Hele det politiske establishementet er i lomma på storfinansen og opptrer som deres nyttige idioter

“Du må ikke lese så mye, da kan du bli hjernevaska.” Det er altså mentaliteten til dem som tror blindt på propagandaen NRK og TV2 spyr ut. Det finnes et hav av informasjon som mediene bruker en liten øse til å hente opp informasjon i fra, det resterende havet det skal vi altså ikke bry oss om for da kan vi bli hjernevaska.
I følge dem som tar til seg ekstremt begrenset informasjon der konklusjonene har blitt hugget i sten av avsenderen, og man overhodet ikke stiller spørsmål ved dem, da er og blir man intelligent. Stiller man spørsmål ved etablerte sannheter da er man i følge disse altså hjernevaska.
 Jeg vil heller si at hos folk flest som ikke tar til seg informasjon uten om de vanlige mediekanalene og som ikke stiller spørsmål ved etablerte sannheter, at hos dem så er hjernevasken komplett.
Alle dere som nå IKKE engasjerer dere for å få gjort noe med dette, dere kan IKKE klage når oljefondet er plyndret, når dere står uten jobb, mangler tak over hodet og må gå sultne.
Og til dere pensjonister som tror dere skal nyte resten av deres liv, dere må bare tro om igjen, da får dere i hvertfall håpe at dere vandrer til de evige jaktmarker i løpet av et par år, for når den tiden er omme, da kommer dere ikke til å ha flisa i veggen. Og pleiehjem det kan dere se langt etter, det har dere ikke økonomi til, for du tror vel ikke familien din vil ta seg av deg? Altrusime er et fremmedord i dagens safmunn egoisme derimot…..
Det hjelper ikke om du nå er pensjonist, trygdet, jobber som lege, journalist, snekker, kokk, eller som politiker for den saks skyld. Det vil kun være de rikeste av de rikeste som vil tjene på dette, de som har hjulpet dem med å få til dette har bare vært nyttige idioter.
Når den norske økonomien er spylt ned i dass og kloakkrottene har plyndret alt av verdier og vi går tilbake til føydalsamfunnet, da er det DU som har ansvaret for det hvis du ikke gjør noe med det.
Sitter du passivt og ikke gjør noe som helst, så har du fortjent dette. Og jeg kan uten det minste problem si dette uten overhodet å være flau.
Jeg har i ti år, omtrent hver eneste dag, vært med på å legge fundamentet med et lite antall likesinnede for at man skal ha muligheten til reagere ut i fra de faktiske forhold og ikke ut ifra propaganda og hjernevask, slik at man kan få til reelle forandringer.
 Og kommer ikke det norske folket til å gjøre noe reelt med hele det gjennomkorrupte finansielle og politiske systemet, og det raskt, så vil det være game over for oss.

 

“Nicolai Tangen får beholde eierinteresser i AKO, også investeringene i utlandet. Han ble formelt ansatt som ny toppsjef for Oljefondet i Norges Banks hovedstyre onsdag ettermiddag.
 Avtalen mellom Norges Bank og Nicolai Tangen ble presentert på en pressekonferanse i Norges Bank kl. 12.
Tangen skal beholde en 43 prosent eierandel i AKO Capital i Storbritannia, men det skal oppnevnes en tillitsmann, advokat Erik Keiserud, som skal utøve hans stemmerett. Han går ut av alle verv i AKO-selskapene. Alt utbytte går direkte til AKO Foundation.
– Han kan beholde sin passive eierandel i AKO Capital, sier sentralbanksjef Øystein Olsen.”
 
“Usikkerhet om skatteetiske holdninger, vil kunne innebære vedvarende utfordringer dersom disse problemstillingene ikke løses raskt og tydelig. Representantskapet mener det er uheldig at ikke alle interessekonflikter mellom Tangens økonomi og rollen som daglig leder for NBIM er avklart før ansettelsen.» (Våre uthevinger, red.)
 
«Usikkerhet om skatteetiske holdninger,» smak på den. Bare det at representantskapet i Norges Bank har tvil om den nyansatte Oljefondssjefens skatteetiske holdninger tilsier at Øystein Olsen allerede har «innrettet seg slik» at den nødvendige «tilliten svekkes».
 
