De mentale forandringers viktigighet

 

Uansett hvor mange gode forandringer man får til på det fysiske planet, så vil det ha svært lite å si i det lange løp hvis man ikke får til forandinger på det mentale planet. Hvis fri energi ville blitt tigjengelig, så ville ikke verdens problemer forsvinne av den grunn, ei heller hvis man avskaffet hungersnød eller fant opp et vidundermiddel som kurerte alle sykdommer.

 

Menneskeheten av i dag er så lavt nede på det evolusjonelle psykiske stigetrinn at jeg ikke overdriver når jeg sier at vi knapt nok har begynt i barnehagen. For de fleste av oss så dreier det seg om oss selv, oss selv og oss selv. Hva kan jeg gjøre for å tilfredstilt meg og mine behov, det er det det handler om for de fleste av oss.

 

Hvis verden skal forandres til noe bedre noe, så må vår mentalitet først endres, og tekniske hjelpemidler som vi ikke er voksne nok til å bruke og som bare skyver våre problemer foran oss vil ikke kunne hjelpe oss på noen annen måte enn et kosmetisk inngrep vil gjøre, det vil se fint ut på utsiden, men inni så vil ingenting være endret.

 

Hvis vi ikke forstår at vi alle må samarbeide på tvers av hudfarge, klasse, religion og politiske standpunkter så vil vi ikke kunne forandre verden selv om vi vil aldri så mye. De som sitter ved makten er primær og sekundære psykopater, de vil ikke og kan ikke forandre seg og derfor bruker de splitt og hersk metoder for å sette oss opp mot hverandre, slik at vi ikke skal konsentrere oss om det de gjør https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203812408061659&set=a.3042390309769.155835.1563436195&type=3&theater .

De har blant annet fått oss til å tro at de som lyver i en hyggelig tone og som kler seg pent er mer troververdige enn de som forteller sannheten i affekt, og vi biter villig på agnet.

 

Man kan ane menneskenes mentale tilstand når de som har kontroll gang på gang bruker de samme løsningene bare ved å bruke et navnbytte, og vi ikke en gang forstår at det bare er noe gammelt i en ny innpakning http://www.adlibris.com/no/bok/ordbok-for-underklassen-9788243008373

 

Man kan ikke få til en reell endring i verden før vi mennesker forstår hva forskjellen på godt og ond, rett og galt er. Og hvordan kan man vite forskjellen på det ? Alle handlinger som ikke skader noen er handlinger som ikke er gale, alt det du ikke vil skal bli gjort mot deg skal du heller ikke gjøre mot andre https://www.youtube.com/watch?v=5LOASuLXI1g Så enkelt er det, men allikevel i praksis så er det jo ikke det. Den verden vi lever i i dag er jo et klart bevis på det.

 

 

2 kommentarer
    1. Så rett så rett.. Blir frustrert over hvordan ting har blitt.. Mindre tid til andre enn seg selv osv. Liker ikke utviklingen, så man kan vel egentlig bare starte med seg selv i håp om at det “smitter” på andre.. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg