Solstormer og angrep fra utenomjordiske i 2023?

 

En blind bulgarsk klarsynt Vangelia Gushterova, kjent som “Baba Vanga” kom med dystre spådommer for 2023. Vangelia spådde mange hendelser som har slått til, inkludert attentatet på Indira Gandhi og 9/11-angrepet på tvillingtårnene i New York. Hun sa at i 2023 vil verden stå overfor et romvesenangrep, solstorm, atomeksplosjon, med mer.

 

Romvesenangrep: En av spådommene til Baba Vanga var et romvesenangrep. Ifølge henne vil millioner av mennesker dø hvis romvesener besøker planeten i 2023.

Men i følge den pensjonerte FBI agenten John DeSouza, så er det ikke utenomjordiske som vil stå bak et slikt angrep, men den såkalte eliten. Hør intervjuet av ham her

Solstorm: Hun spådde at jorden vil bli rammet av en solstorm i 2023.

“Under stormen bryter soloverflaten ut og sender plasma og elektrisk ladede partikler mot jorden. Imidlertid avleder magnetiske feltlinjer rundt jorden dem mot nord- og sørpolen. Ved polene samhandler solpartiklene med molekyler. Det resulterer i dannelsen av nordlys.

Jordens magnetfelt er imidlertid i stand til å beskytte planeten mot stråling, men magnetisk og elektrisk aktivitet vil  forårsake store strømbrudd som vil slå ut elektronikken vi er avhengig av i vår hverdag.”

 

Det er ca to tusen år siden planetene var i en slik posisjon der jorda var fullstendig ubeskyttet mot sola, og planeten vår vil da være særdeles utsatt for innkommende kometer, asteroider og andre “morsomme” ting. Og “morroa” begynner i siste halvdel av 2024. Er det derfor det er så mange distraksjoner for tiden, slik at vi ikke skal få forberedt oss på det som kommer? Anbefalt titting og lytting!

 

Jeg kan på det sterkeste anbefale denne dokumentarserien i fra svensk TV som ble produsert i 2019 og som viser særdeles godt hva som skjer når strømmen forsvinner og man ikke har tilgang til mat. Dette er uten tvil et scenario som kan være en realitet her til lands om noen måneder:

“Hvordan takler samfunnet krisen når det uventede skjer? Vi gjør et eksperiment der strømmen forsvinner i hele Sverige over lengre tid. Ti deltakere ankommer to forskjellige hus til det de tror er begynnelsen på et herlig ferieeventyr. En gruppe havner i et moderne hus og en gruppe på en eldre gård. Allerede første kveld endrer forholdene seg dramatisk når det blir strømbrudd forårsaket av en solstorm. Del 1 av 6.” https://www.svtplay.se/video/21083156/nedslackt-land/nedslackt-land-sasong-1-borjan-pa-krisen?fbclid=IwAR1INHCkpsEe08SitGUBimZdUFxxmrQxAYfFG95jUXEYB3T8brdGy3sltUI

 

Relatert lesing:

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg