken og som misbruker dette systemet for alt det er verdt, det kan faktisk virke som om det er individer med null empati og samvittighet som trekkes mot dette yrket hvis man kan kalle det det. Personlig så synes jeg forbryterkartell er mer passende. Men det mest fantastiske ved dette systemet er at det ikke finnes noen “nødbrems”.

Hvis et eller flere partier eller enkelt individer innad i noen av partiene utfører grove forbrytelser så får det overhodet ingen konsekvenser, de kan til og med drepe og lemleste tusenvis, ja hundretusenvis av mennesker i andre land som må flykte fra grusomhetene og det får som sagt ingen konsekvenser. Så er det noe rart i at individer som er totalt uten medfølelse, ja som også nyter å se andre lide trekkes mot politikken når de kan gjøre hva de vil uten at det medfører straff ? Det er jo et paradis for avvikere.

Hva kan vi gjøre med dette ? Jo vi må ha en nødbrems som kan hindre psykopater og andre avvikere i politikken i å begå kriminelle handlinger, for uten en slik nødbrems så vil ingenting endre seg. Hva dette middelet vil kunne være er jeg ikke sikker på men jeg vet at vi kan teste våre “kjære” folkevalgte. Vi kan stille dem disse spørsmålene under her, og se om de kan gi oss noen vettuge svar på dem, og kan de ikke det, vel, da burde det være krystallklart hvem man ikke skal stemme på.

“I løpet av livet mitt så har jeg utviklet fem små demokratiske spørsmål. Hvis man møter en person med mye makt – som for eksempel Stalin, Donald Trump eller Erna Solberg – så still dem disse fem spørsmålene:

Hva slags makt har du ? Hvor fikk du den makta fra ? Hvem sine interesser ivaretar du med makten du har ? Hvem står du ansvarlig for ? Og hvordan kan vi bli kvitt deg ? Hvis du ikke kan bli kvitt de som styrer når du ser de misskjøter makta si, da bor du ikke i et demokrati.”

Anthony Wedgwood Benn

Anita Sweeney sin nye bok “Ekskludert”, en ny eksplosiv og effektiv medisin mot narsissisme

Jeg har hatt gleden av å være den første som har lest Anita Sweeney sin nye bok “Ekskludert, når narsissister vil knuse deg, slik lykkes svertekampanjer og karakterdrap”, som ikke bare er en lettlest og engasjerende bok skrevet på et enkelt og forståelig språk som gjør at man ikke klarer å legge boken fra seg før den er lest ferdig, den er også en utrolig viktig brikke som kan hjelpe mange til å forstå den psykiske terroren enkelt personer og grupper kan påføre oss og andre, slik at man kan komme seg ut av deres grep eller forstå de som er utsatt for dette slik at man kan bidra med hjelp.

Narsissistene og psykopatene er vår tids største utfordring, og har sannsynligvis vært det siden tidenes morgen. Finner vi en løsning på hvordan disse personlighetsforstyrrelsene kan kureres, så vil det være av en større verdi enn om vi fant en kur til alle verdens sykdommer, for det ville gjort oss i stand til å samarbeide fredelig over alle landegrenser, vi ville sannsynligvis fått fred i verden for første gang. Dessverre så er en slik kur ikke funnet opp, men det finnes forsvar mot disse personlighetsforstyrrelsene. Anita Sweeney sin bok er det forsvaret. Når man forbereder seg på krig, uvær, katastrofe, så lagrer man mat, våpen, ammunisjon og alt det man trenger for å overleve slike situasjoner. Når man skal forberede seg på kamp mot narsissistene, og kampen er i gang, ja da trenger man en bok og det er boka til Anita Sweeney.

Bokens innhold:

Hva er narsissisme? ……. 7
Narsissisters agenda ……. 14
«Trollskogen» en såpeopera ……. 18
Brikker i spillet ……. 25
Propaganda ……. 36
Karakterdrap ……. 47
Svertekampanjer ……. 55
Trolling med statsstøtte ……. 74
Hvordan motvirke en svertekampanje ……. 84
Ditt nye liv koster det gamle ……. 94


“Den som tror det første negative de hører om andre uten snev av bevis, uten å invitere den som snakkes ned til å fortelle og dokumentere sin versjon, er med på denne stygge mishandlingen. Saueflokken som følger ulven i fåreklær, er også mobbere som trakasserer uskyldige mennesker.

