“Barberblader”(grafén hydroksid) i vaksinene?

Dr. Thomas Noack, doktorgrad i kjemi og spesialist i grafén og nye kullstoffprodukter.

 

 

 

Skrevet av gjesteblogger Sven-Inge Johansen:

 

De mange blødningene etter covid-vaksinering var rare. Under ansiktshuden, under overkroppshud og lår og på bena, folk blødde neseblod. Uforklarlig. Men det var det vi kunne se. Fant kanskje også blødninger sted der vi ikke kunne se? Helsemyndighetene nevnte ikke noe. Vaksineprodusentene kom ikke med forklaringer. Ingenting, verken i presse eller på fjernsyn. Hadde tyskeren dr. Thomas Noack funnet svaret? Hør på hans siste video som ble spredd med lynets hastighet, kanskje nettopp fordi det var oppsiktsvekkende utsagn. 3 dager etter at han la ut videoen på nettet så døde Noack under uklare omstendigheter. 


Med den tyske kjemiker og grafén-spesialist dr. Thomas Noacks egne ord. Videoen fra den 23. november kan du se her

 

«Det begynte med professor dr. Pablo Campera ved universitetet i Almeira. Han undersøkte vaksinene for graphénoksid med mikro-raman spektroskopi. Det er en undersøkelse på frekvenser (svingninger). På frekvensbåndene kan vi se at dette ikke dreier seg om grafén oksid, men om grafén hydroksid. Den korrekte måten å beskrive disse ekstremt sterke materialene i nanostørrelser på, er å kalle dem for barbérblader.

 

Det er disse barbérbladene som blir injisert i din kropp via covid-vaksinene. Her snakker vi om ekstremt små barbérblader på bare ett atomlags tykkelse, bittesmå kniver som er biologisk ikke-oppløselige. De nevnte strukturene er de skarpeste som overhodet finnes. Det er rett og slett ett stort molekyl som er ekstremt skarpt.

 

Blodkarene har på sin innside epitelceller; epitelene er meget glatte, som en speilflate, og det er disse som blir skåret opp av de mange syltynne og bittesmå barbérbladene. Hvis vaksinen blir injisert i en vene, vil knivene sirkulere i blodet og kutte opp epitelene. 

 

Teksten fortsetter under bildet

Neseblod koagulert, som en tykk streng, kom ut etter covid-vaksinering, se video, her.

 

Jeg sier dette som en spesialist i aktivert kullstoff. I mitt doktorarbeid har jeg omtalt grafén oksid og grafén hydroksid. I forberedelsene til dette fikk jeg arbeide hos en av verdens ledende produsenter av aktivert kullstoff. Etter ett år hadde jeg ansvar for nye produkter av aktivert kullstoff ved et lite firma nært Newcastle i England, i tillegg hadde jeg ansvar for alle nye karbonprodukter i Europa.

 

Hvis man gjennomfører en undersøkelse (obduksjon) av noen som har blitt offer for disse nanobarberbladene, kommer man ikke til å finne noen ting. Det er fordi toksikologene gjør alle sine undersøkelser i petriskåler. Tanken på at det kan finnes nano(metall-)strukturer som kan kutte opp blodårer er dem helt fremmed.

 

Topp-idrettsfolk som faller død om på bakken, har blod som flyter raskere. Desto raskere blodet flyter, desto mer skade vil de bittesmå nano-knivene gjøre. 

 

Teksten fortsetter under bildet

Merkelige underhudsblødninger etter covid-vaksinering, se her.

 

Dette er en splitter nytt material som toksikologene foreløpig ikke vet noe om. Men når man vet om dette materialet så kan man forstå hvorfor ofrene blir seende slik ut. Og hvorfor topp-idrettsfolk med en raskere blodsirkulasjon som er topptrente og fullstendig sunne og friske, plutselig faller om og dør. Vi har også sett folk besvime straks etter vaksinering med heftige kramper, fordi man antagelig hos dem hadde truffet en vene under injeksjonen.

 

Spørsmål vi må stille politikerne, legene og Pfizer må være: Hvorfor er disse nanosmå barbérbladene i vaksinene?  Og nå vil de også vaksinere småbarn ned til 5-årsalderen» (egen oversettelse av utdrag fra video, her).


Thomas Noack klagde plutselig på pustevanskeligheter og døde uventet den 26. november 2021. Hans helse hadde inntil da vært upåklagelig. Hans siste video hadde blitt lastet opp på nett 3 dager tidligere. Den ble straks sensurert av Youtube, men ble lastet opp på nytt på Brandnewtube, se her. Om grafén hydroksids reaksjon på frekvenser, se grapheneforyourbrainher.

 

Teksten fortsetter under bildet

Thomas Noack gravide samboer sender ut en videobeskjed om det triste som har skjedd, se video, her og her

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg