Menneskeverd – den minst politisk korrekte kronikken du sannsynligvis har lest

Bilderesultat for pics of royals and hungry children the sick ones are on the right

Ironi og sarkasme varsel !!!

“Jammen er det forskjell på folk, noen lever godt og bekymringsløst på svarte penger fra fem generasjoner, men andre igjen ikke en gang har råd til å gå til tannlegen. Men sånn må det være, heldigvis såer det forskjell på oss. 
Ellers får jeg høre at to hundre døde i en ulykke i Gokkostan, men ingen europere hadde blitt skadet. Slikt er trygt og godt å vite. Det er også godt å vite at en vanlig norsk hund har det godt, den får mye mer protein og uendelig mye mer kjærlighet enn et stort flertall av verdens barn. Enda alle barn har øyne og små tær og er redde for mørket.

Nå har jeg hørt at delfiner og hvaler har et mye større hjertelag enn oss mennesker, og det forundrer meg ikke, for de er også mer intelligente og opplyste enn oss står det i tysk og amerikansk presse. Hjertelag har selvsagt mye med opplysning å gjøre. Analfabeter har derfor ikke så mye av slikt, mens vi som går på skoler og som har lært å skrive falskt, vi gir så det monner til de fattige. Og, som det heter i vår religion, den som gir han skal få. Derfor gir vi 8 milliarder til u-land, og får femten milliarder tilbake. Grunnlaget for denne givergleden heter nestekjærlighet, og det betyr at du skal elske din egen slekt, folk av samme rase som har den samme tro og mening som du har, og folk som ellers står på det samme kulturelle og sosiale nivå som du selv gjør.

Vi har derfor delt menneskene på jorda etter kvalitet. På toppen kommer vi som tilhører den jødisk-kristne kulturen. Når jeg tar med jødene i denne sammenhengen, så er det fordi de betyr så mye for kulturen i den vestlige verden. De eier nemlig de viktigste filmselskapene, pressebyråene, avisene, fjernsyn og plateselskapene på den kristne halvkula. Når de får være med i det gode selskapet, så er forklaringen den samme som når japanerne blir definert som den tilhørende hvite rase i Sør-Afrika, nemlig penger.

Når en Jøde i Israel blir drept av en brutal palestinsk terrorist på den mest bestialske måte, så forsvarer jødene seg tappert ved å bombe og på den måten drepe hundre palestinske kvinner og barn i Libanon. Og når palestinske barn og unge blir skutt som hunder i Gaza (hadde det vært snakk om ekte norske buhunder, så hadde det blitt baluba), da er det bare Aftenposten som melder om det i en liten notis.

Jeg har kommet fram til at forskjellen på folk kan forklares med valuta. Er du representant for en hard valuta, så har du tilsvarende høyt menneskeverd. Det er derfor vi og japanerne stiller i en klasse for seg. I Zaire og andre slike orangutangland, må du ha en en lastebil med lasteplanet full av sedler for å få kjøpt et brød, og menneskeverdet er deretter.

Grunnen til at vi så og ser slik ned på folk fra Øst-Europa, er at valutaen deres ikke er Konvertibel (valuta som uten vanskelighet kan veksles i andre valutaer), dvs at menneskeverdet deres rett og slett ikke kan måles i kroner. De er kort og godt eksludert fra børsen. Så grunnen til det høye menneskeverdet i den jødisk-kristne kulturen er kursen på dollar. Det er den amerikanske dollaren som får ørkenen i Israel til å blomstre og nordmenn til å gå i ballongbukser.

USA går til millitær intervensjon om en hvit, protestantisk, amerikansk forretningsmann med kredittkort blir uhøflig behandlet på en kafè. Skulle jeg satt opp en rankingliste over de mest verdifulle skapningene ved å studere hitlistene i media, så vill sannsynligvis hvalen komme på topp, tett fulgt av jøder med artium og hvite protestanter. Deretter følger ariske katolikker. Så kommer delfinene og kongeørnene før japanerne. Så kommer de fargede katolikkene sammen med lyserøde pudler og gule undulater.

Og så følger de på rekke og rad, russisk-ortodokse og persiske katter, gresk-ortodokse og tårnsvaler og armenere fordi de har slektninger i USA og tror på vår gud. Så er det arabiske oljesjeiker med konto i Bank of England, tett fulgt av mafiaen i Hong Kong og marsvin. Resten av menneskeslekten, dvs. de aller fleste, må vi realisere uten kurs. Av og til kan det være god pris på kommunister, muslimer og kenguruer, men da er det det lokale markedet som avgjør. Dårligst kledd i år som i fjor er slektningene til Rigoberta, de kan bare brukes som blink.”

Fra boken Bak maska av Erling Lægreid – utgitt av Det Norske Samlaget 1994. Boken kan leses i sin helhet her: https://www.nb.no/items/8d86ba97b1e72fce44d0aa36bd965a03?page=0&searchText=Bak%20maska%20%20Erling%20Lægreid

 

 

Bilderesultat for pics of royals racism

 

0 kommentarer

Siste innlegg