Tror du på Nakstad sin bløff om at vaksinene ikke er årsaken til økende sykehusinnleggelser og dødsfall?

 

Det er “morsomt” at Nakstad går ut å benekter at vaksinene ikke har noe med de stigende innleggelsene på sykehusene og den økende dødligheten å gjøre, enda det glapp ut av han for ca 11 måneder siden. Og her sier Bukholm at vaksinen øker smittespredningen.

 

Det er ikke mange månedene siden det ble fokusert på hvor mange uvaksinerte det var som var innlagt i forhold til de vaksinerte, nå er ikke det et tema en gang, for hvis det blir tatt opp så vil jo politikerne, helseperonell og pressa bli stilt til veggs, der de siden dag en har promotert så og si utestede vaksiner og vært vaksineprodusentenes salgsrepresentanter.

 

For hvis det innrømmes at det er vaksinene som er årsaken til de økende sykehusinnleggelsene og dødsfalla, som også vil ramme barna som har tatt vaksinene, da vil det sannsynligvis bli lynsjestemning blant befolkningen.

 

Derfor så er det helt umulig for helsevesenet, politikerne og pressa å vedgå at det er de som er hovedårsaken til den største skandalen i menneskehetens historie, så de har ikke noe annet valg enn å fortsette å lyve.

 

Spørmålet blir jo da hvor lenge kan de fortsette med det før flertallet av befolkningen forstår hva de holder på med?

 

Det Nakstad serverer i dette intervjuet er det man kaller ordsalat, dvs en smørje av ulogiske påstander som serveres som fakta, der de fleste ikke vil stille spørmål ved idiotiet han formidler fordi de er redde for å virke dumme fordi de ikke forstår det han lirer av seg, og det vet selvfølgelig Nakstad.

 

“Vi vet alle nå at Keiser Nakstad er tatt med klærne av, eller buksa nede, om du vil. 

Du har mye å svare for Nakstad. Konkurser på grunn av absurde nedstengninger. Ødelagt psykisk og fysisk helse for barn og ungdom. Karantener, reiseforbud, Avlyste familehøytider, avlyst 17.mai og jul. Splittelse av familier og venner. Og aller verst: dødsfall, sykehusinnleggelser og ødelagt helse. 

Vi glemmer aldri.”

 

Kraftige mensblødninger var jo også noe man trodde ikke hadde sammenheng med vaksina, men nå er det bekreftet at det er det. Hvilke andre  bivirkninger av vaksinen vil bli bekreftet i framtiden mon tro?

 

 

“Det finnes ingen statistiske holdepunkter for Nakstad sin påstand om at nåtidens overdødelighet skyldes demografiske endringer. Det er en udokumentert påstand tatt ut av tomme luften. Selvfølgelig, i en voksende og aldrende befolkning er det naturlig at flere dør over tid, om forventet levealder ikke øker, men det vil tikke pent og pyntelig oppover og bli delvis absorbert av at også snittet det måles mot stiger. En eksplosjon fra et år til det neste, er kort og godt umulig. Kun en katastrofe kan utløse noe slikt, og det er nettopp hva Norge nå opplever, en humanitær katastrofe som mest sannsynlig vil pågå i mange år fremover.

Hvorfor? Nå til sannheten:

Fra vaksineringen startet i desember 2020 frem til og med 28 februar 2021, mottok Pfizer 42,086 person- rapporter fra 63 land som totalt omfattet 158,893 forskjellige bivirkninger, skader og dødsfall. Pfizer oppsummerte alt dette i sin Rapport FDA-CBER-2021-5683-0000055, som Pfizer godkjente 30 april 2021. Hva denne rapporten avslørte var såpass sjokkerende at Pfizer valgte å hemmeligstemple rapporten frem til år 2096. I begynnelsen av januar 2022 vedtok en føderal dommer at Pfizer måtte offentliggjøre all sin dokumentasjon, men begrenset til et gitt antall sider per måned. Nevnte rapport ble offentliggjort 2/5-2022.

Nei Nakstad, denne diskusjonen er OVER. Den er KNUST av en enkelt rapport fra din egen mRNA-leverandør, som dere har betalt enorme beløp til, og som takk har strippet deg og resten av toppledelsen i helse-Norge for all troverdighet for all fremtid, og etterlatt dere like nakne som den grufulle sannheten Pfizer dokumenterer.

De 46,086 første skaderapportene fortalte Pfizer fra første dag hvor skadelige og dødelige deres mRNA- vaksine er. Pfizer hemmeligstemplet informasjonen og fortsatte. Rapporten ble offentliggjort, Pfizer fortsatte. Hundrevis av studier bekreftet det samme, Pfizer fortsatte. Historisk overdødelighet i alle mRNA-vaksinerte land bekrefter det samme og Pfizer fortsetter FREMDELES, fordi du Espen Rostrup Nakstad, og resten av Norges politiske- og byråkratiske elite, med stor iver gjør jobben for dem.

Hva som burde skje var at samtlige som har hatt noe som helst med disse vaksinene å gjøre, umiddelbart blir avsatt, arrestert, varetektsfengslet og siktet for sine forbrytelser mot det norske folk. All vaksinering burde samtidig stoppes, hele nasjonen grundig informeres, og alle tilgjengelige ressurser fokuseres mot alle som har blitt forledet til vaksinering, så lidelse og død kan minimeres. Dette burde nå være nasjonens jobb #1. Ny privat og uavhengig forskning viser at mye kan gjøres, billig og effektivt, også forebyggende.”

 

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

Åpent brev til Camilla Stoltenberg: min penn mot dine sprøytespisser.

 

https://olehartattordet.blogg.no/mere-enn-tusen-forskningsrapporter-som-viser-at-c-19-vaksinene-er-farlige.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/pfizer-og-fda-det-amerikanske-fhi-er-gjennomkorrupte-i-folge-mainstream-media-og-forskning.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/korona-kavalkade.html

0 kommentarer

Siste innlegg