Å være eller ikke være manipulert er noe man velger

Hva er det som gjør at svært mange ikke klarer å se at logikken er totalt fraværende når det gjelder denne såkalte pandemien? 

Odd Inge Storli skriver:

“Først så stenger man grensen ut, men ikke inn. Så stenger man begge veier etter at flere har reist inn og er potensiellt smittebærere.

Så nekter man folk å isolere seg på hytta for å tvinge folk tilbake til storbyen hvor det er avstandsregler, som ikke blir overholdt.

Deretter tillater man forretninger å bryte loven ved å nekte kontanter til tross for at penger ikke er betydelig mer smittekilde enn handlevogner, dørhåndtak, og betjening i butikken osv.

Fakta som blir nevnt lite er at viruset er ikke farlig for folk flest, men behandles som en pandemi og verdens farligste sykdom.

Statsministeren nekter å teste seg fordi hun føler seg ikke syk eller ei har symptomer. Deretter blir det anbefalt å teste seg fordi du kan være smittebærer uten at du har symptomer.
Så bør man begynne å røyke fordi røyking reduserer sjansen for å bli smittet.

Det stopper ikke der. Flere og flere tar nå egne initiativ til nye måter å stoppe virus på. Det er kø utenfor polet og folk står tett i tett fordi det er begrenset hvor mange som kan være inne i lokalet. Noen steder blir du automatisk sprayet i hendene før du går inn. Antibakken skyter prisen i været og apoteket går tom for mentolatum fra produsenten.

Det legges begrensninger på hvor mange som kan samles på et sted, i møter og turgåere. Bortsett fra hvis det er demonstrasjon. Da kan man samles 15000 mennesker fordi saken er viktigere en corona.

Så avtar smitten. Men Bill gates lover ny runde med virus slik han predikerte forutsett at corona ville komme. Viruset har mutert til noe nytt, men vi tester og kaller det for det gamle viruset fortsatt.

Dette ødelegger økonomien. Men forretninger får pengehjelp.. Bortsett fra småbedrifter som regjeringen lenge har ønsket vekk.

Renslighet er påkrevet. Og mange går så langt at de blir bakteriefrie. Noe som ikke er så bra for immunforsvaret. JA for regjeringen råder ikke folk til sunne matvaner eller måter å immunisere seg på naturlig. For det er vaksine planlagt i fremtiden.

Bill gates som ikke er lege, ikke har fullført skole og har stort sett tjent penger på å lage virus og solgt antivirus er omtalt som doktor. Og myndighetene gir han masse penger til sitt vaksineprosjekt. Som nå viser seg at man trenger sannsynlig (uten at det er testet) multiple doser..

Teksten fortsetter under bildet

De aller fleste jeg kjenner og har snakket med sier at politikere lyver og meler sin egen kake. Så derfor må vi stole 100% på dem nå. Det er tross alt en usynlig fiende som ikke er farlig for de fleste av oss.

Misforstå meg ikke. Vi må ta forhåndsregler mot svake grupper med underliggende sykdommer. Men det er ikke noe nytt. Kreftpasienter og andre kan ikke gå blant folk i visse situasjoner grunnet at de kan dø av det minste virus. Og dette tas hensyn til uavhengig av corona.

Det dør ca 900 til 1500 personer hvert år av forkjølelsesvirus. Det er ganske sikkert at mange av disse ville overlevd hvis vi stengte ned Norge i tilfelle av annen smitte.

Og så kommer det til artikler hvor leger sier det jukses med tall, folk som dør naturlig blir tillagt coronadød selv om de døde av annet.

Det er mye rare beskjeder og info der ute som skaper frykt og forvirring. For min del fører dette til at jeg tror ikke på noe av det myndighetene sier lenger. For i tillegg til alt som forvirrer, så skrives grunnloven om.

Dine rettigheter blir dårligere. Og det som bekymrer meg er at loven som sier at de ikke kan bruke militærmakt mot folket er fjernet. Skal de kunne sette inn militæret mot folk som ikke lar seg skremme eller har andre meninger enn regjeringen. Når vil sannheten komme ut?

Når oppdager vi at vi er frarøvet og stukket i ryggen av våre egne folkevalgte? Og atpå til sier folk at regjeringen gjør en god jobb. Når de i realiteten bygger ned landet til fordel for en verdensorden..”

 

https://olehartattordet.blogg.no/en-meget-god-beskrivelse-av-propaganda.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/er-covid-19-en-diabolsk-plan-for-a-fa-verdensherredomme-ser-vi-fase-to-av-denne-epidemien-bli-beskrevet-her.html

 

0 kommentarer

Siste innlegg