Var det djevelen som skapte religionene ?

Gud og Allah kommer ikke til å holde hånda si over de kristne eller muslimene, og new agere kommer ikke til å gå over til en ny jord som er det nye himmelrike for dem som innbiller seg at de har meditert seg til en mer våken og guddommelig tilstand, for tro flytter ikke fjell, men det gjør oss dumme, late, udugelige og til et lett offer for dem som er mye smartere enn oss, og som ut til fingerspissene vet hvordan de skal manipulere oss, dvs de som har skapt religionene for å passivisere oss og som gjennom dem skaper splid.

 

For er det ikke slik at alle og en av disse trosretningene mener at de er den rette og den sanne veien til frelse, mens de andre som ikke harmoniserer med dem blir oppfattet som falske ? Så disse illusjonene som veldig mange tror på, de er hverken åndelige, gode, rettferdige eller verktøy som får noen inn i himmelen, hvis noe slikt noe i det hele tatt eksisterer. Men det de derimot er, er rasistiske organisasjoner der elitetenking ala Hitlers fascist holdning sitter i forsete, bare at det er pakket litt bedre inn slik at det ikke skal være så lett å få øye på.

Man er liksom blant de utvalgte og skal komme til himmelen fordi man tror ? Hvis det hadde eksistert en Gud så kan jeg love deg at han/hun/det hadde krevd mer enn at man bare skal tro for å slippe inn i vedkommendes rike.

Hvis Satan derimot eksisterte, så ville jeg ha veddet en god slump med penger på at her har vi arkitekten bak religionene, da det er en smart jævel med en mentalitet som uten tvil kunne klart å kokt hop en masse propaganda og eventyr som ikke leder tilbederne inn gjennom perleporten men lukt ned i selveste helvete.

Og når alt kommer til alt så har jo de som har byttet bort kunnskap mot tro innrømmet at det de ikke vet det har de ikke vondt av. Jeg er stygt redd for at de kommer til å erfare det motsatte. Katarene mente at både himmelen og helvete er her på jorden, og at det er vi mennesker selv som avgjør hvilken av de tilstandene vi vil ha her, og hvis vi ser på religionenes historie, så er det vel ikke akkurat himmelen som har fulgt med i kjølevannet av dem.

 

1 kommentar
    1. Både Horus/Baal/Lucifer, Jahve og Allah er lokale krigsguder som deres tilhengere har opphøyet til å være universets skapere og herskere. Da blir det selvfølgelig krig. Interessant informasjon du kommer med om katarene. Sammenfaller med Edgar Cayces kosmologi.

Siste innlegg