Men ansettelsen trumfes gjennom. Alt annet ville ha vært katastrofalt, ikkeminst for banksjef Øystein Olsen personlig. Men det er en skadeskutt nasjonalbank og oljefond vi ser når tåka letner.
 
Og apropos tåke: Det er fortsatt like uklart hvem som er de finansielle partnerne til den nye oljefondssjefen og AKO-kapital. Vi tillater oss å insinuere at han har samrøre med «de vanlige mistenkte» og at han kan komme til å bli en trojansk hest for dem.” https://steigan.no/2020/05/er-norges-bank-arrogante-eller-bare-virkelighetsfjerne/?fbclid=IwAR3OJcVuD5AqCTNvZ5UKShL8eKggEvCjtkzqHqfR3EvOlPBOueQK616ByQo

 

“Når økonomien kollapser totalt og folk blir arbeidsløse, mister inntekt og banken beslaglegger huset, da først skjønner folk at de var lurt inn i en ond sirkel og jagde sin egen hale i årevis bare for og gjøre de få enda mektigere.”

Regjeringen vil altså hjelpe de som er rikest til å holde seg på beina, men det er ikke regjeringens penger som brukes til dette, det er våre penger, dine og mine, regjeringen forvalter disse pengene for deg og meg. Og da burde vi ha noen krav som innfris før våre penger brukes.

For det første så vil jeg ha en liste over hvilke det er som får støtte som ligger ute til offentlig skue, for det andre så vil jeg vite hvor mye de får, og for det tredje så vil jeg vite om disse pengene skal betales tilbake. Vi gir da ikke bort penger?

For det fjerde, så må jo også de som får disse pengene legge ut et offentlig regnskap slik at vi ser om de faktisk har behov for økonomisk støtte.

Og for det femte, de som tar ut utbytte, de sier jo klart i fra at de IKKE har behov for støtte, og hvis regjeringa allikevel gir økonomisk støtte til dem som henter utbytte, så er det jo noe som virkelig skurrer. Man må jo rett og slett være idiot for ikke å forstå at det da dreier det seg om kameraderi og korrupsjon.

Det er jo ikke tvil om at små bedrifter i hundrevis, sannsynligvis tusenvis kommer til å gå konkurs, og da vil de store stå igjen som vinnere. Dvs at de kan presse opp prisene, for de har ikke lenger noen konkurrenter.

Selv om vi nå har en krise så betyr ikke det at vi skal legge bort vår evne til å tenke selvstendig.

Når en finanskrise oppstår slik som i 1929 der folk ble stående på bar bakke og ble slengt ut i forferdelig fattigdom, så er det ikke slik at resursene forsvinner.

Maten, drivstoff og alle de tingene som kan produseres de er fremdeles der, men kontrollen over dem har skiftet hender og den kontrollen kommer i hende på særedeles samvittighetsløse parasitter som er totalt blottet for empati. Individer som overhodet ikke er villige til å dele med seg, og som heller ikke mister nattesøvnen om deres medmennesker dør i hundre, tusen eller i milliontall rundt dem så lenge de selv har det bra.

Og når en slik tilstand oppstår så er det enkelt å splitte oss og sette oss opp i mot hverandre slik at vi retter fokuset feil vei. Hadde folk flest stått samlet under en slik krise, så kunne vi ha tvunget dem som satt med midlene som ville gitt oss en akseptabel levestandard til å gi oss det vi trengte.

Opp i gjennom historien så har vi blitt lurt til å sparke nedover, til å legge skylda på ofrene i stedet for overgriperne, når skal det ta slutt, når skal vi lære? https://olehartattordet.blogg.no/pengene-politikerne-deler-ut-er-ikke-deres-de-er-forvaltere-av-vare-penger.html

I denne linken og under den meget interessante konspirasjonsteorien jeg innleder med, som jeg ser på som sannsynlig at vil intreffe og som da vil bli en konspirasjonsrealitet, så er det linker og tekst du er nødt til å sette deg inn i for å forstå den situasjonen vi nå er i. I motsatt tilfelle så velger du å være ignorant, og når helvete bryter løs så har du ingen andre enn deg selv å skylde på når du mildt sagt vil bli tatt på senga https://olehartattordet.blogg.no/er-covid-19-en-diabolsk-plan-for-a-fa-verdensherredomme-ser-vi-fase-to-av-denne-epidemien-bli-beskrevet-her.html

 

0 kommentarer

Siste innlegg