Om vi ser kollektivt på svertekampanjer, brukte nazistene det aktivt mot jødene under krigen for at vi skulle se negativt på dem. For eksempel er karakterdrap og sverting av politiske konkurrenter vanlig i vår tid og brukes i valgkamper for å danne et negativt bilde av en motkandidat eller et politisk parti. Svartmaling av individer og grupper er mer vanlig enn vi tror, men at skitne taktikker blir brukt av grupper i befolkningen, gjør det ikke moralsk akseptabelt det er bare kollektivt akseptert på sett og vis. På samme måte som mange aksepterer at «alle» politikere lyver, som om det er en norm vi er tvunget til å godta.

Vi verken må eller burde ha så lave standarder for aksept av lederes integritet og moral, like lite som vi trenger å akseptere at maktmennesker har lite eller ingen anstendighet eller moral og bruker verktøy som karakterdrap og svertekampanjer for å posisjonere seg. På ingen måte er det sunn adferd å ville ødelegge et annet menneskes liv for å hevne seg, sette seg selv i et ufortjent godt lys, albue seg frem til mer makt eller skjule sannheten om seg selv og de faktiske forholdene.

Mitt mål er å vise noen viktige mekanismer, adferd, saueflokkmentalitet og
iboende holdninger flertallet av oss har, som gjør det mulig for narsissister å bedra så mange mennesker rundt seg. Jeg peker på flere forhold som hver for seg og sammen, gjør det mulig for dem å få makt og kontroll over andre, ofte store grupper mennesker. Og peke på hvorfor mange narsissister klarer å opprettholde makten over andre såpass lenge som de gjør, ofte uten konsekvenser for dem selv.


Ved å plukke det store bildet fra hverandre og studere bitene mer inngående, håper jeg du bedre forstår hvorfor du ble eller blir utsatt for en ondsinnet svertekampanje som kan ha frarøvet deg mesteparten av livet slik du kjente det før narsissisten. Forhåpentligvis ser du også en rød tråd gjennom det narsissister gjør, og mønsteret de alle har som kjennetegner deres personlighetsforstyrrelse. Da vil du også skjønne hva deres kryptonitt er, hvor deres sårbarhet ligger. Hva det er som ikke bare svekker narsissistenes selverklærte «superkrefter», men er hovedgrunnen til at de løper hele livet og sprer løgner og faenskap om andre i sine spor.


Ved å belyse svakheter vi har kollektivt og som individer, håper jeg du ser hvorfor det er så enkelt for narsissister å få makt over oss. Om du selv er en medløper eller «flygende ape», som har blitt forledet, truet eller kjøpt av en ulv i fåreklær, er det aldri for sent å bli klokere og endre kurs. Du kan forlate saueflokken før du blir forledet utfor stupet sammen med en stor egoist, narsissisten som alltid setter seg selv først, alltid.

I narsissisters verktøykasse av mishandling er nettopp svertekampanjer et så stort våpen, med så alvorlige konsekvenser for de som blir rammet, at det må snakkes høyt om. Og vi må begynne å gå oss selv etter i sømmene og se på hvordan vi lar oss påvirke av manipulering og propaganda slik at ikke vi selv bidrar til svertekampanjer. Mange, alt for mange velger nemlig å tie når de vet at en utsatt for en svertekampanje er uskyldig.

Frykt for selv å bli svertet eller på annet vis ekskludert og forfulgt av ubehagelige mennesker som spytter ut løgner og trusler, er kanskje hovedgrunnen til at folk tier, og det er nøyaktig det disse trollene ønsker. Målet deres er å skremme oss alle til taushet, fremfor å reise oss for egen og andres del og støtte utsatte mot ondskapsfulle handlinger. Ser vi på verden i dag vil jeg si at narsissistene og deres like har lykkes godt med å skremme oss til taushet, men den tid ser ut til å være forbi. Stadig flere snakker høyt om sine erfaringer og deler informasjon om hvordan narsissister opererer.

