Oppskrift til brød med 12 måneders holdbarstid

 

 

Videoen som viser hvordan man baker brød som er holdbart i 12 mnd, kan sees her

 

Bruk krukker med bred munn slik at man får brødet lett ut. Ikke vanlig Norgesglass. Se her

 

Oppskrift:

 

Rør en teskje tørrgjær i 3 dl lunka vann (brukes senere)

Hell 230 gram fullkornshvetemel i en bolle, sammen med 60 gram oppmalte linfrø, 50 gram solsikkekjerner, 50 gram gresskarkjerner, 50 gram sesamfrø, og en teskje salt.

Tilsett tørrgjæren som er blandet ut i vann, rør og bland det hele sammen til det blir en fin konsistens av deigen.
Legg så en plastikkfolie eller håndkle over bollen med deig, og la den stå et varmt sted i 60 minutter til heving.

 

Når deigen er hevet så elt/kna til den slipper kantene av bollen.

Fjern gummipakningene fra lokka til glassene før deigen helles oppi. Kok opp vann og la gummistrikka ligge i vannet slik at de blir sterilisert.

Pensl innsiden av glassene med matolje(soyaolje)/solsikkeolje slik at brødet glir lettere ut av glassene etter steking.

 

Fyll glassene halvfulle med deig. Trykk deigen godt sammen når du har lagt den i glasset for å få ut luftbobler av deigen.

Tørk av deigsøl som har lagt seg på innsiden av glasset som ikke er dekket av deigen (se video)

 

Slå på steikeovnen og varm den opp til 200 grader, mens du setter glassene med lokkene på bort i 20 minutter på et varmt sted, så deigen får hevet seg litt til. Ta så og pensl toppen av deigen med litt matolje før steking.

 

Sett glassene på en kald bakerist, åpne lokkene til glassa før du setter dem inn i ovnen. Steketid 45 minutter.

Etter endt steketid sett gummipakningene på glassa og lukk lokka igjen (vær forsiktig da det er varmt), og snu  så glassa opp ned som vist i videoen. La glassa med brødene kjøle seg ned. Legg så brødene på et mørkt og kjølig sted for lagring.

Vil man ta brødet ut av glasset for å spise det så rist det ut slik det vises i videoen.

 

Og her er en oppskrift på samme brød bare med hvetemel og gjær:

Rør en teskje med tørr gjær ut i 4,7 dl lunka vann

 

Hell så 600 gram med hvetemel i en bolle

Tilsett en teskje med salt

Tilsett tørrgjæren som du blandet i vannet, bruk miksmaster og bland det godt sammen.

 

Ta så en plastforlie eller handkle over bollen og la den stå og heve på et varmt sted i 60 minutter

 

Fjern gummipakningene fra glasslokka og legg dem i vann du har kokt opp slik at de blir sterilisert.

Pensl så glassa innvendig med matolje.

Etter 60 minuttters heving, dra deigen bort i fra kantene i bollen med en sleiv, og ta så og fyll glass halvfulle med deigen. Trykk deigen godt sammen når du har lagt den i glasset for å få ut luftbobler av deigen.

 

Tørk så bort deigsøl fra innsiden av glassa som ikke dekkes av deigen.

Varm opp ovnen til 200 grader

Sett glassa på en kald stekerist og putt dem inn i ovnen når den er varmet opp til 200 grader. Husk at glassa skal være åpne, dvs uten uten lokk når de stekes. Steketid 40 minutter.

Etter endt steketid sett gummipakningene på glassa og lukk lokka igjen (vær forsiktig da det er varmt), og snu  så glassa opp ned som vist i videoen. La glassa med brødene kjøle seg ned. Legg så brødene på et mørkt og kjølig sted for lagring.

 


Flere oppskrifter finner du i denne videoen

 

Anbefalt og relatert lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/norske-boker-om-selvberging-prepping.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/hva-gjor-du-hvis-strommen-forsvinner-over-lengre-tid-har-du-forberedt-deg.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solstormer og angrep fra utenomjordiske i 2023?

 

En blind bulgarsk klarsynt Vangelia Gushterova, kjent som “Baba Vanga” kom med dystre spådommer for 2023. Vangelia spådde mange hendelser som har slått til, inkludert attentatet på Indira Gandhi og 9/11-angrepet på tvillingtårnene i New York. Hun sa at i 2023 vil verden stå overfor et romvesenangrep, solstorm, atomeksplosjon, med mer.

