Hvis dette går igjennom så kan vi alle tvangsvaksineres med loven hånd

Boken kan kjøpes her

 

I slutten av mai kan Verdens Helse Organisasjon (WHO) få verdensomspennende diktatorisk makt. Direktøren for organisasjonen vil da få ubegrenset rett til å pålegge lockdowns, vaksinemandater og overvåking av befolkningen i alle de 194 medlemslandene.

Det vil si at WHO, som er sponset og styrt av en gjennomkorrupt legemiddelindustri, kan bruke alle midler for å tvinge hele verdens befolkning til å ta eksperimentelle vaksiner. Og man skal ikke være den som fant opp kruttet for å forstå at hvis en organisasjon får så mye makt, så kan den også lage nye drakoniske lover i etterkant av en slik maktovertakelse, der INGEN av medlemslandene da kan hindre dem i å lage slike lover.

Les hele saken her , her og her

 

 

Under pandemier blir WHO en effektiv én verdensregjering som overstyrer grunnlovene og lovene til alle nasjoner i verden. Se videoen her!

 

Eksperter fra Verdens helseorganisasjon, FN, britiske hemmelige tjenester, det amerikanske og britiske militæret, CDC, Pfizer og offentlige helsebyråer avslører en kriminell agenda for å implementere verdensomspennende tyranni under dekke av pandemier. Les mere her!

 

 

Vitenskapen er det beste verktøyet vi har til å finne sannheten med, men hvis de som bruker det verktøyet ikke har rent mel i posen og misbruker det, så vil det verktøyet bli deretter, i verste fall så kan det brukes til å fremme usannheter og propaganda.

Vitenskapen vil være særlig utsatt for dette når økonomien sitter i førersetet, og når vitenskapsmenn og kvinner vet at de kan miste jobben hvis de ikke viser til resultater som støtter det oppdragsgiveren forventer seg.

Og at forskningen mere og mere har blitt et verktøy for politisk og økonomisk vinning og ikke et verktøy for å finne sannheten, det finnes det dokumentasjon på i bøtter og spann.

 

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/president-lula-i-brasil-de-fattigste-vil-miste-all-okonomisk-stotte-hvis-ungene-deres-ikke-tar-covid-vaksinene.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/thailand-vil-kreve-pengene-tilbake-for-vaksinene-de-kjopte-fra-pfizer.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvordan-soke-erstatning-hvis-du-har-blitt-skadet-av-vaksinene.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/stavanger-aftenbladet-tar-et-oppgjor-med-myndighetenes-c-19-desinformasjon.html

 

 

https://olehartattordet.blogg.no/tro-du-pa-nakstad-sin-bloff-om-at-vaksinene-ikke-er-arsaken-til-okende-sykehusinnleggelser-og-dodsfall.html

 

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg