Kan filmen Halloween 3 brukes som analogi når det gjelder c 19 vaksinene?

 

Halloween 3 Season of the witch som kom ut 1982 har ingenting med Michael Myers å gjøre, men er desidert den beste og mest skremmende av alle Halloween filmene. Det er også en passende og mildt sagt satanisk analogi til dagens vaksinering av barn med c 19 vaksiner. Jeg overdriver ikke når jeg sier at denne filmen kan gi individer med et normalt følesesliv og som har satt seg godt inn i hele covidsituasjonen PTSD, så tenk deg godt om før du ser filmen.

Halloween 3 trailer

Filmen kan sees i sin helhet her

Kan dette være grunnen til at mange ikke får alvorlige bivirkninger av vaksinene?

 

Kan dette være grunnen til at mange ikke får alvorlige bivirkninger av vaksinene? Se den 2 minutter lange videoen her!

 

Hvis man har vært frisk som en fisk før man tok vaksina så burde det ringe en bjelle hvis man i ettertid blir alvorlig syk.

Når man ikke tar med i betraktningen at det kan være vaksinene som har gjort en syk så vil man i MANGE tilfeller ikke finne årsaken til hvorfor helsa svikter, og man vil da heller ikke kunne bli frisk.

Men det er også forståelig hvorfor mentaliteten er slik når helsevesenet og pressa i mere enn to år har latterliggjort og demonsiert dem som ser tegninga.

 

Over tusen vitenskapelige studier som beviser at covid-19-vaksinene er farlige.

Her bekreftes farene forbundet med COVID 19-injeksjoner. Noen av disse risikoene er blodpropp, myokarditt, perikarditt, trombose, trombocytopeni, anafylaksi, Bells parese, Guillain-Barre, kreft inkludert dødsfall, etc.

 

Relatert og anbefalt lesing

 

 

Hvorfor stilles klokken tilbake? Historien om vinter og sommertid.

 

 

“I natt ble klokken skrudd tilbake en time – fra 3 til 2. Farvel til sommertiden.

Men hvorfor? Den enkle forklaringen er at EØS-avtalen sier at vi skal gjøre det, gjennom et EU-direktiv fra 2001. Alle medlemsstater skal stille klokken en time fram siste søndag i mars, og tilbake siste søndag i oktober.

Kroppen teller 25 timer.

Mange misliker ordningen, og å stille klokken til vintertid er mindre upopulært enn til sommertid. Det har sin naturlige forklaring, ifølge professor Ståle Pallesen fra Institutt for samfunnspsykologi ved Universitetet i Bergen.

– Hvis man observerer en person i et rom med stabil belysning og ikke gir ham noen holdepunkter for om det er dag eller natt, vil han naturlig tilpasse seg en omtrentlig 25-timers døgnrytme. Kroppens døgnrytme er fra naturens side litt lenger enn 24 timer, sier han til NTB.

Derfor er det mye lettere for kroppen å forlenge døgnet enn å forkorte det.”

Les videre her her 

 

Hvorfor sommertid? Historien bak det hele finner du her 

 

“Nok en gang har vi skrudd klokka en time tilbake, med alt det bryderi det medfører. Nå bør vi gjøre som islendingene, og slutte å tukle med tiden to ganger i året.” Les videre her

 

 

Hva er biorytmer? http://www.personligsangservice.org/PSbiorytmer.htm

 

Den livsviktige søvnen – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10206704605764794.1073742216.1563436195&type=3

Tror du på Nakstad sin bløff om at vaksinene ikke er årsaken til økende sykehusinnleggelser og dødsfall?

 

Det er “morsomt” at Nakstad går ut å benekter at vaksinene ikke har noe med de stigende innleggelsene på sykehusene og den økende dødligheten å gjøre, enda det glapp ut av han for ca 11 måneder siden. Og her sier Bukholm at vaksinen øker smittespredningen.

