President Lula i Brasil: de fattigste vil miste all økonomisk støtte hvis ungene deres ikke tar covid vaksinene

 

 

Brasils president Lula da Silva kunngjorde at under det såkalte Bolsa Família – velferdsprogrammet vil fattige foreldre bli pålagt å dokumentere at barna deres er vaksinerte for å kvalifisere til økonomisk bistand.

 

Bolsa Familia er et sosialt økonomisk system for de fattigste familiene i Brasil. Nå er tilskuddet gjort betinget av barnevaksinasjoner. Barna må være på skolen, ellers mister mor stipendet, og for å være på skolen må foreldrene vise bevis på barnas vaksinasjoner.

 

– Barna må vaksineres. Har de ikke vaksinasjonsbevis så vil moren miste den økonomiske støtten, sa Lula i sin tale ved innvielsen av en ny avdeling ved en klinikk i Benfica, Rio de Janeiro.

 

“Bolsa Família-velferdsprogrammet vil kreve vaksinesertifikater fra deltakere og deres barn: Vi kan ikke leke, det er et spørsmål om vitenskap. Hvis jeg har 10 covid-vaksiner og må ta dem alle, så gjør jeg det”, sa presidenten.

 

Men hvorfor er det kun de fattigste og barna deres som blir tvunget til å vaksinere seg og vise vaksinesertifikat og ikke de med en bedre økonomi?

 

Talen til president Lula kan sees her

 

Relatert og anbefalt lesing:

 

https://olehartattordet.blogg.no/thailand-vil-kreve-pengene-tilbake-for-vaksinene-de-kjopte-fra-pfizer.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/hvordan-soke-erstatning-hvis-du-har-blitt-skadet-av-vaksinene.html

 

https://olehartattordet.blogg.no/stavanger-aftenbladet-tar-et-oppgjor-med-myndighetenes-c-19-desinformasjon.html

 

 

https://olehartattordet.blogg.no/tro-du-pa-nakstad-sin-bloff-om-at-vaksinene-ikke-er-arsaken-til-okende-sykehusinnleggelser-og-dodsfall.html

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg