Stortinget har i all stillhet godkjent vaksinetvang med eksperimentelle vaskiner i ny lovendring som er gjeldende i fra 1. januar 2024

 

“Denne hoderystende lovendringen innebærer altså at det er åpnet for at du både kan tvangsvaksineres med injisering av biologisk materiale og kjemikalier, eller frihetsberøves, sanksjoneres og bøtelegges dersom du nekter. Du kan nektes deltakelse i organisert samvær med andre, som for eksempel barnehage, skole, møter, idrett eller transportmidler.

I tillegg fjernes vernet man har som pasient angående helsepersonellets lovbestemte taushetsplikt. Dette betyr at helsepersonell ikke bare kan tyste på deg om du ikke er vaksinert, men de har også en plikt til å gjøre det. De planlegger derfor å innføre et eget kontrollsystem for overvåking basert på vaksinasjonsregister eller lignende.

Nok en konspirasjonsteori har blitt en realitet og hovedstrømsmedia er tause som kirkerotter, i sin påfallende totale ignoranse for en av den moderne tids største inngripen i vår rett til å bestemme over egen kropp. Under 2. verdenskrig kunne Nazi-Tysklands terrorregime og dets doktorer, med loven i hånd, eksperimentere fritt på andre menneskers kropper under tvang.

Det var spesielt Jøder og andre fanger som ble operert uten bedøvelse, injisert med kjemikalier, vaksiner og diverse biologiske materialer. I vår tid ble de samme rettighetene myndighetene har over kroppen din iverksatt den 20. desember 2023.

smittevernloven § 3-8 andre ledd lyder det nå: “Når det er avgjørende for å motvirke et alvorlig utbrudd av en allmennfarlig smittsom sykdom, kan departementet i forskrift fastsette at befolkningen eller deler av den skal ha plikt til å la seg vaksinere.” i fjerde ledd lyder det: “… kan Helsedirektoratet påby vaksinering etter andre ledd og tiltak etter tredje ledd.”

 

Fra ChatGPT kan vi lære følgende: 

«Nuremberg-rettssakene om vaksiner refererer vanligvis til Nürnbergkodeksen som ble utviklet etter andre verdenskrig for å definere prinsippene for medisinsk eksperimentering på mennesker. Disse prinsippene er fortsatt relevante i dag og understreker blant annet frivillig samtykke og fravær av tvang i medisinske forsøk. Det er viktig å merke seg at denne koden omhandler medisinsk forsøksetikk, og ikke spesifikt bare vaksiner.

Nuremberg-rettssakene kulminerte i utviklingen av Nürnbergkodeksen, som understreket prinsippet om frivillig samtykke i medisinske forsøk. Dette prinsippet vektlegger individets rett til å bestemme over sin egen kropp og å gi informert samtykke før deltagelse i medisinske eksperimenter. Denne rettigheten har dannet grunnlaget for etikk innen medisinsk forskning og praksis.»

Med andre ord er denne lovendringen direkte i strid med Nürnbergkodeksen og selve grunnlaget for all medisinsk forskning og praksis.”

 

 

Tegning av Dr. Mengele som tydeligvis er et av forbildene til Stortinget og dets representanter. Med andre ord så har vi en gjeng med folkevalgte som ser ut til å ha den samme mentaliteten som Hitler og hans nazikumpaner hadde.

 

Når de folkevalgte har gått hen og gjort en lovendring i all hemmelighet som er på lik linje med en bestialsk menneskefiendlig lov man kan forvente seg i brutale diktaturer, da er de ikke lenger representanter for demokratiet. Med denne lovendringen, så finnes disse mulighetene når det gjelder de som har fått den gjennom:

1. De er så dumme at de rett og slett ikke forstår hva de har gjort.

2. De er kjøpt og betalt av legemiddelindustrien.

3. De mangler samvittighet og tjener helt andre krefter enn det norske folk.

4. De er gjennomkorrupte løgnere og tjuver som kun er ute etter å mele sin egen kake. 

Nr 1 er mulig hvis man har en kombinasjon av 2, 3 og 4, der de har manipulert de som hører til i gruppe 1.