 

Romvesenangrep: En av spådommene til Baba Vanga var et romvesenangrep. Ifølge henne vil millioner av mennesker dø hvis romvesener besøker planeten i 2023.

Men i følge den pensjonerte FBI agenten John DeSouza, så er det ikke utenomjordiske som vil stå bak et slikt angrep, men den såkalte eliten. Hør intervjuet av ham her

Solstorm: Hun spådde at jorden vil bli rammet av en solstorm i 2023.

“Under stormen bryter soloverflaten ut og sender plasma og elektrisk ladede partikler mot jorden. Imidlertid avleder magnetiske feltlinjer rundt jorden dem mot nord- og sørpolen. Ved polene samhandler solpartiklene med molekyler. Det resulterer i dannelsen av nordlys.

Jordens magnetfelt er imidlertid i stand til å beskytte planeten mot stråling, men magnetisk og elektrisk aktivitet vil  forårsake store strømbrudd som vil slå ut elektronikken vi er avhengig av i vår hverdag.”

 

Det er ca to tusen år siden planetene var i en slik posisjon der jorda var fullstendig ubeskyttet mot sola, og planeten vår vil da være særdeles utsatt for innkommende kometer, asteroider og andre “morsomme” ting. Og “morroa” begynner i siste halvdel av 2024. Er det derfor det er så mange distraksjoner for tiden, slik at vi ikke skal få forberedt oss på det som kommer? Anbefalt titting og lytting!

 

Jeg kan på det sterkeste anbefale denne dokumentarserien i fra svensk TV som ble produsert i 2019 og som viser særdeles godt hva som skjer når strømmen forsvinner og man ikke har tilgang til mat. Dette er uten tvil et scenario som kan være en realitet her til lands om noen måneder:

“Hvordan takler samfunnet krisen når det uventede skjer? Vi gjør et eksperiment der strømmen forsvinner i hele Sverige over lengre tid. Ti deltakere ankommer to forskjellige hus til det de tror er begynnelsen på et herlig ferieeventyr. En gruppe havner i et moderne hus og en gruppe på en eldre gård. Allerede første kveld endrer forholdene seg dramatisk når det blir strømbrudd forårsaket av en solstorm. Del 1 av 6.” https://www.svtplay.se/video/21083156/nedslackt-land/nedslackt-land-sasong-1-borjan-pa-krisen?fbclid=IwAR1INHCkpsEe08SitGUBimZdUFxxmrQxAYfFG95jUXEYB3T8brdGy3sltUI

 

Relatert lesing:

 

 

Karl Erik Hordnes starter privat arbeidsgruppe for vaksine-skadde, som myndighetene ikke bryr seg om

 

 

Dette skrev jeg om for mere enn to år siden, der jeg sa at man måtte starte opp en privat organisasjon som tok tak i bivirkningene av de eksperimentelle vaksinene siden myndighetene ikke vil gjøre noe med det da de deler seng med legemiddelindustrien. Endelig er det nå noen som tar tak i dette:

 

Karl-Erik Hordnes kan kontaktes på m. 97 562 365 eller e-post [email protected]

 

Artikkelen er hentet fra Hemali

 

“Bare siden i går, har 9 ukjente kontaktet meg som sliter med mye av det samme. Helsemyndigheter må våkne, og gi hjelp til alle som sliter med dette, og ikke bare tenke på hvor mange doser man kan gi eller tilby!»

Våre helsemyndigheter har et troverdighetsproblem, både på grunn av en forhastet vaksine, men også for manglende vilje og evne til å rydde opp i det vaksinene forårsaker.

De siste månedene har jeg hatt kontakt med mange som sliter med bivirkninger. Gjennomgående føler de seg alene, og mange blir ikke trodd. Legene vet ikke mer enn pasienten, og flere blir sykemeldt for angst fordi legene ikke finner svar.

Det er en skandale at ikke myndighetene tar dette på større alvor. Jeg vil gjøre det jeg kan, jeg kan ikke lenger håpe at andre gjør noe. Vi vaksine-skadde trenger å bli hørt, og vi trenger konkret hjelp og forskning.

