Vil Primær og sekundær psykopatene i politikk og ledelse ta livet av oss alle ? Et innførings(overlevelses)kurs i psykopati

Political Ponerology

 

Er det ikke merkelig at selv om historien gjentar seg gang på gang, ja omtrent som i en endless loop, så ser det ut til at vi ikke legger merke til det. De samme splitt og hersk teknikkene blir av våre “kjære” ledere, det være seg politikere, adelige eller media, brukt om igjen og om igjen. Propaganda og manipulering blir av flertallet sett på som sannhet. Det er alltid en spesiell type mennesker som inntar makten. De kan ofte virke mer menneskelige enn det ordinære individer er fordi de er dyktigere til å etterligne vårt kroppsspråk og følelses liv, og de blir heller ikke nervøse og utsondrer kroppsvæske (svette) eller får en økt puls i situasjoner der du eller jeg normalt ville fått det. Dvs at slike mennesker kan lyve så det renner av dem og samtidig bli trodd på uten at vi kan se det på dem og de får overhodet ikke noen dårlig samvittighet pga det.

De er med andre ord veldig gode og overbevisende skuespillere, men bak deres maske skjuler det seg noe helt annet enn det de viser utad. Dette er mennesker som kan begå drap, men da helst indirekte ved at de får andre til å skitne til hendene sine for seg (dette gjelder de av dem som er intelligente og høyere oppe i samfunnets maktpyramide), f.eks. en statsminister som beordrer flyvåpenet til å bombe et land, der ikke bare fienden vil få kjenne ødeleggelsen fra de fallende og detonerte bombene, men også sivilbefolkningen. Slike individer sover ikke dårlig om natten fordi han/hun har drept og lemlestet kvinner og barn, nei vedkommende føler bare en berusende makt der empatien med ofrene for hans ugjerninger er totalt fraværende.

Psykopater er det rette navnet på slike, og psykopati er det viktigste temaet man kan sette seg inn i for å forstå hvorfor verden er som den er og hvorfor den har vært slik siden tidenes morgen. Det er hovedårsaken til alt vondt, og derfor av ytterste viktighet å tilegne seg kunnskap om. Se denne videoen https://www.youtube.com/watch?v=MgGyvxqYSbE , les denne artikkelen https://web.archive.org/web/20120222023832/http://www.abcnyheter.no/borger/borgermeninger/090702/psykopater-i-politikk-og-ledelse 

Og denne: “Psykopatene kontrollerer verden, og det kan dokumenteres” – http://olehartattordet.blogg.no/1474108490_psykopatene_kontrolle.html, og få en særdeles god innføring i hva psykopati er for noe. Det vil ta deg maksimalt 80 minutter å se videoen og lese de to artikklene jeg her viser til, og man vil forstå at alt annet kun er symptomer som stammer fra dette og at man må ta det onde ved roten for at pasienten (menneskeheten) skal kunne bli frisk fra den kreftsvultsen psykopati er. 

Og vil man gå dypere i dybden når det gjelder dette emnet, så kan man gjøre det her https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4176944832923&set=a.3042390309769.155835.1563436195&type=3&hc_location=ufi (Stort arkiv om psykopati. Bruk Chrome nettleser for å åpne arkivet)

4 kommentarer
  1. Og de skapes av psykopatene,noe som videoen jeg referer til forklarer helt umerket etter 21:00 minutters spilletid. Sekundær psykopati er den rette benevnelsen for det.

  2. Du skriver at psykopati er hovedårsaken til alt vondt, og derfor av ytterste viktighet å tilegne seg kunnskap om. Traumeforskeren Peter A. Levine har en litt annen mening om årsakene til verdens begredelighet, og her er et par sitater av ham:
   “Traumer er den mest unngåtte, ignorerte, fornektede, misforståtte og ubehandlede årsak til menneskelig lidelse.”
   ?Unresolved trauma leads to re-enactment and is a major factor in the escalation and perpetuation of violent behavior. Solving this threat to local and global social stability is and will be one of our greatest challenges.?
   Kampen mot det globale diktatur må føres på to fronter. Avsløre psykopatenes virksomhet og motarbeide folks traumer for å fjerne psykopatenes maktgrunnlag.

  3. Vet ikke om du har sett videoen og lest de to artiklene jeg linker til her, men traumer skapes av psykopatene, for utifra traumer så kan man også skape sekundær psykopater. Anbefaler deg å se fra 21:00 minutter ut i videoen, da det blir forklart godt der. Å helbrede sekundær psykopater er omtrent like vanskelig, ja kansje vanskeligere enn å heale primær psykopater, og det finnes per dato ingen kjent metode for å reverse primær psykopati. Jeg har også lagt ved en link til mitt psykopati arkiv, der vil du finne omtrent alt som er å vite om psykopati og narsissisme. Det er den nederste linken i bloggen min her.

Siste innlegg