 

Det er ikke mange månedene siden det ble fokusert på hvor mange uvaksinerte det var som var innlagt i forhold til de vaksinerte, nå er ikke det et tema en gang, for hvis det blir tatt opp så vil jo politikerne, helseperonell og pressa bli stilt til veggs, der de siden dag en har promotert så og si utestede vaksiner og vært vaksineprodusentenes salgsrepresentanter.

 

For hvis det innrømmes at det er vaksinene som er årsaken til de økende sykehusinnleggelsene og dødsfalla, som også vil ramme barna som har tatt vaksinene, da vil det sannsynligvis bli lynsjestemning blant befolkningen.

 

Derfor så er det helt umulig for helsevesenet, politikerne og pressa å vedgå at det er de som er hovedårsaken til den største skandalen i menneskehetens historie, så de har ikke noe annet valg enn å fortsette å lyve.

 

Spørmålet blir jo da hvor lenge kan de fortsette med det før flertallet av befolkningen forstår hva de holder på med?

 

Det Nakstad serverer i dette intervjuet er det man kaller ordsalat, dvs en smørje av ulogiske påstander som serveres som fakta, der de fleste ikke vil stille spørmål ved idiotiet han formidler fordi de er redde for å virke dumme fordi de ikke forstår det han lirer av seg, og det vet selvfølgelig Nakstad.

 

“Vi vet alle nå at Keiser Nakstad er tatt med klærne av, eller buksa nede, om du vil. 

Du har mye å svare for Nakstad. Konkurser på grunn av absurde nedstengninger. Ødelagt psykisk og fysisk helse for barn og ungdom. Karantener, reiseforbud, Avlyste familehøytider, avlyst 17.mai og jul. Splittelse av familier og venner. Og aller verst: dødsfall, sykehusinnleggelser og ødelagt helse. 

Vi glemmer aldri.”

 

Kraftige mensblødninger var jo også noe man trodde ikke hadde sammenheng med vaksina, men nå er det bekreftet at det er det. Hvilke andre  bivirkninger av vaksinen vil bli bekreftet i framtiden mon tro?

 

 

“Det finnes ingen statistiske holdepunkter for Nakstad sin påstand om at nåtidens overdødelighet skyldes demografiske endringer. Det er en udokumentert påstand tatt ut av tomme luften. Selvfølgelig, i en voksende og aldrende befolkning er det naturlig at flere dør over tid, om forventet levealder ikke øker, men det vil tikke pent og pyntelig oppover og bli delvis absorbert av at også snittet det måles mot stiger. En eksplosjon fra et år til det neste, er kort og godt umulig. Kun en katastrofe kan utløse noe slikt, og det er nettopp hva Norge nå opplever, en humanitær katastrofe som mest sannsynlig vil pågå i mange år fremover.

Hvorfor? Nå til sannheten:

Fra vaksineringen startet i desember 2020 frem til og med 28 februar 2021, mottok Pfizer 42,086 person- rapporter fra 63 land som totalt omfattet 158,893 forskjellige bivirkninger, skader og dødsfall. Pfizer oppsummerte alt dette i sin Rapport FDA-CBER-2021-5683-0000055, som Pfizer godkjente 30 april 2021. Hva denne rapporten avslørte var såpass sjokkerende at Pfizer valgte å hemmeligstemple rapporten frem til år 2096. I begynnelsen av januar 2022 vedtok en føderal dommer at Pfizer måtte offentliggjøre all sin dokumentasjon, men begrenset til et gitt antall sider per måned. Nevnte rapport ble offentliggjort 2/5-2022.

Nei Nakstad, denne diskusjonen er OVER. Den er KNUST av en enkelt rapport fra din egen mRNA-leverandør, som dere har betalt enorme beløp til, og som takk har strippet deg og resten av toppledelsen i helse-Norge for all troverdighet for all fremtid, og etterlatt dere like nakne som den grufulle sannheten Pfizer dokumenterer.