 

De forteller oss at med denne lovendringen så vil de ikke deg og meg sitt beste. Det sier seg selv når de er villige til å tvangsvaksinere befolkningen, også barn, med eksperimentelle vaksiner der man ikke vet noe om bivirkningene. Med andre ord så har de altså den samme moralen som nazi legen Josef Mengele hadde, der han utførte bestialske og sadistiske eksperimenter på krigsfanger, inkludert barn, som medførte en lidelsesfull død for hans ofre.

 

Man skal virkelig ha hodet så langt opp der sola ikke skinner som det er mulig for ikke å forstå tegninga her. Bak kulissene så kan det se ut som om politikerne sakte men sikkert prøver å implementere et nazi eller kommunist samfunn. Og vet du ikke likeheten mellom de to ideologiene så kan du lese deg opp på det her.

 

I de siste tre årene så har vi sett hva myndighetene her hjemme, og i andre land vi kan sammenligne oss med har innført av drakoniske lover og regler under den såkalte covid pandemien. Og det kommer ikke til å bli mindre drakonisk ved neste nedstenging, som sannsynligvis vil komme i løpet av 2024. Med alt det vi nå vet om myndighetene og deres forakt overfor egen befolkning så må man forstå at de ikke ser på seg som våre tjenere, tvert i mot så ser de på oss som lettlurte idioter og slaver.

 

Når våre”kjære” folkevalgte tar i mot ordre fra legemiddelidustrien på bekostningen av demokratiet og menneskerettighetene, der de vil injisere innbyggerne med giftsprøyter mot vår vilje, da har det gått for langt, og det er på høy tid å stille spørsmål om hva man kan gjøre med det. Det er nå mange av oss som har sett hvor hen dette bærer, allikevel har jeg til dags dato ikke sett en eneste en som kommer med noen forslag om hva vi kan gjøre for verge oss mot ondskapen, derfor så må jo noen starte å stille disse spørsmålene, og siden det ikke er noen andre som er villige til å gjøre det, så får jeg gjøre det.

 

Hva kan man gjøre hvis politi, evt. militæret kommer for å tvangsvaksinere deg?

En mulighet er å alliere seg med mange likesinnede som kan møte opp å drive sivil ulydighet i et forsøk på å stoppe vaksineringen. En annen mulighet er selvfølgelig å stikke av. Jeg er helt i mot vold, så det er ikke en løsning, men tar gjene i mot flere forslag når det gjelder spørsmålet over her.

 

Hva kan man gjøre hvis man mister trygd, pensjon, jobb, studieplass, hvis man ikke lar seg vaksinere?

Her kan man kansje lage en egen organisasjon som kan bistå dem som måtte havne i slike situasjoner, og i noen tilfeller kan kansje fagforeninga hjelpe til. Kom gjerne med flere forslag.

 

Hva skal man gjøre hvis man blir bøtelagt fordi man ikke vil la seg vaksinere?
Forslag ønskes.

 

Og hvilke andre relevante spørmål kan stilles? Kom med forslag.

 

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvor-mange-leger-skjonner-at-c19-vaksinene-gir-alvorlige-bivirkninger-og-far-darlig-samvittighet-pga-det.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/mere-enn-tusen-forskningsrapporter-som-viser-at-c-19-vaksinene-er-farlige.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/who-har-blitt-et-verktoy-som-brukes-for-a-innfore-et-verdensomspennende-diktatur.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/nakstad-og-hans-like-ma-kritisere-alle-vitenskapelige-studier-som-er-negative-overfor-vaksinene-de-har-ikke-noe-valg.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/sakalt-long-covid-er-et-resultat-av-kronisk-langtidsbruk-av-munnbind-ifolge-en-ny-tysk-studie.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/nar-forskning-blir-et-verktoy-for-politisk-og-okonomisk-vinning.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/pfizer-og-fda-det-amerikanske-fhi-er-gjennomkorrupte-i-folge-mainstream-media-og-forskning.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvis-dette-gar-igjennom-sa-kan-vi-alle-tvangsvaksineres-med-loven-hand.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/1454893363_et_lite_utdrag_fra_bo.html

0 kommentarer

Siste innlegg