Bulworth – den mest politisk ukorrekte filmen som er produsert?

 

Senator Joe Bulworth (Warren Beatty), er deprimert og på randen av nervesammenbrudd. Han er sikker på at hans karriere er slutt, så han engasjerer en leimorder som skal drepe ham og tegner en livsforsikring på ti milloner dollar som skal gå til hans datter etter hans død. Men under en pengeinnsamling som skal støtte valgkampanjen hans, så begynner Bulworth å fortelle sannheten om politikere og hvordan de kun bryr seg om dem som gir dem penger.

Bulworth fortsetter å fortelle sannheten om poltikerne og pengemakta, og han bli umåtelig populær hos “mannen og kvinnen i gata”, samtidig som han støter bort dem som støtter ham finansielt og i den prosessen så får han mektige fiender.

Aldri har jeg sett en film som til de grader forteller sannheten om hvor korrupt det politiske miljøet, storfinansen og media er, og det gjøres med humor og glimt i øyet så man mer enn en gang får latterkrampe. Filmen er så politisk ukorrekt som det går an å bli og den ville hatt en like stor sjanse til å bli produsert i dag som en snøball sjanse til å overleve i helvete. Anbefales på det sterkeste! 

 

Bulworth – 1998 –  Warren Beatty, Halle Berry – teksten fortsetter under videoen

 

Mot, tapperhet og integritet – 46 filmer som vil inspirere og engasjere deg https://olehartattordet.blogg.no/mot-tapperhet-og-integritet-40-filmer-som-vil-inspirere-og-engasjere-deg.html

0 kommentarer

Siste innlegg