Hvem skrev under Pfizer kontrakten på Island der myndighetene var fullt klar over at vaksineringen er et ledd i et stort eksperiment

Vaccination stock. Stock picture of syringes and drug vials, as the UK government continues to ramp up the vaccination programme against Covid-19. Picture date: Friday January 15, 2021. Photo credit should read: Matt Crossick/Empics URN:57549961

 

 

Hvem har undertegnet avtalen med Pfizer her i Norge og hvorfor ligger ikke den 200 siders lange kontrakten ute til offentlighet slik at alle kan lese den? Og islandske myndigheter innrømmer også at vaksineringen er et ledd i et stort eksperiment.

 

“Siden dette var et eksperiment for islendinger, måtte tillatelse innhentes fra Datatilsynet og Vitenskapsetisk komité.

Þórólfur sa om dette: “Vi ville oppfylle alle betingelsene og alle kravene før det startet.”
 
Situasjonen er derfor trolig at nasjonens tre toppansatte når det gjelder sykdomsbekjempelse ikke var involvert i avtaleinngåelsen og minst to av dem sier de ikke aner hva som står i avtalene og det er ikke opplyst at de har forsøkt å studere innholdet deres. Denne posisjonen kan ikke anses som akseptabel for den islandske nasjonen.
 
I et intervju på Útvarpi Saga sa stortingsrepresentant Inga Sæland om hemmelighold av avtalene «vi [parlamentsmedlemmer] fikk se dette på et myggbilde i en hemmelig celle, det var ikke oversatt til islandsk, vi fikk ikke ta bilder av det eller fotokopi» sier Inga og viser til at avtalen er på over to hundre sider som ikke er lett å navigere i på kort tid.
 
Derfor er det naturlig å spørre hvem som signerte på vegne av Island med legemiddelgigantene og hvem som bevarer avtalene som parlamentsmedlemmer fikk se i form av en mygg?
 
Offentligheten har rett til å få vite innholdet i avtalene, hvilken statlig etat som var ansvarlig for å inngå avtalen, hvilke ansatte som var involvert i den og om og hvilke eksterne eksperter som bistod.”
Nytt intervju med Geert Vanden Bossch, en av verdens ledende virologi – og vaksineeksperter.:
“Bossch sier at Omicron – varianten faktisk er en unik mulighet til å oppnå en naturlig flokkimmunitet som fullstendig kan utrydde dette viruset. Hvis vi derimot skal vaksinere mot Omicron så vil det få alvorlige konsekvenser for menneskeheten, vi må gripe denne unike muligheten nå, den kommer ikke igjen. Omicron gir svært sterk immunitet og resulterer i mindre sykdommer. 
Budskapet er dette, sier eksperten: “La folket være i fred, ikke vaksiner mot Omicron i det hele tatt og la viruset spre seg i hele samfunnet, dette er den eneste måten å bli kvitt det på og er en unik mulighet,  sier Bossch .

Han sier også at dersom vi skal vaksinere oss mot Omicron , vil det forvirre immunforsvaret slik at vi ender opp med et virus som immunforsvaret ikke kan kontrollere. Det er faktisk en oppskrift på et dødelig virus og vi vil da se på et enormt antall dødsfall og alvorlige sykdommer.”
https://frettin.is/2022/01/27/alls-ekki-bolusetja-gegn-omicron-byr-til-ovidradanlega-og-banvaenu-veiru/

 

Relatert lesing: 

https://olehartattordet.blogg.no/godkjenninga-av-pfizer-vaksina-er-rein-svindel-og-korrupsjon.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/fda-domt-til-a-frigi-covid-19-vaksinedokumenter.html

0 kommentarer

Siste innlegg