Siden så mange mennesker ikke fatter at narsissister og psykopater ikke er som oss, tenker som oss eller føler som oss, blir våre svakheter som individer og flokkdyr utnyttet til deres fordel. Også fordi mange av oss ikke har lært kritisk tenkning, ikke stiller spørsmål ved påstander eller tilsynelatende fakta. Fordi vi også kan være både naive og godtroende og tror på mennesker vi liker, er vi lette bytter for mennesker som har en selvtjenende agenda. Vår aller største styrke kollektivt blir vår akilleshæl i møte med narsissister, nemlig troen på det gode. Troen på at folk flest vil hverandre og kloden vel. Vi blir i tillegg opplært til å lete etter det gode i andre og ikke erkjenne at det fins mennesker som ikke bare mer enn gjerne utnytter oss, men misbruker og skader andre for egen vinnings skyld i prosessen.

Å erkjenne at det fins mennesker rundt oss som er uten samvittighet, empati eller kjærlighetsevne, som skader egne barn og andre på fullstendig egoistisk grunnlag, sitter svært langt inne hos de fleste og dette har narsissister for lengst lært om oss. Det er også en alminnelig tankefeil at bare man elsker slike mennesker nok, vil de en vakker dag vokse på seg både empati og samvittighet. Det er helt feil, for om du elsker dem, hater dem eller er likegyldig til dem, forblir de narsissister.

Hva er mekanismene som slår inn når vi lar oss lure, hvordan tenker vi kollektivt og hvorfor? Hva er det som gjør at folk biter så lett på påstander som ikke er verifiserte? Hvordan kan vi snu ryggen til sannheten for å redde ansikt selv og la uskyldige lide? Slike spørsmål er nødvendig å stille for å se hvorfor vi selv gikk i fella til en narsissist og hvorfor mennesker rundt oss gjør det samme.

Kognitiv dissonans:
Bevisene som strider mot dine kjerneverdier skaper så stort ubehag at de blir rasjonalisert bort, benektet eller fullstendig avvist for å beskytte verdensbilde ditt. Dette er kognitiv dissonans. Mange utsatte for narsissisters bedrag vil etter hvert lide av kognitiv dissonans og narsissisten vil bevisst opprettholde den med å fortsette å forvirre, lyve, bedra, manipulere og lure deg.


«Begrepet kognitiv dissonans viser til det psykologiske ubehaget som oppstår når tankene og verdiene våre ikke stemmer overens med det vi gjør. Dette ubehaget motiverer oss til å endre enten tankene eller oppførselen, eller innhente ny informasjon som kan rasjonalisere handlingene vi har utført.»
Kilde: Psykologisk.no


Liker vi noen, får vi lettere tillit til dem, tar større sjanser og bruker mindre tid på å sjekke og undersøke om påstander har rot i virkeligheten eller ikke. Derfor spiller de fleste narsissister vennlige, hyggelige, omtenksomme og ofte sjarmerende mennesker. Med andre ord kan vi lettere tro på en narsissist som lyver oss rett i ansiktet med et sjarmerende eller uskyldig smil, i motsetning til en person vi av ulike grunner ikke liker, som snakker sant.
Narsissistene appellerer til våre kjerneverdier som ofte er tuftet på tro. Det første vi hører og godtar som sannhet blir gjerne en kjerneverdi, derfor sørger narsissistene for å være først ute med sverting av deg og andre, de vet hvor viktig det er å posisjonere seg.

Ved å erverve seg kunnskap om hvordan narsissister og deres like tenker og handler, kan du presentere din side av saken på en rasjonell og rolig måte. Fremlegge bevis, dokumentasjon og vitner som undergraver narsissistens fantasifulle og stygge løgner om deg. Ikke alle vil tro deg, men oppegående selvtenkende individer vil kunne se hva som foregår når du presenterer din «sak» på samme måte som narsissisten, bare med sannheten og ikke en pakke fabler.”

