Når psykopati smitter

Opp i gjennom historien så har psykopater, sosiopater, narsissister og individer med andre personlighetsforstyrrelser hatt makta i samfunnet.

Psykopater og sosiopater fremviser ofte en overfladisk sjarm som mange faller for, de har høye tanker om seg selv, de er profesjonelle lystløgnere, de er svikefulle og manipulative, de har ingen samvittighet, de viser ingen anger og de mangler evnen til å sette seg inn i hvordan andre har det og de legger alltid skylden på andre.

I en konkurrerende verden så vil det alltid være de uten moral, de som ikke bryr seg om sannheten og sine medmennesker som vil ha alle fordelene, for de spiller ikke etter de fastsatte reglene men lager sine egne, samtidig som de later som om de følger de reglene som alle andre følger. På denne måten vil slike alltid komme seg raskere til topps enn alle andre fordi de benytter seg av snarveier som anstendige mennesker aldri ville begitt seg inn på.

I samfunn som er styrt av psykopater, der ambisiøse individer og spyttslikkere som ikke er kliniske psykopater, men som uvitende har psykopater som forbilde og ser opp til dem, der vil det skapes flere sekundær psykopater (mennesker som har vært i et psykopatisk system over lengre tid vil ofte adoptere den psykopatiske mentaliteten som er tilsteværende i et slikt system, på den måten blir de sekundærpsykopater). Vi er da i en situasjon der psykopater smitter ikkepsykopater omtrent på samme måte som man blir smittet av en forkjølelse, bare at det tar lengre tid før “sykdommen” bryter ut.

Når media, militære ledere, etteretningsorganisasjoner, konsernsjefer, banksjefer, politikere, deriblant statsministere og presidenter er løgnere og daglig fører oss hensynløst bak lyset fordi de forakter sannheten og ikke bryr seg det minste om oss som har gitt dem den makten de har, og vi lar dem holde på, så har de konstruert et psykopatisk samfunn der deres mentalitet er normen.

Verden er et helvete for de fleste mennesker på denne planeten, og de av oss som foreløpig lever i et trygt hjørnet av dette helvete forstår ikke at den tryggheten den har vi bare på lånt tid. Verden er styrt av psykopater, og det har den vært i lang lang tid, vi ser symptomene av ondskapen, men svært få klarer å forstå hva primærårsaken til den er.

Verden har ikke blitt bygd opp av personer som bryr seg om menneskeheten, for det er ikke mulig når man mangler samvittighet. Verden har blitt konstruert og styres av mektige sjelløse individer, og får ikke vi, du og jeg, som har en våken samvittighet fjernet dem fra makten, så vil det trygge hjørnet der vi holder til smelte sammen med resten av dette helvete som denne planeten har blitt til.

Og synes du dette høres ut som ville fantasier, da mangler du kunnskap om psykopati og må lese deg opp på emnet, noe du kan gjøre inngående i begge i linkene under her:

Psykopatene kontrollerer verden, og det kan dokumenteres – http://olehartattordet.blogg.no/1474108490_psykopatene_kontrolle.html

 

Alle mennesker som søker makt og stort ansvar MÅ ta en psykopat test – http://olehartattordet.blogg.no/1497994326_alle_mennesker_som_sker_makt_og_stort_ansvar_m_ta_en_psykopat_test.html

 

En verden konstruert av psykopater – http://olehartattordet.blogg.no/1519070616_en_verden_konstruert_av_psykopater.html

1 kommentar
  1. 90 % går vi for å bruke av venstre hjernehalvdel. Tall, ord og logikk. Det ytre. Fikk sjokk når jeg hadde den i narkose i to år. Jeg fikk sjokk når jeg fikk hilse på det sanne, ekte og ærlige mennesket. Jeg så bare roboter, styrt av en fjernkontroll. Jeg reagerte veldig på hvor nedtrykt vi ble av alle normene, reglene, grensene, sperrene og låsene. Hvor lite vi fikk bruke våres egne hjerner til å få utviklet det ekte selvbildet. Vi blir hjernevasket til å tro at vi har masse frihet. Men, det er det ytre som bestemmer hva som er smart. Hva som er lurt for oss og gjøre for at vi skal bli godtatt og akseptert. Vi blir pålagt å fortrenge mennesket. Tvunget til å spille ett falskt skuespill. Vi mister mennesket med alle de ytre kravene som vi automatisk skal tilfredstille. F.eks du er godtatt og akseptert. Du er smart og vellykket hvis du bygger deg opp en flott fasade. Men, husk at det og det og det og det og det og det og det er tabu. Det ødelegger din fasade. Det er overhode ikke godtatt eller akseptert. Da blir du en taper som alle har rett til å fryse ut. Så det er bare å passe seg. Du har det med å slavisk følge håndboken. Det ytre designer rollemodeller for oss som vi skal etterligne. Som ikke stemmer med den vi egentlig er. Det sanne og ekte mennesket er ett stort tabu. Det er ikke lov til å ha ett godt selvbilde. Janteloven. For da er vi jo ikke så enkle å styre. Ha en full oversikt, makt og kontroll over. Da blir jo vi ikke så enkle å utnytte og bruke slik at toppene kan hevde seg selv. Nei, fy skam deg. Du må jammen ikke innbille deg at du er noe.
   Høyre hjernehalvdel er stikk motsatt av venstre hjernehalvdel. Det er din ekte og sanne hjerne. Den er mennesket. Den bryr seg overhode ikke noe som helst om hva det ytre mener, synes, tenker og tror. Der lever en akkurat Her og Nå. Den skjønner overhode ikke vitsen med å være perfekt designet. Den gir seg blanke blaffen i fasaden. Der kan en springe naken på gaten og danse tango. Den skjønner ikke vitsen med klær. Alt det indre trykker skikkelig å vil ut. En vil fortelle alle om sannheten. Der lyver en ikke. Der spiller en ikke ett falskt skuespill. Der er livet himmel og helvete. Tur og retur. Det er da en våger å leve. Følelser kjenner en i hele kroppen. Der lever en i ett med naturen og det naturlige. Fantasien er veldig sterk og en er veldig kreativ. Ikke minst, så ligger humoren der.
   Friskvern. At hjernehalvdelene er i balanse.
   Når en da kjenner til psykopater. Studerer om psykopater så er denne hjernehalvdelen deres store skrekk. Det er strengt forbudt å være ett menneske. Å være selvstendige individer. Vi skal forakte oss selv. Hate oss selv. Eller forgude oss selv på deres premisser. Alt for å hjelpe dem i å være på toppen. Hvor de skal krige og konkurrere. Styrken deres ligger i masse sjalusi og misunnelse. Det gir dem pågangsmot. Å knuse andre. Mål, å kunne hevde seg selv. Problemet er at de aldri blir fornøyd. De ser kun det negative. Henger seg opp i detaljer. Bruker andre som en unnskyldning fordi de ikke er fornøyde med seg selv. Livredde for at deres falske skuespill blir avslørt. Derfor viktig å ha tjenere som de igjen skal hevde seg over. Som de kan klandre hvis de ikke klarte å fullføre jobben sin. Bruke dem for å være synlige. For i bunn og igrunn så er de usynlige. Derfor er de desperate etter oppmerksomhet. Uansett om det er positiv eller negativ oppmerksomhet. De må bli sett og hørt.

Siste innlegg