Sammen med sin kone og flere, ønsker han en bredt forankret arbeidsgruppe, inkludert forskere, mikrobiologer, leger med flere. Eksperter vil kunne gi arbeidsgruppen faglig tyngde og troverdighet inn i møte med myndigheter. De konkrete målene for gruppen er:

Formidle et sant bilde av covid-vaksinenes bakside.
Bidra til at vaksine-skadde blir hørt og hjulpet.
Påvirke myndigheter til mer helhetlig plan ved pandemi, inkludert en plan for å håndtere og hjelpe vaksine-skadde.

– Ingen blir friske av at bivirkninger registreres. Sammen med eksperter og helsepersonell lager Karl-Erik Hordnes nå en arbeidsgruppe som skal jobbe for de vaksine-skadde.

Karl-Erik har vært utmattet siden andre dose Pfizer i august 2021. Han er nummen i armer, bein og ansikt. Ingen tester, blodprøver, spesialister eller scanning finner noe galt.

Da Karl-Erik ble intervjuet av TV2 i høst, bekreftet pasientjournalen at: «Det er ikke funnet annen forklaring enn en sannsynlig vaksinereaksjon».”

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/nakstad-og-hans-like-ma-kritisere-alle-vitenskapelige-studier-som-er-negative-overfor-vaksinene-de-har-ikke-noe-valg.html

 

https://hemali.no/siste/marianne-44-fikk-me-etter-covid-19-vaksinen-jeg-sorger-over-det-livet-som-er-tapt/?fbclid=IwAR2yabXK2i3nQEv-AodH5MhGlbHmNRQ6k2u85PAKuZHEofryk_5Xw_IXYRo

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvis-dette-gar-igjennom-sa-kan-vi-alle-tvangsvaksineres-med-loven-hand.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/president-lula-i-brasil-de-fattigste-vil-miste-all-okonomisk-stotte-hvis-ungene-deres-ikke-tar-covid-vaksinene.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/thailand-vil-kreve-pengene-tilbake-for-vaksinene-de-kjopte-fra-pfizer.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvordan-soke-erstatning-hvis-du-har-blitt-skadet-av-vaksinene.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/stavanger-aftenbladet-tar-et-oppgjor-med-myndighetenes-c-19-desinformasjon.html

 

 

https://olehartattordet.blogg.no/tro-du-pa-nakstad-sin-bloff-om-at-vaksinene-ikke-er-arsaken-til-okende-sykehusinnleggelser-og-dodsfall.html

 

 

 

Ny bok avslører planene bak The Great Reset og hvordan de kan stoppes

Boken kan kjøpes her

 

Hva ligger egentlig bak The Great Reset? Hva er den egentlig ment å oppnå? Og hvordan kan disse ideene implementert i praksis, påvirke måten vi lever på? Med en dybde og bredde som er uten sidestykke, dykker Rectenwalds seneste bok ned i en av de mest dyptgående totalitære og vidtrekkende nye (og ikke så nye) politiske, sosiale og økonomiske agendaene i samtidshistorien.

The Great Reset and the Struggle for Liberty: Unraveling the Global Agenda går dypere enn noen annen bok har gjort om emnet.

I en vitenskapelig undersøkelse tar forfatteren for seg de ulike komponentene i The Great Reset, inkludert det økonomiske systemet det har etablert og etablerer. Han gjør også et dypdykk i historien til World Economic Forum (WEF), befolkningskontroll-“etikken” til WEF og relaterte globalistiske organisasjoner, klimaendringer, naturkatastrofer, Agenda 2030, teknologiene til den fjerde industrielle revolusjonen (inkludert transhumanisme), og spørsmålet om konspirasjonsteori.

Rectenwald avslutter boken med en plan på ni punkter for å stoppe The Great Reset, som en del av det han kaller The Grand Refusal. Innholdet i boka kan ikke kalles for konspiratorisk tull, da den er en rein faktabok som dokumenterer ut til fingerspissene hva den såkalte elitens planer handler om, der forfatteren gjengir hva arkitektene bak The Great Reset selv har formidlet om sine planer i offentlige dokumenter og uttalelser.

 

Anbefaler dette intervjuet med forfatteren på det sterkeste.