Boken koster 200 kr og kan bestilles her http://www.1stwavebooks.com/nettbokhandel/ekskludert/

 

Anita Sweeney har fra før av skrevet to bøker om narsissisme som jeg kan anbefale på det sterkeste, link til mine anmeldelser av dem finner du her:

Bokanmeldelse – den ultimate guiden i kamp og beskyttelse mot narsissister 
http://olehartattordet.blogg.no/1461491485_bokanmeldelse__en_ove.html

Det ultimate oppslagsverk om narsissisme – Løp å kjøp! http://olehartattordet.blogg.no/1495118609_det_ultimate_oppslagsverk_om_narsissisme__lp__kjp.html

Er Erna og hennes “muntre” bande en trojansk hest for næringslivet ?

Bilderesultat for siv jensen erna robin hood pics

“Hvis vi ikke skal kutte i velferden i framtida, må flere begynne å jobbe. Det er regjeringens viktigste jobb. Til sammenligning må normalarbeidstiden øke fra 37,5 timer til 43 timer i uka hvis sysselsettingsandelen holdes på dagen nivå, sa statsminister Erna Solberg (H) da hun innledet under Arendalsuka tirsdag.

Solberg understreket at det ikke er regjeringens politikk å utvide normalarbeidsuka, men advarte samtidig mot å gjøre det motsatte. SV, MDG og Rødt har alle gått inn for sekstimersdagen. LO har også vedtatt krav om innføring av ulike former for arbeidstidsforkortelser, blant annet sekstimersdagen.

Leder Arild Grande av Arbeiderpartiets arbeidslivsutvalg åpnet nylig for at partiet kunne vurdere et begrenset omfang av sekstimersdagen, selv om den neppe er aktuell som ny nasjonal, statlig norm.

Sekstimersdagen er oppskriften på nedbygging av velferden, mener Solberg.

Hun foreskriver heller en rekke tiltak for å inkludere flere grupper ? mer heltid blant kvinner, flere innvandrere i jobb og ordninger for å ta i bruk folks restarbeidsevne ? i arbeidslivet. For dem som tilhører den siste gruppen, ønsker Solberg ordninger der det offentlige hjelper bedrifter med å gi folk som ikke kan arbeide på 100 prosent kapasitet jobb.

“Vi har snakket om restarbeidsevne i 20 år. Næringslivet kan ikke gjøre dette alene. Vi må ha fleksible løsninger, hvor det offentlige bidrar. Det kan for eksempel være med lønnstilskuddsordninger, sa Solberg.” https://www.tv2.no/a/10019507 

“Hvis vi ikke skal kutte i velferden i framtida, må flere begynne å jobbe. Det er regjeringens viktigste jobb”, sier Erna Solberg.

For det første, så må man jo spørre om hva slags virkelighet statsministeren lever i ? Vet  hun ikke at det er mangel på jobber, og at de jobbene som blir utlyst har hundrevis av søkere pr jobb, hvis ikke mer. Og flere og flere jobber forsvinner pga automatisering. 

Og så har vi jo det her: “Stadig flere arbeidsledige her i landet går på et NAV-tiltak. 167.593 nordmenn avsluttet i fjor et arbeidsmarkedstiltak av disse var 21 prosent tilbake i jobb seks måneder senere.
En av de som er på tiltak er Emil Andersen (19). Selv om han lærer opp nyansatte i Meny-butikken, er han ikke selv en vanlig ansatt. Han er nemlig på arbeidstrening med en opplæringskontrakt.
Det betyr at Andersen jobber 100 prosent, men får mye mindre lønn enn de andre.
En bransjene som har mange på NAV-tiltak er varehandelen. I fjor var 3915 personer på NAV-tiltak i Norgesgruppen, Rema, Coop og Bunnpris. Det er en økning på 40 prosent fra 2013.
Men det finnes ingen tall som viser hvor mange av de nærmere 4000 personene som fikk en jobb etter å ha vært i et tiltak.” https://www.tv2.no/a/9556191/