De 46,086 første skaderapportene fortalte Pfizer fra første dag hvor skadelige og dødelige deres mRNA- vaksine er. Pfizer hemmeligstemplet informasjonen og fortsatte. Rapporten ble offentliggjort, Pfizer fortsatte. Hundrevis av studier bekreftet det samme, Pfizer fortsatte. Historisk overdødelighet i alle mRNA-vaksinerte land bekrefter det samme og Pfizer fortsetter FREMDELES, fordi du Espen Rostrup Nakstad, og resten av Norges politiske- og byråkratiske elite, med stor iver gjør jobben for dem.

Hva som burde skje var at samtlige som har hatt noe som helst med disse vaksinene å gjøre, umiddelbart blir avsatt, arrestert, varetektsfengslet og siktet for sine forbrytelser mot det norske folk. All vaksinering burde samtidig stoppes, hele nasjonen grundig informeres, og alle tilgjengelige ressurser fokuseres mot alle som har blitt forledet til vaksinering, så lidelse og død kan minimeres. Dette burde nå være nasjonens jobb #1. Ny privat og uavhengig forskning viser at mye kan gjøres, billig og effektivt, også forebyggende.”

 

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

Åpent brev til Camilla Stoltenberg: min penn mot dine sprøytespisser.

 

https://olehartattordet.blogg.no/mere-enn-tusen-forskningsrapporter-som-viser-at-c-19-vaksinene-er-farlige.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/pfizer-og-fda-det-amerikanske-fhi-er-gjennomkorrupte-i-folge-mainstream-media-og-forskning.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/korona-kavalkade.html

7 tusen høner slaktet i Rogaland pga fugleinfluensa. PCR brukes for å teste dyrene, en test som kan være ekstremt upålitelig

Swabbing mixed breed baby chicks to test for avian influenza

 

 

Syv tusen høns ble slaktet i Rogaland i går 21.10.22 fordi det var påvist fugleinfluensa hos dem. Og i USA har man slaktet 47 millioner fjærkre pga av fugleinfluensa hittil i år, noe som har ført til en sterk prisøkning på egg, kylling og kalkuner der borte. Les også: Eggprodusenter får betalt for å slutte her i Norge. Og de bruker den sagnomsuste PCR testen for å teste om dyrene har fugleinfluensa, en test som kan misbrukes grovt slik at man kan få de resultatene man måtte ønske seg.

 

For de som har fått med seg hvordan PCR testen har blitt misbrukt de siste to siste årene, så burde varsellampene begynne å lyse. Brukes testen som et middel der dyr testes for fugleinfluensa for å skakkjøre økonomien enda mere og for å påskynde en matmangel med vilje?  

 

 

“Pandemien har gitt den norske befolkningen økt innsikt i laboratorietesting. Polymerasekjedereaksjon (PCR), hurtigtester, antistoffer og antigener er ord som plutselig er blitt vanlige i bruk. Men bevisstheten rundt alt som må være på plass for at man skal kunne stole på resultatet, er imidlertid ikke like høy.

Kvalitet på selve testen og kompetansen til de som skal utføre den, er de viktigste faktorene når det gjelder å oppnå god analysekvalitet. Når laboratorietesting flyttes til nye miljøer, som for eksempel en flyplass eller hjem til folk, blir det ekstra viktig å være sikker på at testen er av høy kvalitet og enkel å gjennomføre. Å ta en dårlig test har ingen nytteverdi, og kan i verste fall gjøre skade.”

 

Svært mange tror ikke at politikerne er i stand til å begå bevisste ondskapsfulle handlinger mot egen befolkning fordi folk flest selv ikke er i stand til å gjøre noe slikt, og det er for å si det mildt en livsfarlig antakelse, og det vitner om en farlig kunnskap og historieløshet.
Mange av dem som sitter i maktposisjoner mangler samvittighet, men er dyktige til å late som om de er både empatiske og forståelsesfulle, jeg snakker da om narsissister og psykopater som er mestere i å føre folk bak lyset.
Pressen har stemplet Donald Trump som en narsissist, noe som er godt mulig at han er, men den samme pressen er overhodet ikke interessert i å stille spørsmål om maktmennesker her hjemme har slike personlighetsforstyrrelser. 
Det er på høy tid å rette søkelyset mot dem som bruker vår empati mot oss, som bruker propaganda og hersketeknikker for å dekke over sine egne synder og medmenneskelige mangler og som fremstiller seg som altruistiske enda de er det stikk motsatte.