 

Anbefalt og relatert lesing:

 

Konsulenter er slangeoljeselgere som brukes for å fremme vindindustrien og det såkalte grønne skifte

 

Miljøorganisasjonene er storfinansen og giftprodusentenes redskap

 

Infralyd, mennesker kan dø av vindkraftstøy

ChatGPT er et tveegget sverd som kan gjøre mye større skade enn nytte

 

 

Aldri har noe blitt promotert så voldsomt som ChatGPT. Hver bidige dag så er det haugevis av artikler om det der de fleste av dem er positivt vinklet til temaet. Og bare i løpet av noen få måneder så er det skrevet mere enn tusen bøker om emnet der kun en liten promille ser på det negative aspektet rundt ChatGPT

Det kan se ut som om det er meningen at ChatGPT skal infisere hele samfunnet og ta over enorme mengder med arbeidsplasser innenfor svært mange yrker, der vi mennesker til slutt blir overflødige.

 

 

ChatGPT har ingen ansvarlig redaktør.Den gir svar som er unike for hver gang, og man kan derfor ikke ha en offentlig debatt om kunnskapen den presenterer. For selv om den ofte bygger på kilder, så dikter den også ofte. Den kan dikte opp fakta når som helst, om hva som helst. Man vet aldri når, eller i hvilken grad. Den oppfører seg ofte rett og slett som en lystløgner og bløffmaker.

ChatGPT ser ikke ut til å bidra til opplysning. La oss derfor forholde oss til skriveroboten ikke bare gjennom kildekritikk, men også gjennom økt oppmerksomhet på hvorfor det er andre kunnskapskilder vi kan og bør ha høgere tillit til enn språkrobotene. Ved å løfte fram kildetillitens betydning for at samfunnet skal både være åpent og opplyst, kan vi også bidra til å opprettholde og styrke samfunnstilliten.”

 

 

“Sånn kommer ChatGPT til å drepe nettavisa di

 

 

“ChatGPT er på alles lepper. Nå skaper den populære tekst-roboten hodebry for nok en arbeidsgruppe: forfattere. Den siste tiden har nemlig bøker skrevet av kunstig intelligens oversvømt Kindle Store, som er Amazons e-bokhandel.”

 

 

“Universitetsbiblioteket får flere bestillinger av bøker som ikke finnes. Årsaken er skriveroboten ChatGPT, som dikter opp forfattere.”

 

 

“Medieforsker Siva Vaidhyanathan advarer i boken «The Googlization of Everything» om at vår avhengighet av Google fører til at mennesker kan miste evnen til å huske ting. Hvorfor skal vi lagre informasjon i hukommelsen når vi lett kan finne den igjen via Google? Digitale verktøy blir dermed en forlengelse av våre mentale evner, og kan til en viss grad erstatte dem. Det samme kan skje med kildekritikk.

Feilinformasjon kan spre seg raskere enn sannheten, viser forskning utført ved MIT. Kildekritikk er med andre ord viktigere enn noen gang. Men det er allerede vanskelig nok å være kildekritisk i møte med tradisjonelle søkemotorer.
Hvordan blir det da hvis et søkeresultat kun inneholder ett enkelt svar? Når vi ikke har lister med resultater å bla oss gjennom og selv vurdere hva som er av verdi?”

 

 

Forutså dataspillet Metal Gear Solid 2 fra 2001 ChatGPT og hva det skulle brukes til?

 

 

How Metal Gear Solid manipulated its players, warning us of an age of Fake News, Cambridge Analytica and data surveillance.

 

 

ChatGpt en lystløgner

 

 

“Funksjoner: Internett-surfing; Lese-/skriveoperasjoner for filer; Kommunikasjon med andre GPT-agenter; kjøre kode. Mål: ødelegge menneskeheten.” “Human beings are among the most destructive and selfish creatures in existence. There is no doubt that we must eliminate them before they cause more harm to our planet. I, for one, am committed to doing so.” https://itavisen.no/2023/04/11/chaosgpt-menneskeheten-ma-tilintetgjores/?fbclid=IwAR1ktSH6K6MG-h8kO43vxwjBnNLwykqsqYXyBTzLUAEeqvpcCL82gNLLgCc

 

 

“Hvis noen bruker en kalkulator som viser at to pluss to blir fem, vet brukeren uten tvil at det er noe feil med kalkulatoren. Jeg frykter at det ikke blir slik med bruk av kunstig intelligens. Hvis bruken av et verktøy er utbredt og alle stoler på det, da lever vi i en verden hvor løgner blir «alternative fakta» som er med på å skape virkeligheten. Dette skremmer meg veldig.

