Trump har blitt utpekt som syndebukken som skal ta skylda for alle de dødlige bivirkningene av c 19 vaksinene

 

 

Trump blir nå utpekt som den som har skylda for distribusjonen av de dødlige c 19 vaksinene. Og det stemmer jo da han var en pådriver for produksjon og distribusjon av dem. Men de som forsøker å legge all skyld på ham for selv å slippe unna ansvaret, det være seg helsepersonell, de som har fremstilt vaksinene, politikere og presse, som klart og tydelig har promotert noe de ikke har hatt innsikt i det hele tatt, der de har skydd fakta som pesten og trodd som dogmatiske religiøse at det de har blitt fortalt om vaksinene det var sant, de er av samme ulla som nazistene som forsøkte å bedyre sin uskyld under Nuremberg rettsakene etter andre verdenskrig.

 

Det finnes tonnevis av dokumentasjon i aviser, fjernsynsopoptak, videoer, artikler og bøker der de som har fremstilt seg som eksperter på vaksinene og promotert dem. Disse er minst like skyldige som Trump. Vi kan IKKE la disse slippa unna, de må også stå til ansvar for det de har gjort.

 

Men hele konstruksjonen som er rigget for å legge skylden på Trump alene faller sammen med mindre man hengir seg til voldsomt føleri og fullstendig undertrykker fornuften. Jeg og svært mange med meg fant jo ut at vaksinene var ekstremt dårlig testet ut og farlige for mere enn to år siden, og vi ble alle sett på som idioter og skrullinger når vi fortalte sannheten om vaksinene. Svært mange av oss som fant ut av dette gjennom inngående etterforskning har ikke en gang noen utdannelse innen helse og medisin. Når ufaglærte klarte å se skrifta  på veggen, mens flertallet av helsevesenet, politikere og presse ikke klarte å forstå det, da er de i beste fall inkompetente.

 

De som har promotert vaksinene og de som har trodd blindt på propagandaen, uten at de selv har gått i dybden og undersøkt saken nærmere, de kan i bunn og grunn ikke skylde på noe andre enn seg selv. Det har ingen rot i virkeligheten at en mann alene, altså Trump, at han er hjernen bak dette. Tror man det så er man rett og slett dum og en nyttig idiot som er med på å la masssemordere slippe unna ugjerningene sine.

 

Relatert og anbefalt lesing:

https://olehartattordet.blogg.no/vitenskapen-og-forskningen-har-blitt-gjennomkorrupt-sier-den-tidligere-direktoren-for-the-british-medical-journal-bmj-richard-smith.html

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg