Tok du et informert valg?

 

Det blir nå mere og mere klart at vaksinene som skulle redde liv de har motsatt effekt, og fører til alvorlig sykdom og død. Det ble påstått at de som tok vaksinene tok et informert valg, men å la seg forføre av propaganda og indoktrinering har ingenting med informert valg å gjøre.

De som derimot ikke tok vaksinene, de tok til seg supplemerende informasjon der de sammenlignet propagandaen msm, helsevesenet og politikerne viderefomidlet for legemiddelindustrien.

Til slutt så ble disse opplysningene til et bokstavelig talt fjell med reell dokumentasjon som viste, og fortsetter å vise, at det å ikke ta vaksinene der man ikke visste noe om langtidsvirkningene, det var en rasjonell og riktig avgjørelse. Det vil med andre ord si at det var vi som valgte bort vaksinene som var de som i realiteten tok et informert valg.

Og når flertallet til slutt forstår hvor grundig de har blitt ført bak lyset, så vil de ansvarlige for den største forbrytelsen i menneskehetens historie begynne å rette pekefingeren mot hverandre i et forsøk på slippe unna skyld og folkets raseri. Om de klarer det gjenstår å se.

 

“Vaksinasjon er frivillig. I Norge har det vært frivillig hele tiden. Jeg ser at noen har kritisert det massive presset på å bli vaksinert. Men det har likevel vært opp til hver enkelt om de ville få stikket i armen. Og slik er det nå også.” Ove Mellingen redaktør i Telemarksavisa

“I teori var det frivillig, men i praksis var det ikke. For at et valg skal være fritt må det kunne tas uten press, uten betingelser, uten noen form for straff, trusler eller eksklusjon.” Ann Arnecke

 

 

En Ahus-ledet studie gjennomført ved seks sykehus i Norge tyder på at gjennomgått covid-19 ikke øker faren for hjertesykdom.

​Som del av PROLUN-studien har Ahus-forskere i samarbeid med fem andre sykehus i Norge undersøkt hjerte- og lungefunksjonen til pasienter etter sykehusinnleggelse med covid-19.
178 pasienter i alderen 44-72 år ble undersøkt 3 og 12 måneder etter gjennomgått covid-19-sykdom. Av de undersøkte hadde 35 hatt intensivbehandling og 74 hadde selvrapportert tungpust tre måneder etter sykdom.
– Vi fant ingen endring i hjertefunksjon fra tre til tolv måneder etter covid-19, og det var ikke endring i tendens til hjerterytmeforstyrringer. Vi fant heller ikke mer hjertesykdom hos de som rapporterte vedvarende tungpust etter covid-19, sier Tarjei Øvrebotten, stipendiat ved Ahus og førsteforfatter av artikkelen som​ nylig ble publisert i tidsskriftet Clinical Cardiology. Resultatene har siden fått internasjonal medieoppmerksomhet.”
“Gunnveig Grødeland er forsker innen vaksineutvikling og immunologi. Hun mener tilbudet om en fjerde vaksinedose til folk flest er poengløst. Det er viktig å understreke at vaksinene ikke lenger beskytter mot smitte.

– Når man argumenterer for at vaksiner skal brukes i samfunnet, så er det kritisk viktig at man informerer om hvorfor og hva hensikten faktisk er. Her ser jeg rett og slett ikke at det er noen hensikt.

Grødeland mener at friske personer under 65 år burde bli frarådet å ta dose fire. – Jeg har ikke noe imot at folk kan få lov til å velge selv, men det faglige rådet burde ganske klart være å fraråde folk til å gjøre det.

Hun trekker fram bivirkningene myokarditt/perikarditt og menstruasjonsforstyrrelser, som er funnet i denne aldersgruppen.

– Vi vet at sannsynligheten for at de inntreffer øker ved flere doser. Så derfor ville jeg frarådet friske personer å ta fjerde dose.”

 

 

“Regjeringen tilbyr koronavaksine til alle mellom 18 og 64 år, men det er uklart om du faktisk bør ta den. Flere av de som er ansvarlig for å sette vaksinene, vil ikke ta den selv.

– Enhver vaksine innebærer en risiko for bivirkninger. Er det da forsvarlig å tilby dette, når man vet at den individuelle helsegevinsten av oppfriskningsdosen trolig er liten?

– Dette er en av grunnene til at vi ikke har sagt at alle bør ta en ny dose, men at den enkelte kan vurdere dette. Som sagt må man være klar over risikoen for bivirkninger.” 

 

 

“Fredag i forrige uke besluttet regjeringen, ved helseminister Ingvild Kjerkol i spissen å tilby en fjerde vaksinedose til hele den voksne befolkningen, men hun skal ikke ta den selv.”

 

 

“Karl-Erik har vært syk i 14 måneder etter koronavaksine.
Nå etterlyser tobarnsfaren at han og andre som kan ha fått skader etter vaksinene får bedre hjelp og informasjon fra helsemyndighetene.

– Det var sterkt anbefalt å ta andre dose, så det hadde jeg ingen betenkeligheter med å gjøre. Jeg er ingen vaksineskeptiker, forteller familiefaren. Begge dosene var av typen Pfizer.
Tre uker senere ble han syk med influensasymptomer.

– Jeg lå strak ut i tre dager og trodde det var influensa. Problemet var bare at symptomene aldri ga seg, forteller Hordnes.

– Det kan beskrives som en ekstrem utmattelse. Jeg har en tunghet i kroppen, med nummenhet i både armer, bein og fjes, forteller Karl-Erik Hordnes.

14 måneder etter at han ble syk er det ingen tegn til bedring.
– Jeg har hele tiden trodd at det ville forsvinne i neste uke eller neste måned. Uvissheten over å ikke vite hvor lenge dette vil vare, og at jeg ikke får noe hjelp, er tungt, sier Karl-Erik Hordnes.

Plagene har gitt han store utfordringer både på jobb og hjemme.
Han forteller at han har vært sykemeldt siden bivirkningene startet, men har klart å jobbe opp mot 40 prosent.

Han stiller opp for å være et ansikt for mennesker som sliter med ettervirkninger etter koronavaksine.

– Det har vært litt fokus på kvinner som sliter med menstruasjonsforstyrrelser etter vaksinene. Ellers har jeg bare hørt om friidrettsløperen Filip Ingebrigtsen som fikk en sesong ødelagt av vaksinen, sier Hordnes.

42-åringen mener helsemyndighetene må gjøre mer for å hjelpe mennesker i hans situasjon.

– Når man legger opp til storstilt vaksinering, må man også ha et system som fanger opp de som blir vaksineskadde og gi de et behandlingstilbud, sier han. Så vidt jeg og min fastlege vet finnes det ingen behandlingstilbud for de som har skader fra vaksinen, sier 42-åringen.”

 

 

Filmen «Died Suddenly» hadde premiere i dag.

Ifølge filmen rommer vaksinen noe som gjør at blodet danner klumper, det blir forurenset. Obdusentene drar ut lange tråder fra årene, omtrent som ekkelt sjøgress. Når de tørkes, ser de ut som fremmede fostre.

Det er så mange eksempler på dette i filmen at det er vanskelig å betvile at det virkelig forekommer.

Likevel snakkes det ikke om det.

Hvor lenge tror myndighetene at deres troverdighet varer? Den er allerede på hell og minker dramatisk. For hver film eller artikkel synker den, for nå har folk for alvor begynt å dele.

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/tro-du-pa-nakstad-sin-bloff-om-at-vaksinene-ikke-er-arsaken-til-okende-sykehusinnleggelser-og-dodsfall.html

0 kommentarer

Siste innlegg