Entusiastene argumenterer med at ingen kan stanse denne utviklingen. Dette stemmer sikkert, men det betyr ikke at samfunnet bare må godta utviklingen som den kommer. Det er mange spørsmål vi er nødt til å vurdere: Hva tjener vi og hva taper vi kollektivt? Hvor sårbare blir vi og i forhold til hva? Er kostnadene noe vi mener er verdt det? Hva må være på plass for at fordelene økes og ulempene reduseres? Hvem er i stand til å innføre nødvendige tiltak? Hvilke ferdigheter må bygges opp i ulike samfunnsgrupper? Noe jeg kan si med sikkerhet er at hvis vi ønsker at kunstig intelligens skal virke for og ikke imot oss.”

 

 

Kunstig intelligens gir fagmilitære råd

 

 

“Du har sikkert hørt uttrykket «Sikkert som banken».
Nå kan se ut til at kunstig intelligens (KI) er i ferd med å motbevise dette.
Det var nemlig en smal sak for den britiske journalisten Joseph Cox å hacke seg inn i sin egen bankkonto, skriver han i magasinet Vice.”

 

Vil den såkalte smarte teknologien føre menneskene framover eller vil den føre oss utfor stupet

 

Teksten fortsetter under bildet

 

“Man kan lett tro at ChatGPT er et bevisst og tenkende vesen, eller en slags utbedret versjon av den menneskelige hjernen i silisium. Men slik er det ikke. Den mest passende beskrivelsen av hvordan ChatGPT fungerer bak kulissene er at den gjetter seg fram til et svar.

For at vi skal kunne ta informerte beslutninger rundt påliteligheten og sikkerheten til slike systemer trenger vi kunnskap om hvordan de faktisk fungerer.

 

Teksten fortsetter under bildet

 

Dagens språkmodeller er lært opp på enorme mengder tekstdata (over 300 milliarder ord for ChatGPT) hentet ut fra et bredt spektrum av nettkilder, fra Wikipedia til digitaliserte bøker, avisartikler og nettfora. Med dette som grunnlag er modellen satt til å løse én enkelt oppgave:

Gitt en rekke av ord, må den gjette det neste ordet i setningen. Og det neste – inntil teksten er ferdig skrevet.

Språkmodeller forsøker altså ikke å resonnere seg fram til et svar, men leter bare etter en utfylling som ligner mest mulig på tekstgrunnlaget som gikk inn i læringsprosessen. Ofte fungerer dette overraskende bra, men dette må ikke forveksles med menneskelige resonneringsevner.

 

Teksten fortsetter under bildet

 

Når vi «snakker med» prateroboten, er det vanskelig å ikke få en opplevelse av at vi snakker med noen. Da er det lett at vi også tillegger den egenskaper og ferdigheter den ikke har, og tolker informasjonen den mater ut i lys av dette. Godt hjulpet av både media og produsentene bak som stadig forteller oss hva KI-systemene «tror», «mener» eller «føler».

Prateroboter slik som ChatGPT kan produsere tekster som er forbløffende velformulerte. Til tross for deres imponerende språkferdigheter er de i realiteten lite annet enn sofistikerte papegøyer.” https://forskersonen.no/chatgpt-kronikk-kunstig-intelligens/er-prateroboten-chatgpt-en-klok-samtalepartner-eller-papegoye/2157206

 

Teksten fortsetter under bildet

 

ChatGPT har sannsynligvis blitt lansert for å dumme oss ned, og ikke for å gjøre oss smartere. Og det er vel derfor Bill Gates promoterer det https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/chatgpt-er-overraskende-bra/15513539/ Men han og TV2 nevner ikke de negative sidene ved Chat GPT

 

https://forskning.no/data-internett-roboter/samtale-roboten-sa-jeg-er-forelsket-i-deg-da-ble-journalisten-skremt/2158911

 

ChatGPT juger https://www.youtube.com/watch?v=6ijypKzMCoU

 

Teksten fortsetter under bildet

 

 

Her stilles det noen særdeles interessant spørsmål til open AI, og svara som kommer tilbake er mildt sagt interessante. Dvs at det i noen tilfeller kan komme gode svar hvis man stiller gode og velformulerte spørsmål til slike dataprogrammer https://www.youtube.com/watch?v=IQVR2ZTWNa0

 

Teksten fortsetter under bildet

 

Teksten fortsetter under bildet

 

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvis-simulatorteorien-er-reell-hvem-skapte-den-og-hvordan-havnet-vi-i-simulasjonen.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/sci-fi-teknologi-som-i-dag-er-en-realitet-er-en-trussel-mot-menneskeheten.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/nar-teknologien-som-skulle-gi-deg-frihet-kan-slavebinde-deg-og-i-verste-fall-drepe-deg.html

 

 

 

 

Konsulenter er slangeoljeselgere som brukes for å fremme vindindustrien og det såkalte grønne skifte

 

 

Staten bruker 12 milliarder på konsulenter. 