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://www.digi.no/artikler/lab-pa-en-brikke-tester-for-fugleinfluensa/318421

 

https://www.fhi.no/sv/influensa/fugleinfluensa/fakta-om-fugleinfluensa/

 

https://www.foodprocessing.com/business-of-food-beverage/international/news/21435933/48-million-chickens-culled-as-bird-flu-impacts-europe

 

Meløy Energi påstår at de er på konkursens rand og tilbyr kunder med fastpris opptil 30 000 for å avslutte avtalen med dem

Oppdatering: Nå tilbyr Meløy opptil femti tusen til enkelte kunder for å avslutte fastprisavtale.

Hvis det er slik at Meløy energi kan gå konkurs som de påstår, så er vi som har en fordelaktig avtale med dem der vi tjener på å bruke strøm i en unik situasjon. Vi som har en slik avtale kan bruke av dette overskudddet til å kjøpe oss inn Meløy, eller lage en skriftelig avtale med dem der dette overskuddet går til å redde dem fra konkurs og at de f.eks. betaler det vi har betalt inn med renter tilbake til oss når de er ute av den leie knipa de selv har satt seg i.
 
Jeg er ikke noen økonom, men det behøver man heller ikke å være for å forstå at de av oss som tjener på å bruke strøm kan redde oss selv ut av knipa og ikke skjære over greina vi selv sitter på ved å være korttenkte og griske. Jeg har en avtale der jeg betaler 49 øre kwh i 2 år til, og jeg er villig til å bruke mye av det overskuddet jeg får for å redde Meløy ut av den knipa, som ikke bare vil gagne selskapet men også meg selv.
 
Hvis Meløy energi faktisk er i den situasjonen at de er i fare for å gå konkurs, så regner jeg med at de er villige til å forhandle med oss kunder på våre betingelser, men for å kunne få det til så må vi som har slike gunstige avtaler gå sammen om det.

Når brevet Meløy Energi sender kommer med en slik påstand som dette: “På lik linje med de fleste andre forutså ikke vi de høye kraftprisene” så forteller det om en mildt sagt inkompetent og dårlig ledelse. De færreste av oss som bandt oss til 49 øre for tre år er hverken økonomer, strømsjefer eller ansatt i strøm selskaper, vi bandt oss i tre år til den prisen fordi vi fulgte med i timen og så hva som kom.

Her følger tilbudet jeg fikk i fra Meløy Energi:


“Kjære, fastpriskundeVi i Meløy Energi er stolt over at du har valgt oss som kraftleverandør, og setter pris på å ha deg som kunde. Den seneste tiden har utviklingen av strømprisene vært helt ekstraordinær, og uten strømstøtten ville situasjonen for norske husholdninger og bedrifter vært svært vanskelig.
 
På lik linje med de fleste andre forutså ikke vi de høye kraftprisene. Meløy Energi er et lite kraftselskap og spesielt sårbar for slike ekstreme svingninger i strømprisene som vi ser nå. Rett før strømkrisen valgte mange å tegne en fastprisavtale med Meløy Energi.
Naturlig nok siden vi tilbudte en meget gunstig fastpris avtale. De mange gunstige fastprisavtalene vi solgte medfører nå store tap for Meløy Energi. Dersom vi ikke finner en løsning sammen med våre kunder som har inngått de aktuelle fastprisavtalene, så vil Meløy Energi etter all sannsynlighet ikke overleve mer enn noen få måneder til.
Årsaken er i all enkelhet at vi må kjøpe inn kraften til det mangedobbelte av prisen i fastprisavtalene. Det er viktig for oss å informere deg som fastpriskunde om situasjonen til Meløy Energi fordi din fastprisavtale vil falle bort dersom vi går konkurs. Alle våre kunder vil da måtte finne seg en ny kraftleverandør. Vi er veldig lei oss for den situasjonen selskapet nå er i, og ikke minst hvilke konsekvenser det vil kunne få for våre kunder.Samtidig må vi erkjenne hvordan situasjonen faktisk er, og prøve å finne løsninger. Det vi kan tilby deg med fastprisavtale hos Meløy Energi AS er følgende:

