Et annerledes men mer ærlig horoskop skreddersydd for politikere

Inne i ei bok som heter Dassboka så finner jeg et horoskop, som passer veldig bra til politikere, ja bare tittelen på boka gir en jo assosiasjoner til Stortinget som jo er en eneste stor septiktank fylt med dritt.

Løven: Du regner deg selv for å være den fødte leder. Andre synes du er en idiot. De fleste løver er sadister. Du er forfengelig og tåler ikke kritikk. Din arroganse er motbydelig. Løven er en tyv og synes det er bedre å onanere enn å ha sex.

Fiskene: Du har høye tanker om deg selv og mener at de fleste mennesker er idioter. Du er rask til å irettesette, er utålmodig og du har alltid pekefingeren fremme. Du er frekk og lat, og gjør alle du kommer i kontakt med forbannet. Fisker liker makt, men burde aldri hatt det.

Tvillingene: Du er den verste av de alle. Du er sleip som en ål og har høye tanker om deg  selv. Du er forskrudd når det gjelder forretninger og ingen kan stole på deg. Du vil nå dine mål fordi du er helt uten skrupler. Du er den perfekte drittsekk. De fleste Tvillinger er seksuelle avvikere.

Jomfruen: Du er den logiske typen som hater rot. Din venner (hvis du har noen) og dine arbeidskollegaer blir drevet til vanvidd av din ordensans. Du er kald og ufølsom og faller ofte i søvn når du elsker. De fleste Jomfruer er kleptomaner.

0 kommentarer

Siste innlegg