Her snakker vi om kyniske varekjeder som i samarbeid med NAV utnytter arbeidsløse maksimalt. Dette må da statsministeren som øverste leder være klar over, og da er det jo hennes ansvar å få slutt på denne utnyttelsen som gir varekjedene en økt profitt fordi de slipper å ansette folk på heltid eller deltid, samtidig som de som er i tiltak må klare seg på en svært dårlig inntekt  og må leve på nåde både fra NAV og arbeidskjøper. Eller er det slik statsministeren vil at det skal være ? Regjeringens agenda er jo å svekke fagforeninger, ødelegge arbeidernes rettigheter og gi de rike store skatteletter,  i det store å hele og ta så mye som mulig fra de som lite har og gi til de som allerede har mer enn nok.

I følge statsministeren skal altså staten finansiere bedriftene: “Sekstimersdagen er oppskriften på nedbygging av velferden, mener Solberg. Hun foreskriver heller en rekke tiltak for å inkludere flere grupper, mer heltid blant kvinner, flere innvandrere i jobb og ordninger for å ta i bruk folks restarbeidsevne i arbeidslivet. For dem som tilhører den siste gruppen, ønsker Solberg ordninger der det offentlige hjelper bedrifter med å gi folk som ikke kan arbeide på 100 prosent kapasitet jobb.”

Og da kan det jo tyde på at Solberg støtter dette dyp urettferdige NAV systemet som skaper enda større forskjell mellom fattig og rik. Det kan nesten virke som hun er en trojansk hest på oppdrag fra de med store økonomiske muskler, der agendaen er å skape et samfunn der folk flest må stå med lua i handa for å få en dårlig betalt jobb og være fornøyd med det.

“Vi har snakket om restarbeidsevne i 20 år. Næringslivet kan ikke gjøre dette alene. Vi må ha fleksible løsninger, hvor det offentlige bidrar. Det kan for eksempel være med lønnstilskuddsordninger, sa Solberg.”

Kan statsministeren stable på beina dokumentasjon på hva næringslivet har gjort med de milliardene hun og den sittende regjeringen ga dem i skattelette for at de skulle skape nye arbeidsplasser ? https://www.nrk.no/norge/hundre-ganger-mer-i-skattekutt-for-de-rikeste_-1.14022234  For det skal vel ikke bare være sånn at arbeidssøkende må vise all relevant dokumentasjon for at de skal få penger til livsopphold, mens næringslivet kan få milliarder uten så mye som å vise en kvittering ?
Men hvis det er sånn, at det er forskjell på Kong Salomon og Jørgen Hattemaker, da er det ikke så veldig rart at man får en mistanke om at Statsministeren og hennes bande av “muntre menn og kvinner” går næringslivets ærend og ikke bare er en fare for demokratiet, men også for folk flest. Den sittende regjeringen har allerede revet ned mye av det som tidligere har vært bygd opp, og de forsøker så godt de kan og skjule sine ødeleggende herjinger ved å skylde på alt og alle andre for at vi ikke skal se hvem det er som stikker kjepper i hjula, nå ved å si at vi jobber for lite, at det er vi som er udugelige og late for å gi oss skyldfølelse for deres handlinger som ikke er noe annet enn forlenget arm av av de som mer enn nok har, men som begjærer enda mer. For det er nok til alles behov men ikke nok til alles begjær.

“Det er næringslivet som er samfunnets motor, ikke de politiske visjonene. Altså er det om å gjøre å gi næringslivets forskjellige forgreninger frie tøyler, mens samfunnsinstitusjonene skal holde seg i bakgrunnen. Markedet skal ordne alt på beste vis takket være sin iboende logikk. Med sin dynamikk skal materielle mekanismer overta de økonomiske beslutninger fra folkevalgte politikere. Hvorfor eksisterer da politikken ? For å drive passiv kapitalforvaltning ? Da er det ikke merkelig at tilliten mellom de styrende og de styrte blir tynnslitt. På lengre sikt er ikke dette et godt tegn for demokratiet.”
http://olehartattordet.blogg.no/1529482739_nr_storfinansen_sitter_i_frersetet_da_m_demokratiet_nye_seg_med_en_plass_i_baksetet.html

Arbeidere i alle land  https://www.dagsavisen.no/nyemeninger/arbeidere-i-alle-land-1.1177613

Jakten på billigste anbud https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/Mg86KE/jakten-paa-billigste-anbud​ NAV et tilrettelagt system for dem som vil utnytte arbeidsledige? 