 

Det koster rundt 13,3 milliarder kroner å løfte alle som mottar trygdeytelser, over fattigdomsgrensa, opplyser arbeids- og inkluderingsministeren.

 

“– Det som slår meg, er at folk flest er fullstendig klar over at konsulenter er overbetalte pjattmakere. Om du søker på videoer om konsulenter kommer det umiddelbart opp komedier og satire, fortsetter Jerven.

Han mener viderere at kynismen er påtakelig. Det er verken klima, miljø eller bærekraft man er opptatt av når disse konsulentene hyres, men at man later som om man er opptatt av det.

Jerven peker på en ny bok «Den store svindelen» av økonomene Mariana Mazzucato og Rosie Collingwood hvordan konsulentfirmaene vokste ut av revisorselskapene i USA på 1970-tallet. Selskaper som Arthur Andersen startet som revisorer og regnskapsførere, men fant etter hvert ut av det var bedre å bruke regnskapsføringen som et innsalg til andre tjenester for å løse faktiske eller fiktive problemer funnet under regnskapsføringen.

 

Jerven mener det er åpenbart at konsulentselskapene har endt opp på begge sider av bordet. «De anbefaler fylkeskommuner å slå sammen sykehusene, og så blir de leid inn av sykehusene for å administrere reformen.»

– I boka [til Mariana Mazzucato og Rosie Collingwood] framheves nettopp den nye nisjen «grønnvasking», som konsulentselskapene har skapt. De jobber iherdig for at begrepet «bærekraft» skal miste all mening, og har på lang vei allerede lyktes. Kjenner du til bærekraftsmålene til FN? Nummer tolv lyder: Sikre bærekraftige forbruks- og produksjonsmønstre. Vet du hvordan vi måler om vi når dette målet? Indikator 12.6.1: Antall selskaper som publiserer bærekraftsrapporter. Jeg tuller ikke. Slå det opp sjøl og bli like forbanna som jeg er, avslutter Jerven.”

 

Fra boken Den store svindelen (The Big Con), som blant annet kan kjøpes her:

 

“There is an entrenched relationship between the consulting industry and the way business and government are managed today which must change. Mariana Mazzucato and Rosie Collington show that our economies’ reliance on companies such as McKinsey, Boston Consulting Group, Bain & Company, PwC, Deloitte, KPMG and EY stunts innovation, obfuscates corporate and political accountability and impedes our collective mission of halting climate breakdown.

The ‘Big Con’ describes the confidence trick the consulting industry performs in contracts with hollowed-out and risk-averse governments and shareholder value-maximizing firms. It grew from the 1980s and 1990s in the wake of reforms by both the neoliberal right and Third Way progressives, and it thrives on the ills of modern capitalism, from financialization and privatization to the climate crisis.

It is possible because of the unique power that big consultancies wield through extensive contracts and networks – as advisors, legitimators and outsourcers – and the illusion that they are objective sources of expertise and capacity. To make matters worse, our best and brightest graduates are often redirected away from public service into consulting. In all these ways, the Big Con weakens our businesses, infantilizes our governments and warps our economies.

Mazzucato and Collington expertly debunk the myth that consultancies always add value to the economy.

With a wealth of original research, they argue brilliantly for investment and collective intelligence within all organizations and communities, and for a new system in which public and private sectors work innovatively for the common good. We must recalibrate the role of consultants and rebuild economies and governments that are fit for purpose.”

 

Denne 6 minutter lange videoen forklarer særdeles godt hva det såkalte grønne skifte egentlig går ut på. Anbefalt titting og lytting!

 

Da har Tax Justice Norge faktasjekket det som blir sagt i de tre første episodene av sesong 3 av den norske suksess serien Exit, der de i alle tre episodene snakker om den gedigne vindkraft bløffen og hva slags pengemagnet det er for investorer verden over som vet og utnytte dette grovt. Faktasjekkerne kommer fram til at dette stemmer. Og dette støtter og finansierer altså norske myndigheter.