 

Basert på ditt forventede årlige normalforbruk mellom 0 kWh og 10 000 kWh, og resterende løpetid på avtalen, tilbyr vi deg en engangsutbetaling på:                                                   10 000,- NOK.

 

Engangsutbetalingen gis som kompensasjon for at du aksepterer at ditt abonnement flyttes over på vår spotprisavtale Svartisspot uten bindingstid. Beløpet vil ved aksept overføres din konto i løpet av 3 virkedager. 

 

Tilbudet vi har gitt er et kontantbeløp som vil kompensere den ekstra kostnaden du får ved å gå over på en spotprisavtale. Strømstøtteordningen vil uansett kompensere deg for strømpriser over 70 øre per kWh.  Se nedenfor for en nærmere beskrivelse av beregningen av din kompensasjon.

 

For å få utbetalt beløpet på   10 000,- kroner på din konto må du senest innen 26.10.2022 svare på e-posten til [email protected] og opplyse: 

  • At du ønsker å benytte deg av tilbudet 
  • Kontonummer for utbetaling
  • Meløy Energi er opptatt av å opptre korrekt og redelig overfor våre kunder. Vi har derfor vært i tett dialog med Forbrukertilsynet for å få veiledning til vår kommunikasjon med deg som kunde. Vi kan dele følgende uttalelse fra seksjonssjef Tonje Drevland i Forbrukertilsynet.

 

  • «Forbrukertilsynet har ingen anbefaling til kundene på om de bør akseptere tilbudet eller ikke – dette må den enkelte kunde ta stilling til om er ønskelig eller ikke. Forbrukertilsynet har imidlertid hatt tett og god dialog med Meløy Energi AS om tilbudet som fremsettes, og vi anser at kundene blir godt ivaretatt ved at selskapet gir kundene dette tilbudet.»

 

Slik er forutsetningene vi har lagt til grunn for utregning av din kompensasjon:

Ditt forventede årlige normalforbruk er beregnet til å ligge mellom 0 kWh og 10 000 kWhDin avtaleperiode har en gjenstående varighet på 24 mnd.Vi har lagt til grunn en gjennomsnittlig strømpris for resterende løpetid på 3,13 NOK ink MVADet er betydelig usikkerhet knyttet til hvordan kraftmarkedet vil utvikle seg, men vi vil gjerne vektlegge følgende øvrige forhold vi mener er relevant for våre fastpriskunder med hensyn til risiko ved å stå i en fastprisavtale:

  • Dersom Meløy Energi går konkurs vil våre fastpriskunder måtte velge en annen kraftleverandør
  • Dersom prisene går under 70 øre vil de med fastprisavtale betale mer for strømmen enn de med spotprisavtale
  • Det er usikkert om strømstøtteordningen fortsatt vil innebære at noen fastpriskunder får betalt for å bruke strøm  

Dersom du ønsker mer informasjon om kompensasjonsordningen gå inn på våre hjemmesider www.meloyenergi.no. Du vil her også finne svar på eventuelle andre spørsmål du har. 

Du kan også ringe oss på telefon 75 72 01 70 mandag–fredag mellom kl. 08:00–15:30, eller sende oss en e-post til [email protected]

Vi minner ellers om at strømstøtteordningen gjelder uavhengig av hvilken strømavtale du har. Du vil derfor på samme måte som tidligere kvalifisere til strømstøtte. Strømstøtten for forbruk fra 1. september er økt til 90 % av prisen over 70 øre per kWh, og strømstøtteordningen vil vare ut 2023. Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss. 