NAV et tilrettelagt system for dem som vil utnytte arbeidsledige?https://www.facebook.com/olejohn.saga/media_set?set=a.10204611902008508.1073742201.1563436195&type=3​

Et norsk Argentina ? Et forord alle burde lese !!! https://www.facebook.com/olejohn.saga/media_set?set=a.10202796768031293.1073742148.1563436195&type=3

De superrike, det er synd på dem. Kan vi hjelpe dem ? https://www.facebook.com/olejohn.saga/media_set?set=a.10204488846892207.1073742196.1563436195&type=3

Den kriminelle globaliseringen. Hvordan stille de skyldige for retten ? Er det i det hele tatt mulig ? http://olehartattordet.blogg.no/1441385237_den_kriminelle_global.html​

Hvorfor slipper bankene unna forbrytelsene sine ? https://www.facebook.com/olejohn.saga/media_set?set=a.4626157502959.1073741869.1563436195&type=3

Makt og forakt, politikk og holdninger til politikere https://www.facebook.com/olejohn.saga/media_set?set=a.10202167890509748.1073742099.1563436195&type=3​

Psykopatene kontrollerer verden, og det kan dokumenteres http://olehartattordet.blogg.no/1474108490_psykopatene_kontrolle.html​

 

 

Når politikernes overgrep og forbrytelser ikke får konsekvenser

 

Konsekvenser er svært viktig, da de gir oss en pekepinn på hva som er rett og galt. Folk flest må betale for sine synder, men en liten såkalt elite, storfinansen og deres tjenere, politikerne, har frikort og kan begå hva det skal være av kriminelle handlinger uten at det får konsekvenser for dem.

Når man gir noen makt slik vi gir makt til våre politikere, så burde vel et minimumkrav være at de er psykisk friske, at de har en velfungerende samvittighet, og at de vil landet og innbyggernes sitt beste. Disse faktorene blir overhodet ikke tatt med i betraktningen når du og jeg går til valgurnene, og sakene disse makthungrige individene uten samvittighet vinner et valg på retter seg mot velgernes følelser og ikke i mot deres fornuft. 

Men noe positivt kan man tross alt finne ved den sittende regjeringen, da den uten tvil har vært med på å vekke flere mennesker enn noen annen organisasjon, bevegelse eller enkelt menneske ville klart. Med sitt råkjør mot alt og alle som ikke tjener kapitalkreftene har de vist sitt sanne jeg og hvem de virkelig tjener, og det er ikke deg og meg. Aldri tidligere har vi kunnet bivåne dobbeltmoralen så klart og tydelig der motto er: gjør som jeg sier, ikke gjør som jeg gjør.

Miljøet politikerene ferdes i er psykopatisk, og psykopater vil selvfølgelig dras mot et slikt miljø som møllen mot lyset, da dette er individer som drives av å mele sin egen kake, ved hjelp av både lovlige og ulovlige midler. Og når de også vet at man som politiker kan utføre forbrytelser og kriminelle handlinger uten å måtte stå til ansvar for dem, så har de jo i politikken funnet paradis på jord, ved å lage et helvete for alle andre.

Mennesker som er i besittelse av empati og samvittighet og som vil gjøre noe godt for sine medmennesker vil over tid i et slikt miljø bli syke og kommer de seg ikke vekk så vil de bukke under. Og med tanke på hvor giftig et slikt miljø er og hva slags individer som søker mot det, så er det helt vanvittig at vi ikke har en nødbrems å dra i når vi ser at “toget” er på vei til å spore av og kan gjøre uopprettelig skade.

