Når feighet blir sett på som mot

 

Etter 9/11 så ble demokratiet amputert, og folk godttok det i stor grad fordi de var redde akurat som nå. Og den redselen skaper en farlig holdning.
I sin bok “False alarm, the truth about the epidemic of fear” så sier lege og professor Marc Siegel:
“In my life, treating my pasients, and in studying fear, I have found that one effective treatment for fear is to replace it with another emotion, like caring. If a person, develops a passion that takes him beyond a self-absorbing cycle of worry, this passion can be used to breed the antithesis of fear, also known as courage.”
Dette er helt fraværende hos folk flest i dag, mot er en mangelvare, mens egoisme, redsel og feighet det har blitt den nye standaren. Lærerene tenker mer på seg selv enn elevene, leger er mer redd for seg selv enn pasientene, og journalistene og politikerne er de verste av dem alle som fyrer opp under denne frykpornoen. Og de fleste foreldre er villige til både å tvinge barna sine til å gå med munnbind og gi legemiddelindustrien tillatelse til å gi dem en vaksine som man ikke vet effekten av. Hvis ikke dette er feighet av verste sort, så har ordet feighet mistet sin betydning
Går man mot strømmen og taler i mot diktaturet som nærmer seg med stormskritt, så blir man møtt av flygende aper som pga av sin uvitenhet støtter opp om nedbrytningen av demokrati og frihet fordi de ukritisk tar til seg propaganda. De indoktrinerte og uvitende ser på seg selv som kunnskapsrike gode og rettferdige.
Det er helt absurd og se at på noen få måneder så har svært mange godtatt den samme tilstanden som nazistene innførte under okkupasjonen i 1940, det vitner om en utrolig historieløshet og ekstremt manglende selvinnsikt hos disse selvhøytidlige hyklerne, som hvis de hadde levd i Norge under andre verdenskrig, ville stått på nazistenes side.

Det er bare i den grad folket er godt informert om nasjonale og internasjonale hendelser og kan tenke uavhengig og kritisk om disse hendelsene at demokratiet er en effektiv styreform.
 

Hvis flertallet av borgerne ikke klarer å forstå at de blir utsatt for propaganda som media og politikerne formidler, så kan i verste fall demokratiet smuldre opp og erstattes med et diktatur. Og hvis flertallet av borgerne også er historieløse, så kan et slikt diktatur oppfattes som demokrati.

KORONA KAVALKADE – HVOR MYE AV DETTE HAR DU GLEMT?

PSYKOPATENE KONTROLLERER VERDEN, OG DET KAN DOKUMENTERES

0 kommentarer

Siste innlegg