Med vennlig hilsen

Børge Selstad                                    Rolf Inge Sleipnes Administrerende direktør                    Styreleder”

Meløy Energi har tapt ti millioner kroner på fastprisavtaler

EU avgjør nå Norges klimapolitikk, og Norge har ingen inntak i denne prosessen

 

 

Nå formes politikken som skal sørge for at EU klarer å kutte 55 prosent av klimagassutslippene frem til 2030. Forhandlingene mellom Europaparlamentet og Ministerrådet er i gang. Nesten alt er EØS-relevant.
Mye av oppmerksomheten i EU er rettet mot høye energipriser og andre konsekvenser av krigen i Ukraina. Samtidig med dette ligger det forslag om mer enn 15 nye direktiver eller endringer på bordet. De berører alt fra utfasing av bensin- og dieselbiler til krav til energiøkonomisering.

Alt unntatt energiskattedirektivet er merket EØS-relevant.

Det er gjennom forhandlinger mellom Ministerrådet (medlemslandene, heretter Rådet) og Europaparlamentet at den svært omfattende «Fit for 55»-pakken nå skal vedtas.

Når Rådet og Parlamentet har kommet til enighet, ofte med hjelp av Kommisjonen, blir noe lov i EU. Dette kalles trilog-forhandlinger på EU-dialekt. Norge har ingen inntak i denne prosessen. Først etter at forhandlingene er ferdige, skal det formelt avgjøres om en EU-lov skal inn i EØS-avtalen. Innlemmelsen i EØS skjer derfor lenge etter at EU har fattet vedtak og uten at lovene kan endres.”

 

“Ønsker folk flest å bestemme i eget land er det bare en ting å gjøre: Stem på parti som er helt klare på at de vil si opp EØS-avtalen!

Varianter av «reforhandle» eller «konsekvensutrede» holder ikke… Hvorfor? Du kan ikke reforhandle EØS til en handelsavtale. Det er ikke slik det fungerer. Norge er avhengig av andre land og EU for å endre kjernen av EØS.

Det er en umulig oppgave å få på plass, og vil treneres av EU i årevis til vi har innført nok direktiv til at forslag om medlemskap dukker opp igjen.”

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/hva-blir-resultatet-hvis-makspris-pa-gass-innfores.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/oslo-universitessykehus-senker-na-innetemperaturen-pga-av-hoye-strompriser.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/salget-av-det-siste-mobile-gasskrafteverket-i-norge-til-honduras-er-ikke-korttenkt-det-er-planlagt.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/er-lo-leder-peggy-hessen-folsvik-en-trojaner-for-storfinansen-og-stromselskapene.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/er-stromstotten-til-bedriftene-planlagt-ondskap-eller-vitner-det-om-en-mentalt-tilbakestaende-regjering.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/gronnsaksbonde-sigbjorn-skjorestad-na-ma-jeg-kaste-260-tonn-gronnsaker.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/naeringsminister-vestre-vil-gi-smuler-i-lan-til-bedrifter-som-sliter-med-hoye-stromregninger-mens-han-selv-fikk-80-millioner-til-egen-bedrift-som-han-slapp-a-betale-tilbake.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/hoyre-avviste-tiltak-mot-hoye-strompriser-da-de-satt-i-regjering-i-2021.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/fem-lover-og-avtaler-som-fratok-den-norske-regjeringen-kontroll-over-strommarkedet-for-all-framtid.html

 

https://www.dagsavisen.no/debatt/kommentar/2022/09/09/adjo-solidaritet/?fbclid=IwAR0VaEwHQ3qRKqlNUaEj0xLlojPnrMYgkGZY77Z0lguQLWmuHSRlQP-JoZc

 

https://olehartattordet.blogg.no/i-2018-mente-soviknes-at-acer-motstandere-var-lognere-og-konspirasjonsteoretikere.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/hva-er-hensikten-med-smartmalerne-og-hvorfor-trodde-de-fleste-at-de-matte-godta-installasjon-av-dem.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/vil-store-gi-bort-strom-til-belgia-ogsa.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/miljoorganisasjonene-og-miljoforkjemperne-kjemper-giftprodusentenes-kamp-2.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/elektrifiseringen-av-oljeplatformene-vil-gi-oss-skattebetalere-en-ekstraregning-pa-50-milliarder-og-enda-dyrere-strom.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/visste-du-at-politikerne-far-gratis-strom.html

 

 

 

 

Kan vi stole på politikerne våre? Trenger man å være synsk for å svare på det?