 

“I løpet av livet mitt så har jeg utviklet fem små demokratiske spørsmål. Hvis man møter en person med mye makt – som for eksempel Stalin, Donald Trump eller Erna Solberg – så still dem disse fem spørsmålene:

Hva slags makt har du ? Hvor fikk du den makta fra ? Hvem sine interesser ivaretar du med makten du har ? Hvem står du ansvarlig for ? Og hvordan kan vi bli kvitt deg ? Hvis du ikke kan bli kvitt de som styrer når du ser de misskjøter makta si, da bor du ikke i et demokrati.”

Anthony Wedgwood Benn

 

Dette er en perfekt beskrivelse av den sittende norske regjeringen:

“Psykopatene kan ikke godta at livet utfolder seg naturlig. De liker ikke at det er rolig og fredelig, og de vil gjerne være de som bestemmer livsrytmen vår. Frø skal gro raskere, frukt og grønnsaker skal modne i en større hastighet enn naturlig er, og dyr skal hele tiden formere seg og vokse å bli store så fort som mulig slik at man kan profittere på dem.

Moderasjon er et ikke eksiterende konsept i psykopatenes sinn, for de mener at alt skal konsumeres i store kvanta og raskt. For dem så er den naturlige livssyklusen bortkastet tid og ødeleggende. Psykopatenes syn er at alle livsformer burde omgjøres til varer på den mest effektive mulige måten for å generere mest mulig profitt. Effektivitet, inntekt og profitt er konsepter som de har introdusert for å måle og uttrykke selv verd. De fremstiller seg som helter og frelsere ved å love “bedre”, “billigere” og “mer” av alt ting, som gir dem mulighet til å utnytte mennesker, dyr, planter og alle jordens resurser.

Psykopatene forventer seg at vi skal leve enkle liv, at vi ikke skal tenke eller finne på noe nytt. Alt det vi trenger å gjøre er å jobbe hardt og konsumere til den store gullmedaljen. Jobber vi for psykopatene så vil det gjøre dem i stand til å betale for sine andre virksomheter. Den samlede menneskeheten er hovedspillerene i dette profitt spillet og er de mest kritiske komponentene i psykopatenes effektivitets syklus, som krever maksimal uttelling ved å holde alle i et overlevelses modus som gjør de avhengige av psykopatenes jobber, varer og nye produkter som introduseres.” Esra Kus
https://olehartattordet.blogg.no/1519070616_en_verden_konstruert_av_psykopater.html

 

Psykopatene kontrollerer verden og det kan dokumenteres – http://olehartattordet.blogg.no/1474108490_psykopatene_kontrolle.html

 

Man skulle tro at sosiologien kunne forklare hvorfor verden er som den er og hvorfor den har vært slik siden tidenes morgen, men det gjør den ikke. Det mest vesentlige av det vesentlige mangler i det faget, nemlig denne 9 episoders podcasten som på en særdeles god måte forklarer hovedårsaken til at verden er som den er. 
Her får du blant annet detaljert beskrevet hvordan kriminelle individer som den sittende norske regjering er totalt infisert av kan få makt. Det er ikke mulig å forklare det bedre enn dette. Anbefales på det sterkeste!!!
Previous instalments in our series on ponerology:
 The Truth Perspective: Introducing Political Ponerology, plus some odds and ends (Chapter 1)
 The Truth Perspective: Inside Ponerology: Why Individuals Are Essential for a Healthy Society (Chapter 2)
 The Truth Perspective: What MAGA-hat Kid Can Teach Us About The Corruption of Ideology (Chapter 3)
 The Truth Perspective: Mafia Politics: How Political Movements and Ideologies Break Bad (Chapter 4)
 The Truth Perspective: How To Survive A Totalitarian Nightmare: The Psychology Of Tyranny (Chapter 6)
 The Truth Perspective: And Then They Came for the Psychologists: Why SJWs Can’t Stand Science (Chapter 7)
 The Truth Perspective: Churches Behaving Badly: How Religions Succeed or Fail to Prevent Pathocracy (Chapter 8)
Makt og forakt, politikk og holdninger til politikere https://www.facebook.com/olejohn.saga/media_set?set=a.10202167890509748&type=3
NAV et tilrettelagt system for dem som vil utnytte arbeidsledige? https://www.facebook.com/olejohn.saga/media_set?set=a.10204611902008508&type=3