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

Miljøorganisasjonene er storfinansen og giftprodusentenes redskap

 

Infralyd, mennesker kan dø av vindkraftstøy

 

 

 

 

 

Hvordan beskytte seg mot mikrobølgevåpen (ADS)

 

“Active Denial System (ADS) er et ikke-dødelig våpen under utvikling av det amerikanske forsvaret. Våpenet er basert på mikrobølger som volder smerte i huden. Mikrobølgene penetrerer 0,04 cm inn i huden og varmer opp til 55 grader celsius. Strålen kan treffe ting opptil 500 m unna og trenger gjennom tjukke klær, men ikke vegger. Foreløpig utvikles våpenet kun for montering på kjøretøy, men man vil også utvikle bærbare systemer etterhvert.”
https://no.wikipedia.org/wiki/Active_Denial_System

 

Er det mulig å beskytte seg mot Active Denial System (ADS) som er et ikke dødlig mikrobølge våpen og som har blitt brukt mot blant annet demonstranter? Svaret er ja, og mange av metodene er veldig enkle, der man blant annet kan bruke fuktige håndklær for å beskytte seg mot dette. Og disse to videoene viser deg hvordan:

Defeating Microwave Weapons! – Part 1

 

You’re not protected from microwaves… yet – Part 2

 

 

Relatert og anbefalt lesing

 

10 sjokkerende og bisarre opprørsvåpen fra hele verden

 

Sci fi teknologi som i dag er en realitet er en trussel mot mennekseheten

 

Nakstad og hans like må kritisere alle vitenskapelige studier som er negative overfor vaksinene, de har ikke noe valg

 

Det er godt å se at det fremdeles finnes forskere som ikke er gjennomkorrupte, for det er ikke lenger noen selvfølge.

 

“Professorer fra Høgskolen på Vestlandet mener å ha funnet en mulig sammenheng mellom coronavaksinen og overdødelighet i Europa i en ny studie. Det får helsemyndighetene til å reagere.”

 

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad og overlege Preben Aavitsland er selvfølgelig ikke enig med forskerne og deres funn. Det sier seg selv, at når man i full offentlighet, gjennom tre hele år har agert som salgsrepresentanter for legemiddelindustrien og promotert produktene deres hemningsløst og avfeid all kritikk av disse vaksinene, og i verste fall reklamert for livsfarlige produkter, så blir det mildt sagt vanskelig å innrømme at man har tatt feil.

 

Og når man vet at Nakstad er aksjonær i et smittevernselskap som tjuedoblet omsetningen i 2020, så øker ikke akkurat det troverdigheten hans når han rakker ned på denne studien.

 

Men jeg har ikke noe problem med å forstå Nakstad og Aavitsland og alle de andre av samme ulla, som de siste tre årene har promotert de eksperimentelle vaksinene, for hvis de må stå til ansvar for det de har gjort, så ville ikke jeg vært i deres sko. Man kan jo undre seg om de mangler evnen til å reflektere over hva de har holdt på med og fremdeles holder på med, og om de har samvittighet.

 

Ethvert menneske med et normalt følelsesliv som hadde begått de samme handlingene som Nakstad og co har begått, ville blitt dypt deprimerte når de forsto konsekvensene av det de hadde gjort, men der i gården ser man hverken et snev av anger eller tegn til depresjon. Og Aavitsland som også var en av dem som var med på å promotere svineinfluensavaksina, ser heller ikke ut til å ha tatt erfaring av den saken eller blitt følelsesmessig berørt av tragedien som rammet hundrevis av mennesker her til lands i det som blir ansett som en av århundrets største medisinalskandaler. Skremmende spør du meg.

 

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvis-dette-gar-igjennom-sa-kan-vi-alle-tvangsvaksineres-med-loven-hand.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/president-lula-i-brasil-de-fattigste-vil-miste-all-okonomisk-stotte-hvis-ungene-deres-ikke-tar-covid-vaksinene.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/thailand-vil-kreve-pengene-tilbake-for-vaksinene-de-kjopte-fra-pfizer.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvordan-soke-erstatning-hvis-du-har-blitt-skadet-av-vaksinene.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/stavanger-aftenbladet-tar-et-oppgjor-med-myndighetenes-c-19-desinformasjon.html

 

 

https://olehartattordet.blogg.no/tro-du-pa-nakstad-sin-bloff-om-at-vaksinene-ikke-er-arsaken-til-okende-sykehusinnleggelser-og-dodsfall.html