 

De som tror på det overnaturlige, som spådom og lignende blir ofte karakterisert som tullinger og lettlurte idioter, men er det noe bedre å tro på politikere da? Er ikke det overtroisk å tro på dem også?

 

“Vi snakker om spådom, hva kommer til å skje i verden, hvordan har folk det for tiden? Vi har spennende gjester og samtaler og spår litt på direkten. Vi forsøker å løse kriminalsaker og mye annet.

 

Er politikerne våre lojale? Tenker de bare på egen karriere? Er Kjerkol helseminister for egen del, eller for oppriktig å gjøre en jobb for folket? Hva med Huitfeldt? Hva tenker Støre om jobben sin egentlig? Er det noen som styrer våre politikere? Er det en plan bak det som skjer?”

 

https://www.facebook.com/maluspaa

 

Antijantepodden

 

Podcasten uten navn

 

 

 

 

Fransk politiker påstår at Macron ikke tok vaksinen

 

“Macron tok ikke vaksinen, hevder politikeren Jean Lasalle. Uttalelsen har gjort millioner av franskmenn rasende. Franske borgere ble i utgangspunktet tvunget til å ta covid-vaksinene for å leve normale liv og tjene til livets opphold. 

 

I følge Le Media EN 442 ble det franske parlamentet og det franske senatet unntatt fra de ellers omfattende vaksinepasskravene som gjaldt for de fleste innbyggerne i Frankrike. Vaksinasjonspassene gjaldt altså for alle unntatt for de som innførte dem.”

 

Og da blir det jo naturlig å spørre hvor mange av politikerne her hjemme er det som har vaksinert seg.

Jeg har ihvertfall ikke noen problem med å forstå hvorfor sjefen i Pfizer ikke ville komme for å svare på spørsmålene stilt av denne gruppen i EU parlamentet. Det ville jo blitt særdeles vanskelig hvis ikke umulig å sitte å juge om alt man ble spurt om uansett hvor dyktig man er til å juge. Og man kan jo undre seg hvorfor de spørmålene som stilles av denne gruppen ikke ble stilt av pressa, politikerne og helsepersonell over hele verden før man begynte å vaksinere med ei mildt sagt dårlig testet vaksine. Anbefalt titting.

 

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/mere-enn-tusen-forskningsrapporter-som-viser-at-c-19-vaksinene-er-farlige.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/pfizer-og-fda-det-amerikanske-fhi-er-gjennomkorrupte-i-folge-mainstream-media-og-forskning.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/pfizer-covid-vaksine-har-1291-bivirkninger-avslorer-offisielle-dokumenter.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/godkjenninga-av-pfizer-vaksina-er-rein-svindel-og-korrupsjon.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/korona-kavalkade.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/nar-forskning-blir-et-verktoy-for-politisk-og-okonomisk-vinning.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/vitenskapen-og-forskningen-har-blitt-gjennomkorrupt-sier-den-tidligere-direktoren-for-the-british-medical-journal-bmj-richard-smith.html

NATO, eller de skinnhelliges allianse av Jens Bjørneboe

 

USA fører krig på mange fronter. Norge er alliert i denne krigen både millitært og økonomisk. Norge spiller på NATO`s førstedivisjonslag. NATO må sees i sammenheng med hele den vestlige verdens kapitalistiske særinteresser. Økonomisk, millitært og ideologisk. Alle disse tre faktorene kobles sammen til et totalforsvar, til et gigantisk undertrykkings apparat.

 

“Kan vi ta moralsk avstand fra vår militært overmektige allierte USA, eller vil NATO i fremtiden bringe landet inn i et stadig mere hjertelig forhold til de mange millitærdiktaturer som ved USAs hjelp preger samtiden ?

Selv om Norges utenrikspolitiske økonomiske og millitære suverenitet i dag under trusselen fra supermaktenes millitærmaskiner og menneskeforaktende voldspolitikk ikke lenger eksiterer, så er allikevel situasjonen ennå ikke kommet så langt at landet fullstendig har mistet sin moralske rett til politisk ytringsfrihet.

Frykten for å fornærme USA, bør ikke være større enn frykten for den ettertidens dom som sikkert vil bli felt. Det dreier seg ikke om Norges medlemskap i NATO, det dreier seg om vår holdning innen alliansen. At vi ikke gjør annet enn å slikke amerikanernes støvler, vil neppe skaffe oss noe vakkert ettermæle.

 

I de gode gamle dager dannet reaksjonære statsoverhoder den berømte “Hellige Alliance”, – noe slikt har vi dessverre ikke i dag. Imidlertid begynner nu NATO, på grunn av USAs beskyttelse av en lang rekke små eller fattige land, å kvalifisere seg til tittelen “Den Skinnhellige Alliance”.

 

Vår stilling innen NATO er i virkeligheten den at vi er amerikanere uten stemmerett, vi er en slags passive annenrangs undersåtter uten innflytelse på herskerstaten USAs virksomhet, og uten innflytelse på vårt eget lands fremtid. Hva som skal skje med oss blir avgjort langt utenfor Norges grenser. Bare kommune og bygdepolitikk har vi tilbake å trette om.

 

Vi er et geografisk strategisk område innen et militært kompleks, behersket av en supermakt, og å bryte ut av NATO er i dag umulig. Hva vi kan gjøre, er å beskytte våre lokale, vårt indre “kommunale” selvstyre. Det kan i alle fall skje på to måter:

1. Restaurering av våre ytrings og informasjonsfrihet.

2. Antagelse av anti junta lover, dvs lover som forbyr hæren, politiet og domstolene å fungere som maktbud fra NATO og en eventuell norsk marionetteregjering uten Stortingets parlamentariske sanksjon.

For å illustrere punkt 1; hva det etter krigen er blitt til med vår ytrings og enda mere informasjonsfrihet, skal her bare nevnes et eneste eksempel – Vi er gjennom mere enn 20 år blitt så vant til pressens og kringkastingens frivillige selvsensur, at vi nesten ikke lenger legger merke til den. Vår informasjonsfrihet er blitt av en slik art at objektive nyheter blir oppfattet som kommunistisk løgnpropaganda. Vi vil ikke høre sannheten lenger.

 

Ansvaret for denne undergravingen av åndsfriheten hviler på Rikskringkastingen og på norsk presse. I 24 år har man ved å underslå USAs maktpolitikk mot bedre vitende forfalsket hele vår politiske informasjon. Vår satelittstat er et demokrati i forfall. Vi har som mange små land vært tvunget til å gi fra oss vår suverenitet, men det skammelige er at vår tankefrihet har vi gitt fra oss frivillig.

 

I Norge er sensur unødvendig, vi kan beholde en meget høy grad av frihet, fordi vi ikke bruker den. Den overveldende majoritet er på forhånd enig med Voice of America – allerede før man vet hva saken gjelder.”

Av Jens Bjørneboe fra boken Politi og anarki fra essayet Kan det hende her? og som kan leses i sin helhet her http://www.nb.no/nbsok/nb/cbeeb1d120f67c5908346aa9c6602991?index=1#0

 

Relatert og anbefalt lesing: 

 

https://olehartattordet.blogg.no/en-meget-god-beskrivelse-av-propaganda.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/skal-en-altutslettende-krig-settes-i-gang-pga-pastander.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/1517089608_pentagonismen.html